Excursiemogelijkheden Seychellen

Excursiemogelijkheden Seychellen


 

t/m 31 oktober 2021

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Alle excursies worden uitgevoerd onder voorbehoud van weersomstandigheden. Alle excursies worden alleen uitgevoerd bij voldoende deelname. Mocht een excursie om bovengenoemde redenen geen doorgang kunnen vinden dan wordt de excursie op een andere dag aangeboden, wordt er een alternatieve excursie aangeboden of ontvangt u volledige restitutie van het excursiebedrag. De excursies zijn inclusief lunch en gids tenzij anders aangegeven. De tarieven zijn inclusief transfer vanaf uw hotel m.u.v. de excursies die vanaf La Digue uitgevoerd worden. Prijzen voor kinderen onder de 12 jaar zijn op aanvraag. 


Excursies vanaf Mahé Eiland

1. Halve dag excursie Victoria
Deze tour laat u kennismaken met de charmante hoofdstad van het kleinste land van Afrika: Seychellen. De tour begint bij het Victoria Gymnasium Car Park. Tijdens de tour toont de gids u de mooiste plekjes van Victoria en verstrekt diverse tips. Bekijk de ‘Little Ben’, bezoek de winkeltjes en struin rond in het centrum. Een aanrader is een bezoek aan de ochtendmarkt waar u onder andere vers fruit kunt kopen.

Vertrekdag: maandag, woensdag en vrijdag.
Exclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 52,-
 
2. Vallée de Mai / Anse Lazio
Geniet van twee werelden! Geniet van de oceaan en bewonder de mysterieuze Vallée de Mai op Praslin, sinds 1983 een Unesco Werelderfgoed. Ontdek hier de zeldzame Coco de Mer, een lokale palmsoort. U bezoekt een gebied vol mythes en legenden...ooit beschouwden de Britten dit gebied als de oorspronkelijke Tuin van Eden. Vervolgens bezoekt u Anse Lazio, volgens reizigers is dit één van de mooiste stranden ter wereld. U kunt hier zwemmen, snorkelen en zonnen. Vervolgens keert u weer terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: woensdag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 142,-
 
3. Starfish Tour
Dit is een dagexcursie per glazen boot in het St. Anne Marine Park. Tijdens deze tour door een waterrijke natuur bekijkt u diverse eilanden, kunt u een kleurrijk rif bekijken en wordt aangelegd op Moyenne Island. Hier wordt een korte tour gemaakt over het eiland en ontdekt u een gebied met schildpadden, idyllische zwemlocaties en verlaten stranden. Ook Cerf Island wordt aangedaan. Een eiland met historische nederzettingen wat ooit een plantage was. Er wordt een traditionele, Creoolse lunch verzorgd en vervolgens is er nog voldoende tijd om u aan zee te ontspannen.

Vertrekdag: woensdag en zondag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 117,-
 
4. 2 Islands Melody (boot), hele dag
Tijdens deze tour bezoekt u de hoogtepunten op Praslin en La Digue. Op Praslin bezoekt u het Unesco erfgoed: Vallée de Mai en ziet u de zeldzame kokosnoot Coco de Mer. U wandelt door een mysterieus natuur met inheemse planten en de gids vertelt de lokale legendes. Op het kleine La Digue maakt u kennis met de oorspronkelijke tradities en de relaxte sfeer. U krijgt een verse, met de hand geplukte kokosnoot en bekijkt een molen, schildpadden en een plantagewoning. Op het strand Anse Source d’Argent kunt u een duik nemen en vervolgens genieten van een Creoolse lunch bij Domaine de l ‘Orangerie. Na de lunch is er nog ruim de tijd om te zwemmen en te zonnen.

Vertrekdag: dinsdag, donderdag en zondag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 194,-
 
5. La Digue boot- en fietstour
U vaart per catamaran naar La Digue en vervolgens ontdekt u dit eilandje per fiets. Tijdens de fietstocht bezoekt u een molen, een plantagewoning en bekijkt u de schildpadden. Ook verblijft u aan één van de mooiste stranden ter wereld: Anse Source d’Argent.

Vertrekdag: dagelijks (m.u.v. zondag).
Exclusief: lunch en gids.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 114,-
 
6. Een sprookje van drie eilanden, hele dag
Tijdens de tour ‘a tale of 3 islands’ bezoekt u de eilanden Cousin, Curieuse en St. Pierre.
Op Cousin Island maakt u een tour en bekijkt u onder andere een reservaat van duiven, zeldzame vogels en schildpadden. Op Curieuze Island vindt u in het wild de legendarische Coco de Mer. Neem nog een duik voordat u aanschuift aan de gezellige barbecue. Na de lunch maakt u een tour door het natuurreservaat en bezoekt u een voormalige leprakolonie met een klein museum. Tenslotte gaat u naar het eiland St. Pierre bekend om de kleurrijke koraalriffen waar u kunt snorkelen en zwemmen. Hierna keert u terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: vrijdag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 250,-
 
7. Robinson Crusoë per catamaran
Een avontuurlijke excursie! U bezoekt St. Pierre, een favoriet eiland bij watersportliefhebbers. Hierna bezoekt u het natuurreservaat op Curieuse Island. Hier bekijkt u de reuzenschildpadden en heeft u tijdens uw tour een fraai uitzicht op de bergen en op mangrove-gebieden. Vervolgens wacht een barbecuelunch aan boord van de catamaran en geniet u van het uitzicht over de oceaan. Hierna wordt Anse Georgette Beach aangedaan waar u heerlijk kunt zwemmen en de omgeving kunt fotograferen. Via de noordoostkust van Praslin Island wordt teruggevaren naar Mahé.

Vertrekdag: dinsdag, woensdag en vrijdag.
Inclusief: BBQ lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 156,-
 
8. Valle de Mai & Anse Lazio per catamaran
Geniet tijdens deze tour van de schitterende tocht per catamaran naar Praslin, bekend vanwege de Unesco Werelderfgoed site, Vallée de Mai. Onder begeleiding van een gids ziet u de Coco de Mer, een bijzondere kokosnootsoort die hier groeit. Vervolgens bezoekt u Anse Lazio, volgens reizigers is dit één van de mooiste stranden ter wereld. U kunt hier zwemmen, snorkelen en zonnen. Vervolgens keert u terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: zondag.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 156,-
 

 

 

Excursies vanaf Praslin Eiland

1. Enchanted walk in Vallée de Mai, halve dag
Breng een bezoek aan de mysterieuze Vallée de Mai, ook wel beschouwd als de originele Tuin van Eden. Wandel over de paden van dit Unesco Werelderfgoed en geniet van de verkoelende schaduw onder de palmen en bezichtig de unieke Coco de Mer, een bijzondere kokosnoot met vrouwelijke vormen. Luister naar de geluiden van de lokale zwarte parkiet, terwijl u het gebied verkent en de gids u informeert over zeldzame kikkers, kameleons en palmbomen. Na een bezoek aan de vallei komt u uit bij één van de mooiste stranden ter wereld...graniet, palmbomen en kristalhelder zeewater waar u heerlijk kunt zwemmen en ontspannen aan het strand. Een mooie afsluiting van de tour.

Vertrekdag: dinsdag, woensdag en zondag.
Exclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 52,-
 
2. Vallée de Mai & Anse Lazio per bus, hele dag
Geniet van twee werelden! Geniet van de oceaan en bewonder de mysterieuze Vallée de Mai op Praslin, sinds 1983 een Unesco Werelderfgoed. Ontdek hier de zeldzame Coco de Mer, een lokale palmsoort. U bezoekt een gebied vol mythes en legenden...ooit beschouwden de Britten dit gebied als de oorspronkelijke Tuin van Eden. Vervolgens bezoekt u Anse Lazio, volgens reizigers is dit één van de mooiste stranden ter wereld. U kunt hier zwemmen, snorkelen en zonnen. Vervolgens keert u weer terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: woensdag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 99,-
 
3. La Digue per catamaran en fiets, hele dag 
Vaar per lokale catamaran over het heldere zeewater naar het tropische la Digue. Bij aankomst, wordt u welkom geheten en staan de fietsen voor u klaar, waarna u La Digue per fiets, in eigen tempo, kunt ontdekken. Hier ziet u l’Union Estate. U bezichtigt de kopramolen, schildpadden, een plantagehuis en de pittoreske Anse Source d’Argent, met granieten rotsen en helder zeewater.

Vertrekdag: dagelijks (m.u.v. zondag).
Exclusief: lunch en gids.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 67,-
 
4. Ontdek La Digue, hele dag
Met een traditionele schoener vaart u naar het authentieke La Digue. Bij aankomst op La Digue wordt u begroet met een verse, handgeplukte kokosnoot. Vervolgens brengt u een bezoek aan de prachtige, tropische tuinen en leert u hoe de kokosnoot wordt gedroogd en verwerkt tot onder andere kokosnoot-olie. De lunch wordt genuttigd in een traditioneel restaurant. U sluit deze tour af met een tocht naar één van de vele schitterende stranden alwaar u de tijd heeft om te ontspannen aan het strand en kunt zwemmen en snorkelen.

Vertrekdag: zaterdag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 99,-
 
5. Een sprookje van drie eilanden, hele dag
Tijdens de tour ‘a tale of 3 islands’ bezoekt u de eilanden Cousin, Curieuse en St. Pierre. Op Cousin Island maakt u een tour en bekijkt u onder andere een reservaat van duiven, zeldzame vogels en schildpadden. Op Curieuze Island vindt u in het wild de legendarische Coco de Mer. Neem nog een duik voordat u aanschuift aan de gezellige barbecue. Na de lunch maakt u een tour door het natuurreservaat en bezoekt u een voormalige leprakolonie met een klein museumpje. Tenslotte gaat u naar het eiland St. Pierre bekend om de kleurrijke koraalriffen waar u kunt snorkelen en zwemmen. Hierna keert u terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: vrijdag.
Inclusief: BBQ lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 183,-
 
6. Vallée de Mai & La Digue, hele dag
Geniet van twee eilanden! Bewonder op Praslin de mysterieuze Vallée de Mai, sinds 1983 een Unesco werelderfgoed. Ontdek hier de zeldzame Coco de Mer, een lokale palmsoort. U bezoekt een gebied vol mythes en legenden...ooit beschouwden de Britten dit gebied als de oorspronkelijke Tuin van Eden. Na de ‘Vallée’ gaat u naar Baie Ste Anne. Hier stapt u aan boord van een traditionele schoener en steekt u over naar La Digue, een eilandje waar de tijd traag verstrijkt en lokale tradities in ere worden gehouden. Bij aankomst wordt u een verse kokosnoot aangeboden en bezoekt u een kopramolen, schildpadden en een lokale plantagewoning. Ter afsluiting wordt de middag doorgebracht op één van de mooiste stranden van La Digue waar een Creoolse buffetlunch wacht en u de rest van de middag heerlijk kunt ontspannen op het strand.

Vertrekdag: dinsdag en donderdag.
Inclusief: buffetlunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 150,-
 
7. Robinson Crusoë per catamaran
Een avontuurlijke excursie! U bezoekt St. Pierre, een favoriet eiland bij watersportliefhebbers. Hierna bezoekt u het natuurreservaat op Curieuse Island. Hier bekijkt u de reuzenschildpadden en heeft u tijdens uw tour een fraai uitzicht op de bergen en op mangrove-gebieden. Vervolgens wacht een barbecuelunch aan boord van de catamaran en geniet u van het uitzicht over de oceaan. Hierna wordt Anse Georgette Beach aangedaan waar u heerlijke kunt zwemmen en de omgeving kunt fotograferen. Via de noordoostkust van Praslin Island wordt teruggevaren naar Praslin.

Vertrekdag: dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 118,-
 

 Excursies vanaf La Digue Eiland

1. Een sprookje van drie eilanden
Tijdens de tour ‘a tale of 3 islands’ bezoekt u de eilanden Cousin, Curieuse en St. Pierre.
Op Cousin Island maakt u een tour en bekijkt u onder andere een reservaat van duiven, zeldzame vogels en schildpadden. Op Curieuze Island vindt u in het wild de legendarische Coco de Mer. Neem nog een duik voordat u aanschuift aan de gezellige barbecue. Na de lunch maakt u een tour door het natuurreservaat en bezoekt u een voormalige leprakolonie met een klein museum. Tenslotte gaat u naar het eiland St. Pierre bekend om de kleurrijke koraalriffen waar u kunt snorkelen en zwemmen. Hierna keert u terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: vrijdag.
Exclusief: BBQ lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 222,-
 
2. Vallée de Mai / Anse Lazio per bus
Geniet van twee werelden! Geniet van de oceaan en bewonder de mysterieuze Vallée de Mai op Praslin, sinds 1983 een Unesco erfgoed. Ontdek hier de zeldzame Coco de Mer, een lokale palmsoort. U bezoekt een gebied vol mythes en legenden...ooit beschouwden de Britten dit gebied als de oorspronkelijke Tuin van Eden. Vervolgens bezoekt u Anse Lazio, volgens reizigers is dit één van de mooiste stranden ter wereld. U kunt hier zwemmen, snorkelen en zonnen. Vervolgens keert u terug naar uw accommodatie.

Vertrekdag: woensdag.
Inclusief: lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 99,-
 
3. Robinson Crusoë per catamaran
Een avontuurlijke excursie! U bezoekt St. Pierre, een favoriet eiland bij watersportliefhebbers. Hierna bezoekt u het natuurreservaat op Curieuse Island. Hier bekijkt u de reuzenschildpadden en heeft u tijdens uw tour een fraai uitzicht op de bergen en op mangrove-gebieden. Vervolgens wacht een barbecuelunch aan boord van de catamaran en geniet u van het uitzicht over de oceaan. Hierna wordt Anse Georgette Beach aangedaan waar u heerlijke kunt zwemmen en de omgeving kunt fotograferen. Via de noordoostkust van Praslin Island wordt teruggevaren naar La Digue.

Vertrekdag: dinsdag, woensdag en vrijdag.
Inclusief: BBQ lunch.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 99,-
 
5. Fietshuur op La Digue
Per dag (ophalen en inleveren op elke locatie) € 9,- per persoon per dag.
Per nacht (ophalen en inleveren op elke locatie) € 11,- per persoon per nacht.

Vertrekdag: dagelijks.

Voorwaarden en informatie:

 • Prijzen voor kinderen onder de 12 jaar op aanvraag.
 • Alle excursies worden uitgevoerd onder voorbehoud van weersomstandigheden.
 • Alle excursies worden alleen uitgevoerd bij voldoende deelname.
 • Mocht een excursie om bovengenoemde redenen geen doorgang kunnen vinden dan wordt de excursie op een andere dag aangeboden, wordt er een alternatieve excursie aangeboden of ontvangt u volledige restitutie van het excursiebedrag.
 • De excursies zijn inclusief lunch en gids, tenzij anders aangegeven.
 • De tarieven zijn inclusief transfer vanaf uw hotel, m.u.v. de excursies die vanaf La Digue uitgevoerd worden.
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Seychellen

Reisaanbod

13 dagen Vliegreis + Strandvakantie
13 dagen
 • Verblijf op Praslin en Mahé.
 • Dagexcursie naar La Digue.
 • Coco de Mer palmbomen.
€ 2550,-
Bekijk
17 dagen Vliegreis + Strandvakantie
17 dagen
 • Verblijf op Praslin en Mahé.
 • Dagexcursie per catamaran en fiets naar La Digue.
 • Kindvriendelijke accommodaties.
€ 2990,-
Bekijk
17 dagen Vliegreis + Strandvakantie
17 dagen
 • Seychellen: een bounty bestemming!
 • Bezoek drie schitterende eilanden.
 • Onderbreek uw reis in Dubai of Abu Dhabi.
€ 2880,-
Bekijk
19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
 • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
 • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
 • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 3485,-
Bekijk
4 dagen Strandverblijf met transfer + Bouwstenen
4 dagen
 • Verblijf Le Repaire Boutique Hotel op 1 minuut van het strand.
 • Verblijf in Cabanes des Anges Guest House, op 2 minuten van het strand.
 • Huur ter plaatse een fiets om het eiland te verkennen.
€ 255,-
Bekijk
1 2