Excursiemogelijkheden Garden Route (omgeving Port Elizabeth / Knysna)

Excursiemogelijkheden Garden Route (omgeving Port Elizabeth / Knysna)


In combinatie met onze reizen naar Zuid-Afrika en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Sea kayakking - Plettenberg Bay
U vertrekt om 09:30 uur vanaf het centrale strand onder leiding van een ervaren gids naar het Robberg Nature Reserve. Een unieke ervaring waarbij vaak dolfijnen om uw boot zwemmen. Vlakbij Robberg zijn de zeehonden. Uw gids zal u informeren over het zee- en landleven in het Robberg Nature Reserve. In het juiste seizoen maakt u zelfs kans walvissen van nabij te aanschouwen.

Duur: 2 uur.
Inclusief: gids.
Extra informatie: breng hoed, zwemkleding en zonnebrandcrème mee.

Prijsindicatie op aanvraag.
2. Catamaran Yacht Cruise - Knysna
Zeil in stijl op de lagune van Knysna naar de bekende ‘Heads’. Deze catamaran heeft een vergunning om door de ‘Heads’ de Indische Oceaan op te varen. Om met deze ervaren schipper te zeilen is een exclusieve manier om de schoonheid van de lagune te ervaren. U ziet dolfijnen, zeehonden, vogels en in het juiste seizoen ook walvissen.

Duur: zeiltocht 1 uur en 45 minuten.
Inclusief: cash bar aan boord.
Extra informatie: deze boot kan 12 passagiers vervoeren wanneer het de zee op gaat. De vertrektijden zijn seizoensgebonden.

Prijsindicatie op aanvraag.

 

3. John Benn  Knysna
De John Benn is een houten boot van 2 verdiepingen. Het is in feite een drijvend en varend restaurant. U vaart vanaf Knysna over de lagune naar de Knysna Heads, twee hoge zandstenen rotsen die de toegang vormen van de lagune naar de open oceaan. Genietend van een hapje en drankje of een diner met daarbij een schitterend uitzicht op de zee en de bergen. Vooral tijdens zonsondergang zijn er spectaculaire luchten.

Duur: 1,5 uur  vertrektijd tussen 17:00 uur(winter) 18:00 uur(zomer) voor de sunset cruise en 12:30 uur voor de lunch cruise.
Inclusief: boottocht.
Exclusief: eten en drinken.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 18,-

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Zuid-Afrika

Reisaanbod

16 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Beklim de Tafelberg en bezoek Robbeneiland in Kaapstad.
  • Doe een wijnproeverij in Franschhoek.
  • Bekijk de walvissen in Hermanus.
€ 4970,-
Bekijk
21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Autoreis van Kaapstad naar Johannesburg.
  • Maak een aantal safari’s.
  • Strand, kunst, cultuur & geschiedenis.
€ 2715,-
Bekijk
19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 3485,-
Bekijk