Excursiemogelijkheden Ottawa

Excursiemogelijkheden Ottawa


In combinatie met onze reizen naar Canada en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

De prijzen van onderstaande excursies zijn op aanvraag.

1. Historical River Cruise on the Ottawa River
Stap aan boord van de mooiste rondvaartboot van de hoofdstad, The Empress of Ottawa, en geniet van unieke en spectaculaire uitzichten op diverse bezienswaardigheden van de stad, zoals de Parliament Buildings, het Canadian Museum of History en de Rideau Falls. De rondvaartboot heeft 2 gesloten dekken en een open lucht dek. De gids vertelt u alles over de stad in het Engels en Frans. Tevens is het mogelijk om via een koptelefoon de informatie in het Spaans, Duits en andere talen te horen (opgenomen). Er zijn 2 opstapplaatsen mogelijk: het dok bij Rideau Canal Locks bevindt zich bij  de parlementsgebouwen aan de kant van Ottawa en het dok bij Jacques Cartier Park bevindt zich naast het Canadian Museum of History aan de kant van Gatineau. 

  • Periode: eind mei – begin september.
  • Duur: ong. 75 minuten.

 

2. Discover the Capital Hop-on/Hop-off Sightseeing
Stap in deze authentieke dubbeldekker in Londen-stijl voor een leuke rondleiding door deze sfeervolle stad. U kunt bij meer dan 12 haltes de Hop-on/Hop-off bus nemen, zodat u de stad in uw eigen tempo kunt bezoeken. De bus rijdt o.a. langs de volgende bezienswaardigheden: Parliament Hill, Rideau Hall, ByWard Market en de National Gallery of Canada.

  • Periode: 27 april – 23 oktober.
  • Duur: 24 uur pas.

 

3. Ottawa Express Guided Bicycle Tour
Vanaf het centrum fietst u eerst naar het War Memorial. Vervolgens zal een ontspannen rit op het Rideau Canal Pathway u een prachtig uitzicht bieden op de populaire Byward-marktbuurt van Ottawa. U fietst langs Rideau Hall, Rideau Falls en steekt de brug over om de prachtige provincie Quebec te bezoeken. Via Voyageurs en de Ottawa River Pathways (of Sir John A. MacDonald Parkway) fietst u terug langs Parliament Hill, de National Art Gallery en het Museum of History. De Rideau Locks en Bytown Museum zijn de laatste attracties op deze korte en leuke tour.

  • Periode: 01 mei – 31 oktober.
  • Duur: ong. 2 uur, 12-14 kilometer.

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada

Reisaanbod

15 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • 15-daagse familierondreis vanuit Toronto.
  • Niagara Falls en hoofdstad Ottawa.
  • Uitbreidingsmogelijkheid: Strandvakantie Florida.
€ 1500,-
Bekijk