Excursiemogelijkheden Niagara Falls

Excursiemogelijkheden Niagara Falls


In combinatie met onze reizen naar Canada en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

De prijzen van onderstaande excursies zijn op aanvraag.

1. Niagara Falls Tour
Ontspan aan boord van uw touringcar met airconditioning terwijl uw deskundige gids u alles vertelt over de bezienswaardigheden van Zuid-Ontario. U bezoekt eerst de Whirlpool Rapids, een gedeelte van de Niagara rivier die bekend staat om de spectaculaire stroomversnellingen. Vervolgens stapt u aan boord van de Hornblower Cruise. De boot brengt u naar de basis van Horseshoe Falls voor de ultieme ervaring! U luncht met uitzicht op de watervallen. Vervolgens bezoekt u Table Rock Complex, gelegen naast Horseshoe Falls. Hier kunt u op uw gemak genieten van de spectaculaire 4-D attractie ‘Niagara’s Fury’ of bezoek de watervallen tijdens de tour ‘Journey behind the Falls’. Vervolgens wordt u naar Niagara-on-the-Lake gebracht, een sfeervol historisch stadje. Voordat u naar uw hotel in Toronto wordt teruggebracht, brengt u nog een bezoek aan een lokale wijnboer. De Hornblower Cruise wordt in het laagseizoen vervangen door ‘Journey Behind the Falls’. 

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks.
 • Duur: ongeveer 9,5 uur.

 

2. Niagara Falls Adventure Pass Classic
Met de Classic Niagara Falls Adventure Pass beleeft u de ultieme Niagara Falls ervaring! Inbegrepen: eenmalige toegang tot de Hornblower Niagara Cruise, Journey Behind the Falls, Niagara's Fury 4D-attractie en de Whitewater Walk. Deze pas bevat ook een WeGo-pas (48 uur geldig) voor het lokale hop-on/ hop-off transit systeem dat de attracties en hotels in de omgeving met elkaar verbindt. Tevens ontvangt u ook kortingen in lokale winkels en bij andere attracties. 

 • Periode: begin mei - 31 oktober.
 • Duur: eenmalige toegang tot genoemde attracties.

 

3. Journey behind the Falls – A Canadian Signature Experience
Het oorverdovende lawaai doet denken aan onweer; het zicht is indrukwekkend! U neemt een kijkje onder en achter het hart van de Niagara Falls. Sta in de mist van de machtige Horseshoe Falls terwijl elke seconde meer dan 2800 kubieke meter water met een snelheid van 65 km per uur over de rand dondert! Een geweldig schouwspel dat u niet snel zal vergeten!

 • Periode: 01 mei - 31 oktober.
 • Duur: ong. 1 uur.

 

4. Heli-Sightseeing Niagara Falls
Per helikopter volgt u de Niagara rivier over de Whirlpool Rapids en de Rainbow Bridge. De schoonheid van het Queen Victoria Park strekt zich beneden uit terwijl de helikopter langs de American Falls en de Skylon Tower vliegt. Na de Canadese Horseshoe Falls keert u terug naar het vluchtcentrum.  Via de headset komt u meer te weten over de Niagara Falls (beschikbaar in 12 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans). Weers afhankelijk.

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks.
 • Duur: ong. 9 minuten.

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada

Reisaanbod

15 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
 • 15-daagse familierondreis vanuit Toronto.
 • Niagara Falls en hoofdstad Ottawa.
 • Uitbreidingsmogelijkheid: Strandvakantie Florida.
€ 1500,-
Bekijk