Excursiemogelijkheden Swakopmund

Excursiemogelijkheden Swakopmund


In combinatie met onze reizen naar Namibië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Living Desert Adventure - Swakopmund

Deze tour voert u door de duinenrij tussen Walvis Bay en Swakopmund. Op de zandvlaktes leven de Damara Terns, een beschermde vogelsoort. Conservatie, geologische structuur en het ‘waarom’ van de woestijn worden onderweg aan u uitgelegd.

Duur: ca. 5 uur, vertrek om 08:00 uur.
Inclusief: gekoelde drankjes.
Extra informatie: vertrek vanaf uw accommodatie in Swakopmund. Minimaal 2 personen.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 59,-

 

2. Dolfijnen & Walvissen Tour inclusief oesters en champagne Walvis Bay

De dolfijnen en walvissen tour wordt altijd in de ochtend uitgevoerd omdat in de middag de wind op kan steken. De tour start bij de pier van de tankerhaven van Walvisbaai en gaat langs de visfabrieken. Vervolgens gaat u naar het vogeleiland en terug via de lagune. Onderweg ziet u allerlei vogelsoorten zoals pelikanen, flamingo’s en aalscholvers. Zeehonden worden gevoerd vanaf de ski-boot.

Duur: 4 uur.
Inclusief: verse oesters, champagne, bier, koeldranken en allerlei hapjes. Koffie en thee na afloop.
Extra informatie: vertrek 08:30 uur vanaf de pier bij de tankerhaven van Walvisbaai. Inchecken om 08:20 uur en terug 12:30 uur in Walvisbaai bij de Tanker Jetty.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 50,-