Excursiemogelijkheden Miami

Excursiemogelijkheden Miami


In combinatie met onze reizen naar de Verenigde Staten en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

De prijzen van de onderstaande excursies zijn op aanvraag.

1. Everglades Safari Park
Toegang tot het Everglades Safari Park (op ca. 1 uur rijden vanuit Miami Beach) inclusief een rit met een airboat gedurende ca. 30 minuten en bezoek aan een Alligator Wildlife Nature Show. 

 

2. Fietshuur in Miami
Met 365 dagen per jaar zon is Miami een paradijs voor fietsers; huur een fiets en ontdek deze levendige stad op uw eigen tempo!

 

3. Miami Boat Cruise
Een 1.5 uur durende cruise door de kanalen van Miami, door de haven en  langs de huizen van beroemdheden en met spectaculaire uitzichten op Miami Beach en de skyline van downtown Miami.

 

4. Little Havana Food & Bike Tour
Deze 3 uur durende excursie begint met een fietstocht door downtown Miami waarna  u in Little Havana aankomt. Gedurende een wandeling leert u de geschiedenis van deze kleurrijke wijk kennen en kunt u onderweg typisch Cubaanse gerechten proeven.

 

5. Wyndwood Graffiti Bike Tour
Door de Graffiti “streetart” is Wyndwood één van de meest unieke wijken van Miami, met daarnaast tientallen galerijen en restaurants om tussen alle kunst door lekker uit te rusten. U maakt kennis met deze wijk gedurende een 2.5 uur durende fietstour (in totaal ca. 15 km fietsen), begeleid door een gids die u van de in’s en out’s voorziet!

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod

18 dagen Autoreis + Individueel
18 dagen
  • Muziek in Nashville en Memphis.
  • Historie in New Orleans en Charleston.
  • Relaxen op Amelia Island en in Orlando.
€ 1970,-
Bekijk