Excursiemogelijkheden Johannesburg en omgeving

Excursiemogelijkheden Johannesburg en omgeving


In combinatie met onze reizen naar Zuid-Afrika en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Past Experience tour - Johannesburg
Neem deel aan een ontspannen bezoek aan de binnenstad met Past Experiences. Deze fantastische tour richt zich op de prachtige openbare kunst (Public Art) dat gevonden kan worden in het Johannesburg CBD. Public Art is kunst die gemaakt is voor openbare ruimtes en voor iedereen en kan ten alle tijde gezien worden. In Johannesburg zijn een groot aantal stukken Public Art verspreid door de stad en tijdens de tour maakt u hiermede uitgebreid kennis. Ook wordt verteld over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de binnenstad.

Duur: 3 uur..
Inclusief: gids.
Extra informatie: startpunt is bij no 1 Fox.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 174,-

2. Pretoria city tour
Deze stad heeft een multiculturele energie ontwikkeld en is een harmonieuze mix van tradities, cultuur en architectuur. Pretoria kent een historisch verleden vanwege het Britse Rijk en de Apartheid. De tour omvat ofwel het Voortrekker Monument of Freedom Square en de Union Buildings, Kruger House, Church Square, Mirramen Hindu Tempel en duizenden Jacaranda bomen. 

Duur: 4,5 uur.
Inclusief: entreegeld, gids, transport.
Exclusief: drankjes en eten.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 140,-