Excursiemogelijkheden Melbourne

Excursiemogelijkheden Melbourne


In combinatie met onze reizen naar de Australië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

1. Yarra Valley Wine Experience 
U vertrekt naar Yarra Valley, op iets minder dan een uur rijden van Melbourne. Bij Yering Station leert u meer over de proeftechniek: walsen, ruiken en slurpen. Vervolgens mag u een verscheidenheid van wijnen proeven. De wijnkelder is de thuisbasis van de eerste wijngaard van de Yarra Valley. De tour gaat verder naar Balgownie, één van de juwelen van de Yarra Valley, een stijlvolle wijnmakerij met een prachtig uitzicht en een uitstekend restaurant waar u luncht met een glas wijn. Na de lunch bezoekt u Yering Farm; dit is één van de meest charmante boutique wijnmakerijen van Yarra Valley. In de wijnkelder van Yering Farm proeft u ambachtelijk bereide wijnen en ziet u de antieke koperen apparatuur waarmee men vroeger wijn maakte. Voordat u terugkeert naar Melbourne, sluit u de dag af op Domaine Chandon, met een bezoek aan het Australische productiehuis van het Franse champagnehuis Moet & Chandon. De rondleiding door de wijnmakerij zal alles onthullen over bekende champagne. U ontvangt een glas bubbels en wat snacks terwijl u geniet van adembenemende uitzichten. 

 • Duur: hele dag.
 • Vertrek: 09.00-17.00 uur.

Vanaf €86,- per persoon.

 

2. Koalas & Kangaroos in the Wild 
U vertrekt vanuit Melbourne naar You Yangs Park. Het park herbergt een gezonde populatie wilde koala's. U maakt een mooie wandeling tussen de gombomen, op zoek naar koala's, wallabies, kangoeroes en vogels in hun natuurlijke leefomgeving. U leert alles over deze bedreigde dieren en u heeft waarschijnlijk geweldige fotomogelijkheden. Het gebied waar u doorheen loopt is van grote betekenis voor de lokale Aboriginals van de Wathaurong-stam. De picknicklunch wordt meestal geserveerd onder de kauwgombomen en bestaat uit gastronomische sandwiches, fruit en gebak en heerlijke Australische "Billy-thee". Uw Wildlife Guide zal u alles vertellen over de geschiedenis en het recept voor deze traditionele thee van de Swagmen. Vervolgens reist u naar Serendip National Park. U rijdt en loopt over graslanden op zoek naar wilde groepen Eastern Grey kangoeroes. LET OP: deze reisroute is slechts een indicatie. Vanwege de (weers)omstandigheden kan het programma aangepast worden. 

Wat mee te nemen:
Goede wandelschoenen of laarzen die uw voeten volledig bedekken (sandalen worden niet aanbevolen), outdoorkleding voor variabele weersomstandigheden (bekijk de weersvoorspelling voor nauwkeurige voorspellingen), zonnehoed, regenbestendige jas, insecten-werend middel, 15+ zonnebrandcrème en 1 liter herbruikbare waterfles. Camera en verrekijker worden aanbevolen. 

 • Duur: hele dag.
 • Vertrekpunt: Melbourne.
 • Vertrek: 09:00 – 16:30 uur.

Vanaf €193,- per persoon.

 

3. 1 day Phillip Island Penguin Parade Ultimate Eco Tour
Tijdens deze tour ontmoet u enkele van de favoriete dieren van Australië. Bij de eerste stop, Moonlit Sanctuary, kunt u een koala knuffelen (tegen betaling), kangoeroes en wallabies voeren en wombats en Tasmanian Devils bewonderen. Geniet van een lunch met uitzicht op een billabong vol met watervogels voordat u vertrekt naar het historische Churchill Island. Neem op Churchill Island de tijd om rond te wandelen in de tuinen rondom het historische Amess House. Leer meer over de betekenis van dit kleine eiland en de geschiedenis van Victoria. Op Phillip Island wordt u naar het Koala Conservation Centre gebracht, waar u dicht in de buurt van koala's in hun natuurlijke omgeving kunt komen. Vervolgens gaat u naar het huis van de Little Penguins, het schiereiland Summerland, maar voordat u de sterren van de show ontmoet, kunt u in het Nobbies Center even pauze houden. Geniet van het spectaculaire uitzicht over Bass Strait. Last but zeker not least is de wereldberoemde Penguin Parade. Hier ziet u honderden Little Penguins aan land komen, net na zonsondergang. Een natuurlijk wonder, dit is iets dat u nooit zult vergeten! 

 • Duur: gehele dag.
 • Vertrekpunt: Melbourne.
 • Vertrek: seizoensgebonden, vertrektijden variëren. 

Vanaf €89,- per persoon.

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Australië

Reisaanbod

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Diverse locaties en campertypes.
 • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk
27 dagen Autoreis + Individueel
27 dagen
 • Afwisselende reis in prettig tempo.
 • 2800 kilometer langs de Oostkust.
 • Ideaal als eerste reis naar Australië.
€ 5325,-
Bekijk
1 2 3