Excursiemogelijkheden vanuit Phuket

Excursiemogelijkheden vanuit Phuket


 

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen, per seizoen en per aantal deelnemende personen, afwijken. De excursies zijn op basis van 'join in', kleine internationale groepen en worden dagelijks uitgevoerd, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Prijscategorie:
0 - 30 euro  per persoon bij 2 personen
€€ 31 - 60 euro  per persoon bij 2 personen
€€€ 61 - 100 euro  per persoon bij 2 personen
€€€€ 101 + euro  per persoon bij 2 personen

 

Siam Niramit show & dinerbuffet (prijscategorie: €€)
Het koninkrijk Thailand is een land vol culturele schatten in de loop der eeuwen bijeengebracht. Verplaatst u in de tijd en geniet van het glorieuze oude Siam. Sprakeloos zult u zijn! Totaal geboeid door de grootsheid van deze buitengewone theatervoorstelling met Thaise kunst en cultuur. In het eerste gedeelte wordt verteld hoe Siam het kruispunt werd waar verschillende beschavingen elkaar ontmoetten. Het tweede gedeelte laat zien hoe het ‘karma’ de onderlinge banden verstevigd en in het laatste hoe religieuze ceremonieën het belang van het Thaise leven dienen. Deze wervelende show wordt opgevoerd door 150 acteurs met een keur aan uitbundige kostuums in een bijzonder decor op een gigantisch groot podium (in het Guinness World Records boek opgenomen). Samen met een aantal speciale high-tech-effecten spreekt het zeer tot de verbeelding en zal het zeker geen minuut vervelen. In aansluiting daarop kunt u een wandeling maken door een nagebouwd origineel Thais dorp om iets van de sfeer van toen te proeven. Voorafgaand aan de presentatie neemt u deel aan een eveneens groots opgezet lopend internationaal buffet. Transfer van en naar uw hotel zijn inbegrepen. Dagelijks om 18.30 uur.

 

 

Sea Canoe & James Bond daytour (prijscategorie: €€€)
Het bizarre en prachtige zeelandschap van Phang Nga Bay omvat karstbergen en een geheime wereld van getijden lagunes, die bekend staan als ‘hongs’ (wat ‘kamers’ betekent in het Thais). Deze ‘kamers’ zijn in de loop van miljoenen jaren ontstaan en uitgehold door zeewater en regen. In de Phang Nga Baai rijzen kalkstenen rotseilanden loodrecht op uit de zee, sommige eilanden bereiken een hoogte van ruim 300 meter. Het is één van de meest spectaculaire landschappen van Thailand. Met deze dagtour ontdekt u de verbazingwekkende eilanden Phang Nga Bay per kano. Het peddelen rondom de donkere maar schitterende grotten en prachtige kalkstenen eilanden is een belevenis die u niet mag missen tijdens uw verblijf op Phuket. Het is een geweldige ervaring om in dit prachtige gebied te kanoën en op deze manier de schoonheid van de natuur te bewonderen. U bezoekt ook het toeristische maar vermaarde James Bond eiland waar de film ‘The man with the golden gun’ is opgenomen. De lokale lunch bestaat uiteraard onder andere uit zeebanket. Rond 16.30 uur vaart u weer terug naar Phuket. Inclusief transfers van/naar hotel op Phuket, boottocht, kano en lunch. Exclusief entreekosten voor het National Park. Dagelijks om 07.30 uur.
 

 

John Gray Sea Canoe Dinner Trip (prijscategorie: €€€€)
Nu alweer bijna twintig jaar geleden begon de Amerikaan John Gray een verkenningstocht en ontdekte dat er veel meer grotten waren dan verwacht. Het ging zijn verwachting ook nog ver te boven en ontdekte dat er veel van die eilanden  omsloten hongs (kamers) bevatte, slechts bereikbaar bij laagtij. In deze onaangetaste afgesloten kamers vond John een eenvoudig op natuurlijke wijze in stand gehouden eco-systeem met klein wild. Hierdoor kreeg hij ideeën om tours samen te stellen om deze grotten te verkennen. Het nam flink wat jaren in beslag om dit op te zetten, maar thans kan men genieten van deze unieke omgeving. Er worden 3 tot 4 grotten en hongs bezocht op 2 verschillende plaatsen bij daglicht en 1 ‘hong by starlight’. Elke kano wordt geleid door een ervaren gids. Tijdens zonsondergang krijgt u de kans zelf te peddelen. Transport van/naar het hotel evenals een lichte Thaise lunch zijn inbegrepen. Op de terugweg naar de haven geniet u van een heerlijk vers bereid seafood buffet diner op de begeleidingsboot. Dagelijks halve dagtour: 11.30-21.30 uur. Vanwege het getij kan het programma en vertrektijden iets anders zijn.
 

 

Fietsen op het eiland Koh Yao Noi (prijscategorie: €€€)
U maakt een fietstocht langs dorpjes, onaangetaste stranden en geniet van prachtige onvergetelijke uitzichten. De tocht begint op de Bang Rong Pier, aan de oostkant van Phuket, vanwaar u per boot de overtocht maakt naar Koh Yao Noi. De plaatselijke bevolking wil niet dat het eiland wordt ontwikkeld zoals Phuket dus leven ze van de visvangst en het produceren van rubber en kweken hun eigen groenten en rijst. Op Koh Yao Noi fietst u langs de kust, langs rijstvelden, door rubberplantages, vissersdorpjes en een marktplaatsje. Het eiland is omgeven door schitterende kalkstenen rotsformaties die te samen een nationaal park vormen. U gaat een stukje met een longtailboot naar een verlaten bounty strand waar een heerlijke lokale lunch wordt geserveerd. Na afloop van deze enerverende dag wordt u weer teruggebracht met boot en minivan van/naar uw hotel. Dagelijks om 07.30-17.30 uur inclusief lunch en snacks.

Scuba duiken (prijscategorie: €€€)
Phuket is het duikparadijs van Thailand. De koralen en vissen zijn er mooier dan aan de oostkust. Rondom Phuket zijn koralen in allerlei kleuren en grote scholen gekleurde vissen, zoals barracudas en gruppers. Ook zwemmen er losse exemplaren prachtige vissen zoals lion fish, moray eels en mantas. Naast de schitterende tropische koralen, het glashelder water en uitheemse vissen is de zee altijd 25 graden of meer. Wat kan een mens nog meer wensen. Hoewel er op diverse locaties vanaf het vasteland gedoken kan worden lenen de eilanden zich bij uitstek voor dit zowel ontspannende als opwindende tijdverdrijf. Daar duiken in Thailand al lange tijd populair is, zijn er voor iedere moeilijkheidsgraad mogelijkheden; van beginnerscursussen tot duikleraar opleidingen, van introductie duiken tot duiken met nitrox – het is allemaal mogelijk. U kunt dus zowel als beginner of als gevorderde een duik nemen! Dagelijks.

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Thailand

Reisaanbod

21 dagen Rondreis + Individueel
21 dagen
  • Indrukwekkende 19-daagse rondreis Thailand.
  • Bezoek aan het authentieke Oost-Thailand.
  • Verblijf op jungle rafts (bamboevlotten) River Kwai.
€ 3050,-
Bekijk
19 dagen Rondreis + Individueel
18 dagen
  • Bangkok & River Kwai.
  • Khao Sok NP.
  • Koh Yao Yai & Phuket.
€ 3470,-
Bekijk