Excursiemogelijkheden Melbourne

Excursiemogelijkheden Melbourne


In combinatie met onze reizen naar de Australië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

1. Full Day Phillip Island – Penguins, Kangaroos and Koalas
U brengt een heerlijke dag door op Phillip Island, de thuisbasis van de grootste pelsrobbenkolonie van Australië, kleine pinguïns en knuffelige koala's. U bezoek Maru Animal Park, waar u koala's, kangoeroes, Tasmaanse duivels en andere dieren mag aaien en voeren. Bekijk het spectaculaire kustlandschap bij de Nobbies, ontdek het educatieve informatiecentrum van Phillip Island Visitors, bekijk de kleine pinguïns van dichtbij als ze terugkeren naar hun nesten om hun jonge gezinnen te begroeten. Voordat u terugkeert naar Melbourne kunt u in Cowes stoppen voor het diner (op eigen kosten). 

 • Vertrek: 13.15 uur, retour om 22.30 uur (april-september) of 23.30 uur (oktober-maart).

Let op: het is niet toegestaan om foto’s van de pinguïns te maken.

Vanaf €96,- per persoon.

 

2. Yara Valley Wine Experience 
U verzamelt bij één van de aangewezen ophaallocaties. De dag begint met een bezoek aan Steels Gate Winery, een boutique wijnmakerij gelegen in een schilderachtige en heuvelachtige omgeving bij Dixons Creek. De volgende wijnmakerij die op het programma staat is: Balgownie Estate. Balgownie is één van de juwelen van de Yarra Valley - een stijlvolle wijnmakerij met een prachtig uitzicht en een uitstekend restaurant waar u gaat lunchen met een glas wijn van het landgoed. Na de lunch vertrekt u naar Yering Farm. Dit is een charmant boutique wijnhuis. In de wijnkelder van Yering Farm proeft u ambachtelijk bereide wijnen en ziet u de antieke koperen apparatuur waarmee men vroeger wijn maakte. U sluit de dag af bij Domaine Chandon, het Australische productiehuis van het Franse champagnehuis Moet & Chandon. De rondleiding door de wijnmakerij zal alles onthullen over bekende champagne. U ontvangt een glas bubbels terwijl u geniet van adembenemende uitzichten. 

 • Duur: gehele dag.
 • Vertrek: om 09.00 uur, retour om 17.00 uur.

Vanaf €81,- per persoon.

3. Koalas & Kangaroos in the Wild 
U vertrekt vanuit Melbourne naar You Yangs Park. Het park herbergt een gezonde populatie wilde koala's. U maakt een mooie wandeling tussen de gombomen, op zoek naar koala's, wallabies, kangoeroes en vogels in hun natuurlijke leefomgeving. U leert alles over deze bedreigde dieren en u heeft waarschijnlijk geweldige fotomogelijkheden. Het gebied waar u doorheen loopt is van grote betekenis voor de lokale Aboriginals van de Wathaurong-stam. De picknicklunch wordt meestal geserveerd onder de kauwgombomen en bestaat uit gastronomische sandwiches, fruit en gebak en heerlijke Australische "Billy-thee". Uw Wildlife Guide zal u alles vertellen over de geschiedenis en het recept voor deze traditionele thee van de Swagmen. Vervolgens reist u naar Serendip National Park. U rijdt en loopt over graslanden op zoek naar wilde groepen Eastern Grey kangoeroes. LET OP: deze reisroute is slechts een indicatie. Vanwege de (weers)omstandigheden kan het programma aangepast worden. 

Wat mee te nemen:
Goede wandelschoenen of laarzen die uw voeten volledig bedekken (sandalen worden niet aanbevolen), outdoorkleding voor variabele weersomstandigheden (bekijk de weersvoorspelling voor nauwkeurige voorspellingen), zonnehoed, regenbestendige jas, insecten-werend middel, 15+ zonnebrandcrème en 1 liter herbruikbare waterfles. Camera en verrekijker worden aanbevolen. 

 • Duur: hele dag.
 • Vertrekpunt: Melbourne.
 • Vertrek: 09:00 – 16:30 uur.

Vanaf €193,- per persoon.

 

 

 

4. 1 day Phillip Island Penguin Parade Ultimate Eco Tour
Tijdens deze tour ontmoet u enkele van de favoriete dieren van Australië. Bij de eerste stop, Moonlit Sanctuary, kunt u een koala knuffelen (tegen betaling), kangoeroes en wallabies voeren en wombats en Tasmanian Devils bewonderen. Geniet van een lunch met uitzicht op een billabong vol met watervogels voordat u vertrekt naar het historische Churchill Island. Neem op Churchill Island de tijd om rond te wandelen in de tuinen rondom het historische Amess House. Leer meer over de betekenis van dit kleine eiland en de geschiedenis van Victoria. Op Phillip Island wordt u naar het Koala Conservation Centre gebracht, waar u dicht in de buurt van koala's in hun natuurlijke omgeving kunt komen. Vervolgens gaat u naar het huis van de Little Penguins, het schiereiland Summerland, maar voordat u de sterren van de show ontmoet, kunt u in het Nobbies Center even pauze houden. Geniet van het spectaculaire uitzicht over Bass Strait. Last but zeker not least is de wereldberoemde Penguin Parade. Hier ziet u honderden Little Penguins aan land komen, net na zonsondergang. Een natuurlijk wonder, dit is iets dat u nooit zult vergeten! 

 • Duur: gehele dag.
 • Vertrekpunt: Melbourne.
 • Vertrek: seizoensgebonden, vertrektijden variëren. 

Vanaf €89,- per persoon.

5. Capital City Trail – Ride the Yarra River
De Capital City Trail is een fietspad van 30 kilometer lang en volgt de Yarra rivier. Het pad omcirkelt het stadscentrum van Melbourne en enkele buitenwijken. U komt langs de volgende bezienswaardigheden: Southbank, Collingwood kinderboerderij, Merri Creek, Princes Park voetbalstadion, Royal Park, Melbourne Zoo, Moonee Ponds Creek en Docklands. 

 • Duur: 4 uur.
 • Vertrektijd: 10:00 uur.
 • Vertrek: dagelijks (m.u.v. zaterdag) in de periode van 01 april 2019 tot 31 maart 2020.

Vanaf €69,- per persoon.

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Australië

Reisaanbod

27 dagen Autoreis + Individueel
27 dagen
 • Afwisselende reis in prettig tempo.
 • 2800 kilometer langs de Oostkust.
 • Ideaal als eerste reis naar Australië.
€ 5325,-
Bekijk
24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
 • Diverse locaties en campertypes.
 • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk
4 dagen Rondreis + Bouwstenen
4 dagen
 • Bruisend Melbourne
 • Fietstocht door Melbourne met gids
 • Beachlife in St. Kilda
€ 435,-
Bekijk
1 2 3