Excursiemogelijkheden Fiji

Excursiemogelijkheden Fiji


Maak uw verblijf op Fiji compleet met de volgende excursies.

1. Nakavu Village en Waterfall Tour:
Tijdens deze dagtour onder leiding van een goed opgeleide gids / chauffeur maakt u kennis met de schooonheid van het binnenland van Viti Levu (Fiji), het eilandleven en lokale tradities. U wordt bij uw hotel in de omgeving van Nadi opgehaald. Verblijft u op een ander deel van Viti Levu, dan is de prijs op aanvraag. Nakavu Village is een dorp gelegen in het zuiden van Viti Levu aan de Navua Rivier. Per longtail boot vaart u een stuk de rivier af naar het dorp. Daar aangekomen wordt u begroet met een traditionele Kava ceremonie, ontmoet u de lokale bevolking, wordt u door het dorp rondgeleid, neemt u een kijkje in de school en geniet u van een lunch in het dorpshuis. Tijdens de lunch maakt u kennis met lokale zang en dans. In de middag maakt u een ‘bilibiliride’ dit is een traditionele bamboevlot. Vervolgens is er tijd om af te koelen en te zwemmen bij een waterval. Aan het eind van de dag wordt u weer naar uw hotel gebracht.

2. Tivua Island dagcruise vanuit Port Denarau: 
U wordt vanuit uw hotel in Denarau of Nadi opgehaald en naar de haven gebracht. Vanuit Port Denarau vertrekt het ‘Tall Ship’ naar Tivua Island. Een tropische atol die op circa 1,5 uur varen van Port Denarau en voorzien is van parel witte stranden en omgeven met kleurrijke koraaltuinen. Op het eiland heeft u 4 uur lang de tijd om te genieten van vele activiteiten, te relaxen en heerlijk te eten. Tijdens een snorkeltour of glass-bottom boottour onder leiding van een gids, maakt  u kennis met het kleurrijke onderwaterleven. Verder kunt u gebruik maken van kayaks, relaxen in hangmatten, een potje beachvolleyal spelen, een begeleide wandeling maken over het eiland, kunt u vissen voeren, wordt er een Kava ceremonie gehouden en kunt u genieten van ochtend- en middagthee, een uitgebreide lunchbuffet, bier, wijn en soft drinks. Kinderen kunnen zich prima vermaken bij de kids club: zandkastelen bouwen, speurtocht maken, mandjes maken en andere activiteiten.  In de loop van de middag vaart het schip weer terug naar Port Denarau, gevolgd door een transfer naar uw hotel in Denarau of Nadi.

Naast deze excursies zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Maak uw wensen kenbaar, dan bekijken wij graag de mogelijkheden.

Prijs excursie 1 Nakavu Village en Waterfall Tour

Prijsindicatie in Euro per persoon:
01 februari 2018 - 31 maart 2019

Nakavu Village en waterfall tour, vanuit Nadi (hele dag)  112

Deze excursie is inclusief:

 • Transfers.
 • Gids/chauffeur.
 • Vervoer.
 • Lunch.
 • Boottocht.
 • Watervalbezoek (zwemgelegenheid).
 • Bili bili ride (bamboe raft).
 • Kava ceremony.
 • Dorpsbezoek.


Prijs excursie 2 Tivua Island dagcruise vanuit Port Denarau

Prijsindicatie in Euro per persoon:
01 februari 2018 - 31 maart 2019

Tivua Island dagcruise vanuit Port Denarau 90

Deze excursie is inclusief:

 • Transfer vanaf Denarau en Nadi hotels.
 • 3 Uur varen met ochtend en namiddag thee.
 • 4 Uur verblijf op het eiland.
 • BBQ lunch.
 • Bier, wijn en soft drinks.
 • Snorkelen.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen.
Alle excursies worden uitgevoerd onder voorbehoud van weersomstandigheden. Alle excursies worden alleen uitgevoerd, bij voldoende deelname. Mocht een excursie om bovengenoemde redenen geen doorgang kunnen vinden, wordt de excursie op een andere dag aangeboden, wordt er een alternatieve excursie aangeboden of ontvangt u volledige restitutie van het excursie bedrag. 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Fiji

Reisaanbod

Er zijn helaas geen reizen gevonden die matchen met de ingestelde filters