Excursiemogelijkheden Los Angeles

Excursiemogelijkheden Los Angeles


In combinatie met onze reizen naar de Verenigde Staten en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

De prijzen van de onderstaande excursies zijn op aanvraag. 

1. Hollywood Trolley Tour
Maak kennis met Hollywood gedurende deze ca. 60 minuten durende tour in een open trolley. De tour brengt u onder andere langs de studio’s van Paramount en Warner Bros en langs diverse opnamelocaties van kaskrakers als Pretty Woman en L.A. Confidental!

 

2. Hollywood “Behind-the-Scene” Walking Tour 
Een wandeling van ca. 75 minuten door het hart van Hollywood! Maak kennis met de geschiedenis van het Hollywood Sign, de Walk of Fame, het Chinese Theater en vele andere beroemde bezienswaardigheden. 

 

3. Hollywood & Santa Monica Pier Tour 
Een wandeling langs de Walk of Fame in Hollywood, stops bij huizen van beroemde filmsterren in Beverly Hills, winkelen op Rodeo Drive en op de beroemde pier van Santa Monica zijn maar een paar hoogtepunten van deze 4.5 uur durende tour.

1. Universal Studios Hollywood
Toegangskaart tot de Universal Studios en het daarbij behorende pretpark. Naast de vele attracties staat ook een “Behind-the-scenes”-tour op het programma waarin u verschillende filmsets bezoekt. U bent verzekerd van een dagje fun voor de gehele familie!

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod

21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Van Seattle naar San Francisco of Los Angeles.
  • Autoreis over de Pacific Highway.
  • Schitterende natuur en indrukwekkende steden.
€ 2335,-
Bekijk
23 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • Best-seller met talloze hoogtepunten
  • Monument Valley, Moab, Joshua Tree
  • van San Francisco naar Los Angeles
€ 3995,-
Bekijk