Excursiemogelijkheden Toronto

Excursiemogelijkheden Toronto


In combinatie met onze reizen naar Canada en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

1. Toronto City Tour
Leuke 2 uur durende city tour in Toronto. Ontdek de diverse bezienswaardigheden van Canada's grootste stad. Hoogtepunten tijdens de tour zijn onder andere: het Eaton Centre, Chinatown en de CN Tower. Natuurlijk heeft u genoeg tijd om mooie foto’s te maken.

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks
 • Duur: 2 uur

Prijsindicatie per persoon: €33,-

 

2. Hop-on/Hop-off Tour
Kies zelf welke bezienswaardigheden in Toronto u wilt bezoeken met deze Hop-on/Hop-off tour. Per dubbeldekker of trolleybus ontdekt u op eigen gelegenheid deze bruisende stad. De hoogtepunten zijn: Royal Ontario Museum, Casa Loma, CN Tower, Hockey Hall of Fame, The Distillery Historic District, Toronto Harbourfront, Eaton Centre, St. Lawrence Market en het Bata Shoe Museum.

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks
 • Duur: ticket is 48 uur geldig, loop van 2 uur

Prijsindicatie per persoon: €42,-

 

 

3. Toronto Harbour Tour
Maak de mooiste foto’s van de indrukwekkende Skyline van Toronto vanaf het water, vaar via diverse havens naar de lagunes van de Toronto Islands. Een verassend natuurgebied waar bevers, herten en een verscheidenheid aan vogels leven. Onderweg vertelt de kapitein u interessante en vermakelijke informatie over Toronto.

 • Periode: 01 mei - 31 oktober
 • Duur: 1 uur

Prijsindicatie per persoon: €15,-

 

4. CN Tower - Lunch or dinner at 360 Restaurant
De iconische CN Tower tekent de skyline van Toronto. Een bezoek aan deze toren mag niet ontbreken. De 553 meter hoge toren is vanuit de hele stad te zien. Het uitkijk punt, op 346 meter hoogte, is in 58 seconden te bereiken via een glazen lift. Geniet van een 3-gangen lunchmenu of een 3-gangen diner in het 360 Restaurant van de CN Tower. Het restaurant maakt een complete draai in 72 minuten.

 • Periode: 02 januari – 02 november (m.u.v. Valentijnsdag, Moederdag, Kerstmis & Nieuwjaarsdag)
 • Geopend voor lunch: vanaf 11.30 uur
  Geopend voor diner: vanaf 16.30 uur

Prijsindicatie per persoon: v.a. €85,-

 

 

5. The Essentials - Toronto Bike Tour & Hoods and Hidden Gems - Toronto Bike tour
De leukste manier om Toronto te ontdekken! De fietstours worden begeleid door enthousiaste gidsen die u over het verleden, heden en de toekomst van de stad vertellen. En bovendien hebben zij  voor u vele tips voor leuke restaurants, wat er te doen is in de stad en nog veel meer. De Essentials Bike tour start om 10.00 uur en neemt u door het centrum van Toronto mee langs straatkunst, verborgen parkjes en een foodmarkt. De Hoods & Hidden Gems tour start om 14.00 uur en verkent het gebied buiten het centrum van Toronto. U fietst door verrassende wijken als Koreatown, Little Italy en Liberty Village. Bovendien  bezoekt u Ontario Place – een voormalig pretpark, nu een park met rretro-architectuur, kleine strandjes en een fantastisch uitzicht over Downtown Toronto.

U kunt beide tours op een dag of op verschillende dagen met elkaar combineren.

 • Periode: begin april - begin november
 • Duur: 3 uur per tour

Prijsindicatie per persoon: €56,-

 

 

6. Classic Distillery District Segway Spin Tour
Na een korte oefensessie waarbij u tips krijgt over het gebruik van de segway, neemt een ervaren gids u mee door het Distillery District. Onderweg vertelt de gids de beste verhalen over de buurt. Deze tour is heel geschikt voor beginnende segway bestuurders. U zult verbaasd zijn hoe leuk en makkelijk een segway te besturen is.

 • Periode: begin mei - begin november
  Start om 11.00, 13.00 & 17.00
 • Duur: 30 minuten + training

Er is ook een tour van 50 minuten + training tijd te boeken.

Prijsindicatie per persoon: €32,-

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada

Reisaanbod

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
 • Beste camper specials
 • Veel keuze in campers en locaties
 • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk