Excursiemogelijkheden Kruger Park regio

Excursiemogelijkheden Kruger Park regio


In combinatie met onze reizen naar Zuid-Afrika en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Ochtendwandeling  Kruger National Park
Deze excursie kunt u boeken als u verblijft op één van de camps. In een groep van maximaal 8 personen gaat u met (gewapende) gids wandelen door de bush. U gaat sporen volgen van leeuwen, olifanten en neushoorns en van nabij de wonderen van de natuur bekijken.

Duur: 2-3 uur.
Inclusief: gids.
Extra informatie: draag makkelijke wandelschoenen of laarzen en kleding aangepast aan de weersomstandigheden. Kinderen onder de 13 jaar worden niet toegestaan.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 44,-

 

2. Skyway Aerial - Hazyview
Ervaar het gevoel van vrijheid wanneer u zweeft over één van de laatste stukken natuurlijke bebossing langs de Sabie Rivier nabij het Kruger National Park. Via een zweefkabel volgt u een traject naar de bodem van de vallei, onderweg stoppend bij een aantal verhoogde platforms van waar u kunt genieten van de natuurlijke plantengroei, de vogels en het uitzicht op de bosgrond onder u. 

Duur: circa 3 uur. Vertrektijden zijn 08:30 uur en 12:30 uur.
Inclusief: gids en fles water.
Extra: maximum gewicht 120 kg per persoon, minimum leeftijd is 3 jaar.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 35,-