Excursiemogelijkheden Kamanjab

Excursiemogelijkheden Kamanjab


In combinatie met onze reizen naar Namibië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Himba Experience - Kamanjab

Tijdens een bezoek met gids aan een authentiek Himba dorp krijgt u niet alleen een goed inzicht in de levenswijze van de laatste traditionele stam in Namibië maar hebt u ook de mogelijkheid om schitterende foto’s te maken. U kunt een melkceremonie bijwonen, een rook bad meemaken en een uitleg krijgen over de betekenis van het heilige vuur, de voorvaderen en medicinale kruiden. U leert de betekenis van de versierselen en verschillende haarstijlen die verbonden zijn aan de positie binnen de stam en u krijgt inzicht in hun nauwe verbintenis met de natuur, het vee en hun kinderen. 

Duur: 2-3 uur. Bezoektijden: 08:00 uur, 10:00 uur en 16:00 uur.
Inclusief: ervaren lokale gids.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 25,-.