Excursiemogelijkheden San Francisco

Excursiemogelijkheden San Francisco


In combinatie met onze reizen naar de Verenigde Staten en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

De prijzen van de onderstaande excursies zijn op aanvraag. 

1. Sausalito Ferry
Ontvlucht de hectiek van San Francisco en breng een bezoek aan het mediterrane stadje Sausalito. Vanaf de pier neemt u de ferry om na een vaart van ca. 90 minuten  de nauwe straatjes, galerijen en heerlijke restaurants waar Sausalito rijk aan is, op eigen tempo te bezoeken. Later op de dag vaart u met de ferry weer terug naar San Francisco.

 

2. San Francisco Bay Cruise Adventure
Een cruise van ca. een uur door de beroemde baai van San Francisco. Vanaf Pier 39 vaart u langs de Golden Gate-brug, Alcatraz en het historische waterfront van San Francisco met zijn indrukwekkende skyline.  

3. Fietshuur in San Francisco
Huur een fiets voor een dag en ontdek San Francisco in uw eigen tempo! Het verhuurbedrijf helpt u graag om voor u een geschikte route uit te stippelen. Insider Tip: combineer het huren van een fiets met de excursie “Sausalito Ferry” waarbij u per fiets naar Sausalito gaat en met de ferry terugkomt! Een onvergetelijke manier op San Francisco en de omgeving te verkennen!

 

4. Hop-On, Hop-Off Pass
Dagpas voor de Hop-On, Hop-Off-bus waarbij u 24 uur onbeperkt kunt in- en uitstappen en op deze manier de stad en omgeving optimaal kunt verkennen.

   

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod

23 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • Best-seller met talloze hoogtepunten
  • Monument Valley, Moab, Joshua Tree
  • van San Francisco naar Los Angeles
€ 3995,-
Bekijk
21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Van Seattle naar San Francisco of Los Angeles.
  • Autoreis over de Pacific Highway.
  • Schitterende natuur en indrukwekkende steden.
€ 2335,-
Bekijk