Excursiemogelijkheden Botswana & Victoria Falls

Excursiemogelijkheden Botswana & Victoria Falls


Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. In uw offerte ontvangt u van ons de actuele prijs.

 

1. Pan Trip naar Nata Sanctuary

Startplaats: Nata Lodge, Nata

Een tocht met een gids in één van Nata’s open terreinwagens naar het park mag u niet missen. De Nata rivier vormt een delta die de Sua Pan, deel van de Makgadikgadi Salt Pannen, van water voorziet. Dit zijn de grootste pannen ter wereld en een overblijfsel van Afrika’s grootste binnenzee. Hier broeden veel watervogels zoals flamingo’s en pelikanen. Ongeveer 165 verschillende vogelsoorten zijn hier te zien.

Duur: 3 uur
Inclusief: n.v.t.
Exclusief: n.v.t.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 33,-
 
2. Boat Cruise Kasane

Startplaats: Chobe Bush Lodge en Chobe Marina Lodge, Kasane

Per boot wild spotten is weer een geheel andere ervaring. Er zijn veel dieren aan de oevers zoals olifanten, nijlpaarden, krokodillen en watervogels.

Duur: 3 uur  
Inclusief: n.v.t.
Exclusief: entreegelden

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 24,- vanaf prijs afhankelijk van tour en aanbieder
 
3. Game Drive

Startplaats: Chobe Safari Lodge, Kasane

In een open safari wagen gaat u genieten van een grote verscheidenheid aan wild in het Chobe National Park. Olifanten, buffels en al het grote overige wild leven in dit park.

Duur: 3 uur – vertrek 3 keer per dag
Inclusief: gids en entreegelden
Exclusief: n.v.t.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 42,- vanaf prijs afhankelijk van tour en aanbieder

4. Helicopter Flight (13 minutes)

Startplaats: Victoria Falls

Een auto van Shearwater haalt u op bij het Vic Falls hotel en brengt u naar de Elephant Hills Heli Pad. U levert uw voucher in en u krijgt een korte uitleg over de procedure. Dan stapt u in de helikopter en deze stijgt op weg naar de watervallen tot een hoogte van ca. 500 meter. De piloot informeert u over alles wat u buiten ziet aan interessante plekken en dieren.

Duur: 13 minuten
Inclusief: transfer
Exclusief: n.v.t.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 211,- vanaf prijs afhankelijk van tour en aanbieder
 
5. Boma Dinner

Startplaats: Victoria Falls

Het Boma Restaurant ligt bij de Victoria Falls Safari Lodge. U krijgt verschillende soorten wild voorgeschoteld waaronder inpala, kudu, wrattenzwijn en struisvogel. Tijdens het diner ziet u ook een show van traditionele dansers en luistert u naar een drumconcert.

Duur: aanvang om 19.00 uur
Inclusief: na het diner brengt de gids u weer terug naar uw hotel
Exclusief: drankjes

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 81,-
 
6. Excursie naar de watervallen met gids en sunset drive

Startplaats: Victoria Falls

Tour naar de watervallen, terwijl uw gids u historische en actuele informatie geeft over deze World Heritage Site. Daarna brengt een gids u naar de steiger aan de oevers van de Zambezi rivier. Vanaf hier gaat u aan boord voor uw cruise bij zonsondergang. Snacks en drankjes zijn gedurende de cruise aanwezig en er zijn obers om te serveren. De boot keert terug naar de steiger als het donker wordt en u wordt dan weer teruggebracht naar uw hotel.

Duur: ca. 3.5 uur.
Inclusief: gids en entreegeld, drankjes en hapjes
Exclusief: n.v.t.
Extra informatie: goede wandelschoenen

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 162,-

7. Lion Encounters

Startplaats: Victoria Falls

Dit is een unieke kans om een middag met leeuwenwelpjes door te brengen. De welpen lopen vrij rond op de oevers van de rivier de Masuwe in de weelderige vegetatie. U kunt zelfs het geluk hebben om te zien hoe de jonge welpen kleine, wilde dieren of insecten besluipen. Dit biedt de kans om inzicht te krijgen in het gedrag en de sociale aspecten van dit meest gerespecteerde dier van Afrika.

Duur: 1.5 uur
Inclusief: hapjes
Exclusief: n.v.t.
Extra informatie: minimum leeftijd 16 jaar. Breng een camera mee.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 211,-
 
8. White Water Rafting

Startplaats: Victoria Falls

Een gids haalt u op bij uw hotel in Vic Falls Town en brengt u naar een restcamp waar de deelnemers zich verzamelen bij de kloof. Vervolgens volgt een briefing, assistentie met de reddingsvesten, veiligheidshelmen en andere apparatuur. Technieken worden ook besproken. Het wilde water van de Zambezi rivier onder de Victoria Falls is 24 km lang en kronkelt tussen 200 meter hoge en steile kliffen. Er wordt geluncht op een schaduwrijke plek met een klein strandje. Uw rafting trip eindigt halverwege de middag met een steile wandeling de kloof uit.

Duur: volle dag – begintijd 07.00 uur.
Inclusief: transfers, gids, benodigde apparatuur en lunch
Exclusief: rivierkosten

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 211,-
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Botswana

Reisaanbod