Excursiemogelijkheden Airlie Beach

Excursiemogelijkheden Airlie Beach


In combinatie met onze reizen naar de Australië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

1. Full Day Ultimate Whitehaven Beach and Hill Inlet
Geniet van een ontspannen cruise, aan boord van het kleine Whitehaven schip. U vaart langs Whitehaven Beach naar de aanlegsteiger bij Hill Inlet. Vanaf hier wandelt u onder begeleiding naar een prachtig uitzichtpunt. U komt tijdens de wandeling meer te weten over de geschiedenis van de Whitsundays en de oorspronkelijke eigenaren. Onderweg vindt u informatieve displays die inzicht geven in de geschiedenis, flora en verhalen van dit pittoreske gebied. Bij terugkeer zal uw gids u laten weten hoe laat de wandeling naar  Solway Circuit en Chance Bay begint. Tijdens de Guided Bushwalk naar Solway Circuit Lookout (1,2 km, ongeveer 30 minuten lopen) heeft u prachtige uitzichten over de eilanden Solway Passage, Pentecost en Haslewood. Eenmaal op Solway Circuit is er de mogelijkheid om door te wandelen naar het prachtige Chance Bay (6 km retour). U loopt door het woud en de bossen van Whitsunday Island naar een afgelegen strand in Chance Bay. Bij aankomst heeft u tijd om te zwemmen voordat u terug wandelt. Indien u op zoek bent naar een ontspannende optie; wandel terug naar Whitehaven Beach en luier op het strand of koel af in de azuurblauwe wateren. Een heerlijke lunch op het strand is inbegrepen. Koude drankjes zijn verkrijgbaar op het strand, koop uw vouchers gewoon op de boot voordat u van boord gaat. De gids van Cruise Whitsundays verblijft de hele dag bij de groep en kan u informatie geven.

Vanaf €133,- per persoon.

 

2. Full Day Southern Cross – Hill Inlet Lookout & Whitehaven Beach and Snorkelling 
Zeilend op de beroemde 68ft America's Cup Racing Yacht: Southern Cross biedt gasten dé perfecte dag in de Whitsundays. U heeft de mogelijkheid om mee te doen met het zeilen, de zeilen te heisen of het roer vast te houden. U vaart langs de Whitsundays Passage, door Hook Passage en langs de westelijke kant van Whitsunday Island, waar u voor anker gaat in Tongue Bay. De bemanning zal u naar het eiland brengen voor een begeleide bush wandeling naar de Hill Inlet Lookout, waar u spectaculaire foto’s kunt maken. Maak een wandeling naar beneden om de beroemde witte zandstranden van Whitehaven Beach te bekijken. Na de lunch is het tijd om naar een ander eiland te varen voor een snorkelexcursie bij de koraalriffen. Terug aan boord kunt u genieten van een  afternoon tea, voordat u terugkeert naar Airlie Beach. 

 • Inbegrepen: diensten van bemanning, morning tea, lunch, afternoon tea, comfortabele dekkussens, snorkeluitrusting, huur van wetsuits. De tour is Eco-gecertificeerd.
 • Vertrek: dagelijks, in de periode van 01 april 2019 tot 31 maart 2020.
 • Duur: 9,5 uur.
 • Vertrektijd: 08:00 uur, retour om 17:30 uur.

Vanaf €104,- per persoon.

3. Lady Enid Sailing – Romance the Whitsundays
U stapt aan boord van de Lady Enid, waar u kennismaakt met de bemanning, die u laat zien waar u uw koffers en schoenen kunt opbergen (het is aan te raden om op blote voeten op de boot te lopen). U wordt verwelkomd met een fruitschaal van het seizoen, waarna u een inleiding krijgt over de Lady Enid en een veiligheidsbriefing. Uw zeilavontuur begint, de bemanning zal de zeilen hijsen. U mag uiteraard een handje  helpen of aan het roer staan! Tijdens de tocht naar het Whitehaven strand, zal de bemanning u verschillende bezienswaardigheden aanduiden en onder het genot van een kopje koffie of thee met een scone/muffin kunt u luisteren naar de verhalen over de geschiedenis en de flora en fauna van de Whitsundays. Na aankomst op het strand van Whitehaven wordt een gastronomische lunch geserveerd. 

Whitehaven Beach: U kunt meegaan met een rondleiding naar Hill Inlet en Whitehaven Beach (ter vrije besteding, duur 2 uur). Snorkelen is optioneel. U brengt ongeveer 40 minuten tot een uur door op de snorkellocatie waar u de diversiteit van koralen, vissen en allerlei kleurrijke zeedieren kunt ontdekken. Voor de benodigde snorkeluitrusting wordt gezorgd, inclusief wetsuits (indien nodig). Tijdens de terugreis wordt er een gratis glas mousserende wijn en een antipasti-schaal geserveerd. Lady Enid keert om 17:00 uur terug in de haven van Airlie Marina. De gratis bus brengt u vervolgens terug naar uw accommodatie in Airlie Beach. 

 • Duur: gehele dag.
 • Vertrekpunt: Port Airlie Marina 08:00 uur, retour om 17:00 uur.
 • Wat mee te nemen: zonnebrandcrème, zwemkleding en handdoek, camera, een hoed/pet, zonnebril en zon bestendige kleding, zoals een lichtgewicht, lange mouw, lichte jas / trui voor winderige natte of koele dagen (warmer jasje voor de winter van juni-aug), boekingsvoucher.

Vanaf €183,- per persoon.

4. Air Whitsundays Seaplanes - Outer Reef & Beach Scenic
U vertrekt vanaf Terminal One, Whitsunday Airport voor uw Outer Reef & Beach Scenic tour per watervliegtuig. Dit is de meest complete vlucht die wordt aangeboden in de Whitsunday-regio, waarbij u alle bezienswaardigheden van de Whitsundays kunt bekijken vanuit de lucht. Diverse eilanden, Whitehaven Beach, Hill Inlet en over de Coral Sea naar Bait Reef, Hook Reef, Hardy Lagoon en natuurlijk mag een prachtig uitzicht over Heart Reef (alleen te zien vanuit de lucht) niet ontbreken. Een geweldige ervaring! 

 • Duur: 1 uur.
 • Vertrekpunt: Airlie Beach.
 • Vertrek: diverse keren per dag afhankelijk van het weer.
 • Inbegrepen: rondvlucht van een uur met een watervliegtuig met uitgebreide in-flight uitleg.


Vanaf €243,- per persoon.

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Australië

Reisaanbod

23 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
 • 2-Weekse rondreis Tasmanië.
 • Ontdek de bijzondere flora en fauna van Tasmanië.
 • Citytrip Melbourne & Sydney.
€ 5240,-
Bekijk
31 dagen Autoreis + Individueel
32 dagen
 • Autoreis Great Ocean Road & Grampians NP.
 • Autoreis Red Center vanuit Alice Springs.
 • 20-daagse autoreis Sydney naar Cairns.
€ 5760,-
Bekijk
26 dagen Autoreis + Individueel
26 dagen
 • 26-daagse autoreis van Sydney naar Cairns.
 • U ziet de oostkust in al haar facetten.
 • Zeer geschikt als eerste reis naar Australië.
€ 4670,-
Bekijk
27 dagen Autoreis + Reizen met kinderen
27 dagen
 • Indrukwekkende gezinsvakantie
 • 27-daagse autoreis Sydney naar Cairns
 • Stranden en natuur
€ 4550,-
Bekijk
1 2