Excursiemogelijkheden New York

Excursiemogelijkheden New York


In combinatie met onze reizen naar de Verenigde Staten en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

De prijzen van de onderstaande excursies zijn op aanvraag.

De vermelde vertrektijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

1. Landmarks Cruise NYC-CLEX
Start: dagelijks om 15:30 uur.
Duur van de cruise: 1,5 uur.

Ervaar de enorme omvang van New York tijdens deze Landmarks Cruise. Geniet van de prachtige skyline, kom dichtbij het Vrijheidsbeeld. Tijdens deze 1,5 uur durende cruise vaart u over de Hudson River, langs Battery Park richting de East River en via de Brooklyn Bridge en het hoofdkwartier van de Verenigde Naties weer terug naar het beginpunt van de cruise.

Niet inbegrepen: transfer vanaf uw hotel, hapjes en drankjes.

 

2. Best of New York Cruise NYC-CLBC
Start: dagelijks vanaf 10:00 uur en later (afhankelijk van de data).
Duur van de cruise: 2,5 uur.

Ontdek de geheimen van Manhattan tijdens deze uitgebreide cruise. U vaart over de 3 rivieren, ziet de 7 grote bruggen en meer dan 25 wereldberoemde monumenten , ontdekt 5 afwisselende wijken  en ook het Vrijheidsbeeld wordt niet vergeten. Een professionele gids zal u alle ins en outs vertellen. Hapjes en drankjes kunt u aan boord kopen.

Niet inbegrepen: transfer vanaf uw hotel, hapjes en drankjes.

 

3. Harbour Lights Cruise NYC-CLHL
Start: dagelijks om 19:00 uur (in de periode 25 september - 30 december).
Duur van de cruise: 2 uur.

Bent u op zoek naar een romantische cruise, kies dan voor de Harbour Lights Tour. U vertrekt bij zonsondergang en zie hoe de skyline van Manhattan in de avond tot leven komt. U vaart over de Hudson River, langs Battery Park en het Vrijheidsbeeld richting de East River en weer terug naar de cruise pier. De cruise wordt begeleid door een professionele gids. Hapjes en drankjes kunt u aan boord kopen.

Niet inbegrepen: transfer vanaf uw hotel, hapjes en drankjes.

 

  

 

4. Big Bus New York 1 of 2 dagen NYC-BIG1/2
Start: dagelijks vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur.

Stap in de Hop on Hop off bus voor een tour langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad. De beste manier om New York te ontdekken! U rijdt o.a. langs het Emipre State Building, Times Square, Battery Park (voor het mooiste uitzicht op het wereldberoemde Vrijheidsbeeld) en Wall Street. De bus stopt bij wel 30 bezienswaardigheden waar u naar wens kunt uitstappen en ook weer kunt  opstappen. 

U kunt een keuze maken uit de Uptown of de Downtown Loop: De Downtown Loop neemt u o.a. mee langs Times Square, Wall Street en Battery Park. De Uptown Loop neemt u o.a. mee langs Central Park, the Dakota Building en natuurlijk Het Apollo Theater in Harlem, waar wereldberoemde sterren al optreden sinds 1934.

Inbegrepen:  1 of 2 dagen Big Bus Uptown of Downtown Tour. 
Niet inbegrepen: transfer vanaf uw hotel en fooi voor de gids.

  

5. Manhattan Experience Tour NYC-MANC 
Start: dagelijks vanaf 09:00 uur. 
Duur van de tour: 8 uur.

Ontdek de highlights van Lower en Upper Manhattan tijdens deze bustour per dubbeldekker. Ervaar Harlem, Battery Park, Museum Mile (Fifth Avenue), Central Park, Times Square, Greenwich Village en het Financial  District. Er wordt een lunchstop gemaakt bij Hudson Eats in Brookfield Place (een winkelcentrum tegenover het One World Trade Center gelegen). Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch (niet inbegrepen) bij één van de 14 gezellige eetgelegenheden zoals de Blue Ribbon Sushi Bar, Umami Burger en Mighty Quinn’s Barbeque. Neem plaats aan een tafeltje en geniet van een prachtig uitzicht over de Hudson River.

Inbegrepen: tour per dubbeldekker, 90 minuten durende Skyline cruise en toegang tot het Top of the Rock Observation Deck.
Niet inbegrepen: lunch. 

 

6. Big Bus New York Night Tour NYC-BIGN 
Start: dagelijks vanaf 18:30 uur of een uur later (afhankelijk van het seizoen).
Duur van de tour: 1 uur en 45 minuten.

De New York Night Tour is een leuke avondtour waarbij u langs Time Square, Colombus Circle, Rockefeller Center, 5th Avenue, het Empire State Building, Flat Iron District, Chinatown, de Manhattan Bridge en Brooklyn komt. De meeste bezienswaardigheden zijn prachtig verlicht, echt een aanrader! De tour duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten, het is niet mogelijk tijdens de tour uit te stappen.

Niet inbegrepen: transfer vanaf uw hotel en fooi voor de gids. 

 

 

 

7. New York TV & Film Bustour NYC-TVMO
Start: dagelijks om 10:00 uur.
Duur van de tour: 2,5 uur.

Altijd al het appartementengebouw uit de serie Friends willen zien? Waar de cast van de serie Glee het lied ‘I love New York’zong? Het Original Soup Man restaurant uit de serie Seinfeld in het echt willen zien? Deze en nog veel meer filmlocaties worden tijdens deze tour bezocht. Misschien ziet u uw favoriete acteur of actrice live aan het werk!

Deze fantastische TV en Filmtour worden begeleid door een aantal van de New York’s  beste acteurs en actrices. Zij kunnen u als beste vertellen hoe u kaartjes kunt bestellen voor diverse televisieprogramma’s.  Zing mee met bekende liedjes van tv series en luister naar de leuke verhalen die de gids u over het televisiewereldje kan vertellen.

Niet inbegrepen: transfer vanaf uw hotel en fooi voor de gids. 

 

8. The New Yorker Tour per helicopter NYC-NEWY
Start: maandag tot zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zondag van 09:00 tot 16:00 uur.
Duur van de tour: 15 minuten vluchttijd.

Ontdek de schoonheid van New York vanuit de lucht. Tijdens deze vlucht zult u over de 120 jaar oude Brooklyn Bridge, South Street Seaport, Governors Island en Ellis Island vliegen. Bekijk de Hudson River van bovenaf, alsmede o.a. het Chrysler en Empire State Building, Central Park en Ground Zero. Echt een must tijdens uw bezoek aan deze wereldstad!

Inbegrepen: helicopter tour en heliport toeslag.
Niet inbegrepen: transfer van uw hotel naar het heliplatform. 

  

9. Central Park Bike Tour NYC-CPBT
Start: dagelijks om 09:00 uur, 11:00 uur en 13:30 uur.
Duur van de tour: 2 uur.

Een unieke ervaring! Een ontzettend leuke manier om Central Park, het eerste openbare aangelegde  park van de Verenigde Staten, te bezoeken. De professionele gids die met u meefietst weet veel over de stad en laat u alle hoogtepunten zien die het park te bieden heeft zoals de Bethesda fontein, film locaties, diverse gietijzeren bruggen en de huizen van beroemdheden die aan het park wonen.  Tijdens de fietstour leert u meer over de geschiedenis van de binnenstad van New York en zult u ook langs Strawberry Fields, het monument voor John Lennon.

Inbegrepen: gids, fietsverhuur, slot en helm.
Niet inbegrepen: transfer van uw hotel naar het startpunt van de fietstocht en fooi voor de gids. 

 

 

 

10. Bike the Brooklyn Bridge NYC-BKBB
Start: dagelijks om 14:00 uur.
Duur van de tour: 3 uur.

Ontdek Manhattan en Brooklyn per fiets! U stapt in Lower Manhattan op de fiets en vervolgens fietst u door de wijk Tribeca, Battery Park en het Financial District. Op de Manhattan en de Brooklyn Bridge maakt u een stop om van het mooie uitzicht te genieten. Daarna fietst u door naar de hippe en industriële DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) wijk in Brooklyn en het historische Brooklyn Heights. Op de Promenade kunt u uitrusten en foto’s maken van de prachtige Manhattan skyline. Onvergetelijk! Deze tour is uitermate geschikt voor bezoekers die meer willen zien dan alleen Manhattan en die een kijkje willen nemen in een aantal leuke en interessante buurten van New York.

Inbegrepen: fietsverhuur,  gids, helm en een flesje water.
Niet inbegrepen: transfer van uw hotel naar het startpunt van de fietstocht en fooi voor de gids. 

 

11. New York City Pass NYC-CPAS
Start: dagelijks

Met de New York City Pass heeft u toegang tot alle belangrijke toeristische attracties in New York. Bespaar tijd, u kunt meteen doorlopen en u hoeft niet meer in de rij om een toegangskaartje te kopen. De New York City Pass is geldig voor 9 opeenvolgende dagen en begint op de dag dat u de kaart voor het eerst gebruikt. De New York City Pass geeft u toegang tot de volgende attracties: Empire State Building Experience, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, kies uit: Top of the Rock Observation Deck of het Guggenheim Museum, kies uit: Statue of Liberty & Ellis Island of Circle Line Sightseeing Cruise, en maak een keuze uit: 9/11 Memorial Museum of het Intrepid Sea, Air & Space Museum.

Inbegrepen: toegang tot de bovengenoemde attracties.
Niet inbegrepen: transfer van uw hotel naar de attracties.  

 

12. New York Pass 1, 2, 3 of 5 dagen NYC-Pas1/2/3/5
Duur van de kaart: 1, 2, 3 of 5 dagen. 

De New York Pass is een smart card (een soort creditcard) waarmee u, zonder contant geld te hoeven betalen, toegang krijgt tot 80 van de beste attracties van New York. Daarnaast krijgt u bij diverse restaurants korting. De geldigheid van de kaart gaat in op de dag dat u de kaart voor het eerst gebruikt en is alleen geldig indien u deze bij meerdere dagen elke dag gebruikt. Met de New York Pass kunt u de attracties eenmalig bezoeken. Aan het einde van de geldigheidsperiode verloopt de kaart automatisch en heeft u geen toegang meer tot de attracties.

Het voordeel van de New York Pass is dat u lange wachtrijen kunt vermijden bij drukke toeristische attracties. Staat u bij een attractie in de rij? Zoek dan even het New York Pass logo op en laat uw kaart aan de medewerker zien. Uw kaart wordt gescand en u heeft meteen toegang tot de attractie.

Inbegrepen: 1-dag New York Pass voor meer dan 80 attracties en papieren gids.
Niet inbegrepen: transfers van uw hotel naar de attracties. 

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod