Excursiemogelijkheden Ottawa

Excursiemogelijkheden Ottawa


In combinatie met onze reizen naar Canada en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

1. Historical River Cruise on the Ottawa River
Stap aan boord van de mooiste rondvaartboot van de hoofdstad, The Empress of Ottawa, en geniet van unieke en spectaculaire uitzichten op diverse bezienswaardigheden van de stad, zoals de Parliament Buildings, het Canadian Museum of History en de Rideau Falls. De rondvaartboot heeft 2 gesloten dekken en een open lucht dek. De gids vertelt u alles over de stad in het Engels en Frans. Tevens is het mogelijk om via een koptelefoon de informatie in het Spaans, Duits en andere talen te horen (opgenomen). Er zijn 2 opstapplaatsen mogelijk: het dok bij Rideau Canal Locks bevindt zich bij  de parlementsgebouwen aan de kant van Ottawa en het dok bij Jacques Cartier Park bevindt zich naast het Canadian Museum of History aan de kant van Gatineau. 

 • Periode: eind mei – begin september
 • Duur: ong. 75 minuten

Prijsindicatie per persoon: €17,-

 

2. Discover the Capital Hop-on/Hop-off Sightseeing
De ideale manier om Ottawa te verkennen. Laat u langs alle hoogtepunten van deze sfeervolle stad vervoeren in een authentieke dubbeldekker. U kunt bij meer dan 12 haltes uitstappen en opstappen, zodat u de stad in uw eigen tempo kunt bezoeken. De bus rijdt o.a. langs de Parliament Hill, Rideau Hall, ByWard Market en de National Gallery of Canada.

 • Periode: 01 mei – 18 oktober 2022
 • Duur: 24 of 48 uur

Prijsindicatie per persoon: v.a. €32,-

 

3. Ottawa Express Guided Bicycle Tour
Vanaf het centrum fietst u eerst naar het War Memorial. Vervolgens zal een ontspannen rit op het Rideau Canal Pathway u een prachtig uitzicht bieden op de populaire Byward-marktbuurt van Ottawa. U fietst langs Rideau Hall, Rideau Falls en steekt de brug over om de prachtige provincie Quebec te bezoeken. Via Voyageurs en de Ottawa River Pathways (of Sir John A. MacDonald Parkway) fietst u terug langs Parliament Hill, de National Art Gallery en het Museum of History. De Rideau Locks en Bytown Museum zijn de laatste attracties op deze korte en leuke tour.

 • Periode: 01 mei – 31 oktober
 • Duur: ong. 2 uur, 12-14 kilometer

Prijsindicatie per persoon: €48,-

 

4. The Original Haunted Walk of Ottowa
Er doen mysterieuze spookverhalen over Ottawa de ronde. Deze verhalen komen tot leven tijdens de Haunted Walk! Begeleid door het licht van een lantaarn vertelt uw gids spannende spookverhalen over het Bytown Museum, Fairmont Château Laurier en Ottawa’s 'Haunted Highschool'. U zult Ottawa vanaf nu met andere ogen bekijken.

 • Periode: april – november
 • Duur: 2 uur

Prijsindicatie per persoon: €20,-

 

5. Best of Ottawa Neighborhoods & Nature Bicycle Tour 
Wij houden ervan om een stad per fiets te verkennen. En Ottawa leent zich er uitstekend voor om per fiets verkend te worden! Stap dan op één van de comfortabele fietsen en laat u door een gids meenemen naar bekende en verrassende plekken, terwijl uw gids u mooie verhalen over de stad Ottawa is een bijzonder groene en waterrijke stad. Dit ervaart u tijdens de Best of Ottawa Neighborhoods en Nature tour. Deze 3 uur durende tour laat u zien waar de inwoners werken, leven, spelen en kunst maken. De tour is leuk, verfrissend en laat Ottawa zien zoals ‘locals’ de stad beleven.

Liever een kortere tour langs de hoogtepunten van Ottawa door Downtown Ottawa en langs het Rideau kanaal? Dan kunnen wij u de 2 uur durende tour: Ottawa Express aanbevelen.

 • Periode: 15 april – 15 november
 • Duur: 3 uur

Prijsindicatie per persoon: €64,-

 

6. Family Raft Trip & Adventure Raft Trip
Net buiten de hoofdstad Ottawa en toch midden in de natuur! Ervaar de grote ‘Canadian River trip’. Deze route is al sinds 1600 in gebruik. Deze avontuurlijke tour is geschikt voor de hele familie en neemt u mee over de Ottawa rivier omgeven door adembenemend natuurschoon. Stap aan boord van de raft en volg de instructies op van de ervaren begeleider. Vaar 8 kilometer, over stroomversnellingen, afgewisseld met kalme stukken van de rivier, waar u kunt zwemmen in natuurlijke zwembaden omgeven door rotsen, of waar u heerlijk kunt body surfen of meedrijven in het aangename water. Aan het eind van de tocht stapt u aan boord van de Pontoon Boat waar een heerlijk maaltijd geserveerd wordt.

Op zoek naar wat meer uitdaging? Ga dan mee met de Adventure Raft Trip. Tijdens de tour worden er uitdagendere stroomversnellingen genomen, voor de echte whitewater rafting ervaring, kunt u  van rotsen te springen en body surfen.

 • Periode: 15 mei - 19 september
 • Duur: 6 uur

Prijsindicatie per persoon: v.a. €110,-

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada

Reisaanbod

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
 • Aantrekkelijke aanbiedingen!
 • Veel keuze in campers en locaties
 • Zomervakantie specials
Bekijk