Excursiemogelijkheden vanuit Siem Reap - Cambodja

Excursiemogelijkheden vanuit Siem Reap - Cambodja


 

 

 

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging.


Fietstocht door het achterland van Cambodja - Halve dagtour
Een heerlijke fietstocht van circa 20 kilometer door het buitengebied rondom Siem Reap is een hele leuke manier om er op uit te trekken. Op de fiets krijgt u de beste indruk van het lokale Cambodjaanse leven en staat u dichtbij de mensen. Met een tuk tuk wordt u opgehaald en naar het beginpunt van de fietstocht gebracht. U rijdt over onverharde paden door kleine dorpjes en tussen de akkertjes en rijstvelden. De lokale kinderen vinden het geweldig om u te zien en verwelkomen u met een enthousiast ‘Hello!’ van alle kanten. Uw gids laat u lokale activiteiten zien, zoals het maken van palmwijn en suiker, het vlechten van manden, de rijstteelt en meer plattelandsnijverheden. Onderweg bezoekt u een kleurrijke lokale markt. Bij de laatste stop kunt u zien hoe rijstwijn gebrouwen wordt. U leert meer over het hele proces en heeft ook de kans een slokje te proeven! Met de tuk tuk wordt u weer terug naar uw hotel gebracht. Deze excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: huur mountainbike, helm, transfers per tuk tuk, snacks, water en Engelssprekende lokale gids.
Aantal deelnemers: samen met andere reizigers (1 tot 8 deelnemers)
Vertrek: dagelijks om 07.40 en 13.40 uur uur. 

Angkor Wat Tour - Dagtour
Onder begeleiding van een Engelssprekende gids bezoekt u per tuk tuk het wereldberoemde Angkor Wat complex. Dit is een monument van wereldformaat en staat dan ook terecht op de UNESCO werelderfgoedlijst. De tempels zijn gebouwd tussen de 6de en 13de eeuw. Ze raakten in verval nadat het Khmer rijk door buitenlandse overheersers verslagen werd. Pas in de 18de eeuw herontdekte de Fransman Henri Mouhout de monumenten. Angkor beslaat een gebied van ongeveer 25 km2, met meer dan 100 hindoeïstische en boeddhistische tempels. De beroemdste tempel is de Angkor Wat, maar zeer interessant zijn ook de nu verlaten stad Angkor Thom en de tempel Ta Prohm waar de natuur langzaam het gebouw heeft teruggevorderd. Grote boomwortels en lianen overwoekeren langzaam de prachtig bewerkte muren wat zorgt voor een extra mysterieuze sfeer. U bezoekt ook de tempels Baphoun, Terrace of Elephants en Terrace of the Lepper King.

Inclusief: transport per tuktuk, Engelssprekende gids, entree.

Mechrey floating village tour - Halve dagtour
Vanochtend wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel en reist u per auto naar uw eerste stopplaats Krabei Riel. Hier maakt u een rit per traditionele ossenkar. Vervolgens wordt u naar de drijvende markt van Mechrey gereden. Mechrey is een indrukwekkend dorp met drijvende huizen, zodat het dorp gemakkelijk kan mee bewegen met het niveau van het water. Het water in het Tonle Sap meer kan namelijk tijdens het regenseizoen zo’n 10 meter stijgen. Tijdens een boottocht maakt u kennis met het dagelijks leven van de bewoners in hun bootjes. Ook winkels en een schooltje liggen in het meer. 

Inclusief: Transfer vanaf uw hotel, rit per ossenkar, boottocht naar Mechrey  floating village, Engelssprekende gids, entree.

Terug naar boven.


ResiRestlocal food experience - Halve dagtour
Begin van de avond wordt u opgehaald voor een unieke lokale experience. Deze bestaat uit een ontmoeting bij een écht lokaal gezin waarbij u mee-eet aan de eettafel van het gezin. Nu is ‘eettafel’ in Cambodja vaak geen tafel met een kleed! De prijs is inclusief maaltijd en niet-alcoholische drankjes. Het is de bedoeling dat u helpt bij het koken. De gezinnen zijn vooraf ter plekke gecheckt op voedselveiligheid etc. en deze avond draagt u bij aan een beter bestaan voor deze gezinnen, want een gedeelte van de winst vloeit weer terug.

Inclusief: Transfer naar en van host familie, alle gerechten en niet-alcoholische drankjes.

An unforgettable day in the countryside - Dagtour
U maakt vandaag een schitterende tour naar het platteland. U maakt kennis met het dagelijkse leven van de Cambodjanen. Op slechts 30 minuten rijden van Siem Reap bent u op het platteland. Er is een afwisselend programma voor u samengesteld.

09:00–09:30 uur Transfer van uw hotel naar het dorp Kuok Doung.
09:30–10:20 uur Kennismaking met het traditionele vissen.
10:30–12:00 uur Planten/oogsten van de rijst.
12:00–13:00 uur Lunch.
13:00–14:00 uur Tour door het dorp en bezoek aan de markt.
14:15–14:45 uur Transfer naar uw hotel.

Terug naar boven.

Prijzen en vertrek t/m 30 september 2020

Prijzen in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen
:

Excursiemogelijkheden vanuit Siem Reap
Fietstocht door het achterland van Cambodja 42
Angkor Wat Tour small circuit 75
Angkor Wat Tour grand circuit 79
Mechrey Floating Village tour (halve dag) 58
Resi Rest Local Food Experience (halve dag) 27
An unforgettable day in the countryside 58

Bij meer dan 2 personen kunnen er voor sommige excursies afwijkende prijzen van toepassing zijn. U ontvangt de prijs voor uw reisgezelschap op uw reisofferte.

Inbegrepen:

  • Tour volgens beschrijving, inclusief transfers en lokale gids. (Engels sprekend)
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Cambodja

Reisaanbod

16 dagen Rondreis + Individueel
16 dagen
  • Fascinerende reis met veel hoogtepunten
  • Verblijf in viersterren accommodaties
  • Veel interessante excursies inbegrepen
€ 3600,-
Bekijk
18 dagen Rondreis + Individueel
18 dagen
  • Bijzondere, veelzijdige en avontuurlijke reis
  • Veel leuke en lokale activiteiten inbegrepen
€ 2885,-
Bekijk
19 dagen Rondreis + Reizen met kinderen
19 dagen
  • Verblijf in familiekamers en bungalows.
  • Hoogtepunten: Siem Reap, Battambang en Phnom Penh.
  • Strandverblijf op een klein eilandje.
€ 2500,-
Bekijk