Excursiemogelijkheden Opuwo

Excursiemogelijkheden Opuwo


In combinatie met onze reizen naar Namibië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Opuwo Country Lodge  Himba excursie

Ontmoet samen met uw gids/tolk de Himba bevolking van Kaokoland in een traditioneel Himba dorp. De gids vertelt over de ingewikkelde gebruiken, tradities en gedachten van de Himbas en u kunt uiteraard vragen stellen en fotos maken van één van de laatste nomadische stammen van Afrika. 

Duur: 3 uur  vertrek in de ochtend om 08:00 uur of vertrek in de middag om 15:00 uur (winter) of 15:30 uur (zomer).
Inclusief: water.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 66,-

 

2. Opuwo Country Lodge – Epupa Falls excursie

Na het ontbijt vertrekt u om ca. 08:00 uur per 4x4 Toyota Condor. De tocht naar Chief Kapika’s dorp neemt ongeveer 3 uur in beslag. Na uw bezoek gaat de tocht verder naar de Epupa Falls, gelegen op 35 km van Chief Kapika’s dorp. Er worden lunchpakketten meegenomen die aan de oever van de rivier worden genuttigd, terwijl u geniet van de Epupa Falls. Voor zonsondergang bent u terug bij het Opuwo Country Hotel.

Duur: Volle dag.
Inclusief: transport, water en lunchpakket.
Exclusief: drankjes en andere extra’s bij Epupa.
Extra informatie: minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers per auto en maximaal 12 deelnemers per 2 auto’s.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 168,-