Excursiemogelijkheden Windhoek

Excursiemogelijkheden Windhoek


In combinatie met onze reizen naar Namibië en soms afhankelijk van onze lokale vertegenwoordiging kunnen wij onderstaande excursies voor u reserveren. De excursies moeten bij boeking van de reis worden opgegeven.

Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

1. Windhoek stadstour

Tijdens deze tour bezoek u de historische gebouwen, monumenten en musea die op loopafstand van elkaar liggen in het centrum van Windhoek. Onder andere de volgende bezienswaardigheden staan op het programma: Christuskirche, Tintenpalast (House of Parliament), Alte Feste (oud fort) etc.

Duur: 3 uur (vertrek 09:00 uur en 14:00 uur).
Inclusief: transport en gids.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 40,-

 

2. Lions & Cheetahs Feeding Tour  Naankuse Lodge & Wildlife Sanctuary

Tijdens deze tour ziet u de leeuwen en cheetas van dichtbij en tevens hoe ze gevoederd worden. Ook maakt u kennis met een apenfamilie.

Duur: 1 uur.
Extra informatie: minimaal 2 deelnemers.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 29,-.

 

3. Na’ankuse Leopard and Wilddog feeding

Tijdens deze tour komt u heel dicht bij de wilde honden en luipaarden en ziet u hoe ervaren verzorgers hen voederen. U mag ook even in de ruimte waar de Caracas (woestijnlynx) verblijven. Een fantastische kans om mooie foto’s te schieten.

Duur: ca. 1,5 uur.
Inclusief: gids.
Extra informatie: dagelijks om 10:00 uur en 15:00 uur, van tevoren boeken noodzakelijk.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 29,-.