Escursiemogelijkheden Mariental

Escursiemogelijkheden Mariental


In combinatie met onze reizen naar Namibië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Red Dune Sundowner Game Drive 

Samen met een gids rijdt u in uw eigen auto naar de rode duinen. Bij aankomst  bij het punt waar u van de Kalahari zonsondergang gaat genieten zet uw gids de tafel en desgewenst de stoelen klaar om u een onvergetelijk moment in deze omgeving te verschaffen.

Duur: 2 uur.
Inclusief: gekoelde drankjes, bier, water, snacks en gids.
Exclusief: geen alcoholische drankjes (m.u.v. bier).

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 43,-

 

2. Sundowner Nature Drive – Bagatelle

Een game drive in het park dat een grote variëteit biedt aan dieren zoals giraffe, zebra, oryx, gnoe en eland. Het park heeft ook één van de hoogste duinen in deze regio met prachtige uitzichten over de karakteristieke Kalahari. De Kalahari herbergt meer dan 150 vogelsoorten. De welbekende stokstaartjes kunnen ook hier gespot worden, hoewel ze zeer schuchter zijn. Als de dag tot een einde komt, wacht u een sundowner op de duin, inclusief een drankje en een echte Namibische snack, terwijl u geniet van een adembenemende zonsondergang over de Kalahari.

Duur: 2 uur.
Inclusief: drankje en snack.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 53,-.