Excursiemogelijkheden Airlie Beach

Excursiemogelijkheden Airlie Beach


In combinatie met onze reizen naar de Australië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

1. Lady Enid Sailing – Romance the Whitsundays
U stapt aan boord van de Lady Enid, waar u kennismaakt met de bemanning, die u laat zien waar u uw koffers en schoenen kunt opbergen (het is aan te raden om op blote voeten op de boot te lopen). U wordt verwelkomd met een fruitschaal van het seizoen, waarna u een inleiding krijgt over de Lady Enid en een veiligheidsbriefing. Uw zeilavontuur begint, de bemanning zal de zeilen hijsen. U mag uiteraard een handje  helpen of aan het roer staan! Tijdens de tocht naar het Whitehaven strand, zal de bemanning u verschillende bezienswaardigheden aanduiden en onder het genot van een kopje koffie of thee met een scone/muffin kunt u luisteren naar de verhalen over de geschiedenis en de flora en fauna van de Whitsundays. Na aankomst op het strand van Whitehaven wordt een gastronomische lunch geserveerd. 

Whitehaven Beach: U kunt meegaan met een rondleiding naar Hill Inlet en Whitehaven Beach (ter vrije besteding, duur 2 uur). Snorkelen is optioneel. U brengt ongeveer 40 minuten tot een uur door op de snorkellocatie waar u de diversiteit van koralen, vissen en allerlei kleurrijke zeedieren kunt ontdekken. Voor de benodigde snorkeluitrusting wordt gezorgd, inclusief wetsuits (indien nodig). Tijdens de terugreis wordt er een gratis glas mousserende wijn en een antipasti-schaal geserveerd. Lady Enid keert om 17:00 uur terug in de haven van Airlie Marina. De gratis bus brengt u vervolgens terug naar uw accommodatie in Airlie Beach. 

 • Duur: gehele dag.
 • Vertrekpunt: Port Airlie Marina 08:00 uur, retour om 17:00 uur.
 • Wat mee te nemen: zonnebrandcrème, zwemkleding en handdoek, camera, een hoed/pet, zonnebril en zon bestendige kleding, zoals een lichtgewicht, lange mouw, lichte jas / trui voor winderige natte of koele dagen (warmer jasje voor de winter van juni-aug), boekingsvoucher.

Vanaf €183,- per persoon.

 

2. Air Whitsundays Seaplanes - Outer Reef & Beach Scenic
U vertrekt vanaf Terminal One, Whitsunday Airport voor uw Outer Reef & Beach Scenic tour per watervliegtuig. Dit is de meest complete vlucht die wordt aangeboden in de Whitsunday-regio, waarbij u alle bezienswaardigheden van de Whitsundays kunt bekijken vanuit de lucht. Diverse eilanden, Whitehaven Beach, Hill Inlet en over de Coral Sea naar Bait Reef, Hook Reef, Hardy Lagoon en natuurlijk mag een prachtig uitzicht over Heart Reef (alleen te zien vanuit de lucht) niet ontbreken. Een geweldige ervaring! 

 • Duur: 1 uur.
 • Vertrekpunt: Airlie Beach.
 • Vertrek: diverse keren per dag afhankelijk van het weer.
 • Inbegrepen: rondvlucht van een uur met een watervliegtuig met uitgebreide in-flight uitleg.


Vanaf €243,- per persoon.

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Australië

Reisaanbod

27 dagen Autoreis + Individueel
27 dagen
 • Afwisselende reis in prettig tempo.
 • 2800 kilometer langs de Oostkust.
 • Ideaal als eerste reis naar Australië.
€ 5325,-
Bekijk
24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Diverse locaties en campertypes.
 • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk
1 2 3