Excursiemogelijkheden Zuid-Afrika

Excursiemogelijkheden Zuid-Afrika


Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging. U ontvangt van ons de actuele prijs in uw offerte.

In combinatie met onze reizen naar Zuid-Afrika kunt u vooraf tevens de volgende excursies reserveren:


Garden Route (omgeving Port Elizabeth / Knysna)

1. Sea kayakking - Plettenberg Bay
U vertrekt om 09:30 uur vanaf het centrale strand onder leiding van een ervaren gids naar het Robberg Nature Reserve. Een unieke ervaring waarbij vaak dolfijnen om uw boot zwemmen. Vlakbij Robberg zijn de zeehonden. Uw gids zal u informeren over het zee- en landleven in het Robberg Nature Reserve. In het juiste seizoen maakt u zelfs kans walvissen van nabij te aanschouwen.

Duur: 2 uur.
Inclusief: gids.
Extra informatie: breng hoed, zwemkleding en zonnebrandcrème mee.

Prijsindicatie op aanvraag.

 
2. Catamaran Yacht Cruise - Knysna
Zeil in stijl op de lagune van Knysna naar de bekende ‘Heads’. Deze catamaran heeft een vergunning om door de ‘Heads’ de Indische Oceaan op te varen. Om met deze ervaren schipper te zeilen is een exclusieve manier om de schoonheid van de lagune te ervaren. U ziet dolfijnen, zeehonden, vogels en in het juiste seizoen ook walvissen.

Duur: zeiltocht 1 uur en 45 minuten.
Inclusief: cash bar aan boord.
Extra informatie: deze boot kan 12 passagiers vervoeren wanneer het de zee op gaat. De vertrektijden zijn seizoensgebonden.

Prijsindicatie op aanvraag.
 
3. John Benn Knysna
De John Benn is een houten boot van 2 verdiepingen. Het is in feite een drijvend en varend restaurant. U vaart vanaf Knysna over de lagune naar de Knysna Heads, twee hoge zandstenen rotsen die de toegang vormen van de lagune naar de open oceaan. Genietend van een hapje en drankje of een diner met daarbij een schitterend uitzicht op de zee en de bergen. Vooral tijdens zonsondergang zijn er spectaculaire luchten.

Duur: 1,5 uur vertrektijd tussen 17:00 uur(winter) 18:00 uur(zomer) voor de sunset cruise en 12:30 uur voor de lunch cruise.
Inclusief: boottocht.
Exclusief: eten en drinken.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 18,-

Terug naar top.


 

Addo en omgeving
1. Game drive - Addo Elephant National Park
U kunt de bush zien ontwaken: geniet van kuddes olifanten, antilopen, zebras, wrattenzwijnen en struisvogels; of u ontdekt het nachtleven van de bush, afhankelijk van de game drive die u kiest.

Duur: 2 uur vertrektijd 06:00 uur (zomer) of 07:00 uur (winter). Vertrektijden gedurende de dag: 09:00 uur, 12:00 uur en 15:00 uur.
Inclusief: ervaren gids.
Exclusief: drankjes.
Extra informatie: minimale leeftijd 6 jaar.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 70,-

Terug naar top.


Kaapstad en omgeving
1. Hop on Hop off Bus Kaapstad
Vanaf het Waterfront reist u naar het centrum. U kunt op 11 punten uitstappen.

Duur: 1 volledige dag van 09:00 uur tot 16:45 uur vertrekt iedere 20 minuten.
Niet inbegrepen: entreegelden, excursies en fooien.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 16,-

Terug naar topJohannesburg en omgeving
1. Past Experience tour - Johannesburg
Neem deel aan een ontspannen bezoek aan de binnenstad met Past Experiences. Deze fantastische tour richt zich op de prachtige openbare kunst (Public Art) dat gevonden kan worden in het Johannesburg CBD. Public Art is kunst die gemaakt is voor openbare ruimtes en voor iedereen en kan ten alle tijde gezien worden. In Johannesburg zijn een groot aantal stukken Public Art verspreid door de stad en tijdens de tour maakt u hiermede uitgebreid kennis. Ook wordt verteld over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de binnenstad.

Duur: 3 uur..
Inclusief: gids.
Extra informatie: startpunt is bij no 1 Fox.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 174,-
 
2. Pretoria city tour
Deze stad heeft een multiculturele energie ontwikkeld en is een harmonieuze mix van tradities, cultuur en architectuur. Pretoria kent een historisch verleden vanwege het Britse Rijk en de Apartheid. De tour omvat ofwel het Voortrekker Monument of Freedom Square en de Union Buildings, Kruger House, Church Square, Mirramen Hindu Tempel en duizenden Jacaranda bomen.

Duur: 4,5 uur.
Inclusief: entreegeld, gids, transport.
Exclusief: drankjes en eten.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 140,-

Terug naar top


Kruger Park regio
1. Ochtendwandeling Kruger National Park
Deze excursie kunt u boeken als u verblijft op één van de camps. In een groep van maximaal 8 personen gaat u met (gewapende) gids wandelen door de bush. U gaat sporen volgen van leeuwen, olifanten en neushoorns en van nabij de wonderen van de natuur bekijken.

Duur: 2-3 uur.
Inclusief: gids.
Extra informatie: draag makkelijke wandelschoenen of laarzen en kleding aangepast aan de weersomstandigheden. Kinderen onder de 13 jaar worden niet toegestaan.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 44,-
 
2. Skyway Aerial - Hazyview
Ervaar het gevoel van vrijheid wanneer u zweeft over één van de laatste stukken natuurlijke bebossing langs de Sabie Rivier nabij het Kruger National Park. Via een zweefkabel volgt u een traject naar de bodem van de vallei, onderweg stoppend bij een aantal verhoogde platforms van waar u kunt genieten van de natuurlijke plantengroei, de vogels en het uitzicht op de bosgrond onder u.

Duur: circa 3 uur. Vertrektijden zijn 08:30 uur en 12:30 uur.
Inclusief: gids en fles water.
Extra: maximum gewicht 120 kg per persoon, minimum leeftijd is 3 jaar.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 35,-

Terug naar top.


Kwazulu Natal en Drakensbergen

1. St. Lucia Hippo & Crocodile Boat trip
Een unieke manier om vanaf het St. Lucia meer het wild aan de oevers te zien en te genieten van duizenden vogels. Uw gids, tevens kapitein, vertelt over dit meer terwijl u krokodillen en hippos en diverse andere kleinere diersoorten spot. Vervolgens maakt u een wandeling in het iSimangaliso Wetland Park waar u zich zult verbazen over het steeds wisselende landschap in dit werelderfgoed gebied.

Duur: 2 uur. Vertrektijden, zomer 08:00 uur en elke 2 uur daarna, laatste tocht om 16:00 uur en in de winter 07:30 uur en elke 2 uur daarna en laatste tocht om 15:30 uur.
Inclusief: begin ochtend en laat in de middag pauze voor koffie/thee.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 12,-
 

2. Turtle tour – St. Lucia
Op weg naar het strand maken de deelnemers een night drive waarbij u de kans heeft om luipaarden, buffels, neushoorns en antilopen te zien. Vervolgens wordt over het strand gereden op zoek naar de schildpadden. Op de terugweg wordt weer een night game drive gemaakt.

Duur: 6/7 uur. Vertrektijd van excursie is afhankelijk van het getij.
Inclusief: gids, voertuig, snacks, no-alcoholische drankjes, toegangsgeld voor Eastern Shores.
Extra informatie: maximaal aantal deelnemers is 10 personen. Deze excursie is seizoensgebonden en vindt plaats van november tot februari. Deelnemers moeten er rekening mee houden dat turtle sigthseeings niet gegarandeerd kunnen worden en dat men warme kleding en een regenjas mee moet nemen.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 80,-

 
3. Magoebaskloof Canopy tour - Tzaneen
De Magoebaskloof Canopy tour onder leiding van een ervaren gids is een onvergetelijke ervaring als u door het dichte woud en over de spectaculaire Letaba River watervallen van platform naar platform slingert.

Duur: 2,5 uur (vertrek iedere 30 minuten).
Inclusief: lichte lunch en drankje.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 58,-
 
4. Canopy tour Drakensberg
De Drakensberg Canopy Tour is een bijzonder, 3 tot 4 uur durend eco-avontuur in het inheemse Blue Grotto woud in de Centrale Drakensbergen. Ervaar de natuur zo als nooit tevoren terwijl u, geharnast en hangend aan stalen kabels door boomtoppen en langs bergwanden glijdt van platform naar platform. Geniet van deze tocht door dit bos waar meer dan 100 vogelsoorten verblijven. Het uitzicht op de Drakensbergen, watervallen en rivieren is adembenemend.

Duur: 3 tot 4 uur. In de zomer van 06:00-16:00 uur en in de winter van 08:00-17:00 uur.
Inclusief: benodigde materialen, gids, vervoer, verfrissingen en lichte maaltijd.
Extra informatie: elke 45 minuten vertrekt er een tocht in vrijwel alle weersomstandigheden. Boek van tevoren om verzekerd te zijn van een plaats.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 43,-
 
5. Scotours Drakensberg
Geniet van een spannende 4,5 km alpine afdaling per scooter. Men rijdt over een steil terrein, langs groene weiden en een inheems bos. Een gratis 4x4 rit brengt u naar de top van de berg. De scooters zijn niet-gemotoriseerd waardoor zij erg eco-vriendelijk zijn. Ze zijn ontworpen in Zwitserland. De scooters zijn stabiel en de snelheid wordt door u zelf bepaald.

Duur: 2 uur.
Inclusief: helm en gids.
Extra informatie: men moet dichte schoenen dragen.

Prijsindicatie in Euro per persoon: € 36,-

Terug naar top.


Swaziland en Lesotho
1. Taman Tours Step On Guide - Swaziland
Breng een bezoek aan de Manzini markt en de fruit- en groentemarkt van Mahlanya en geniet van een typisch Swazische lekkernij een op het vuur geroosterde maiskolf. Het hoogtepunt van deze excursie is een bezoek aan chief Hlope en zijn familie in de Mdzimba bergen.

Duur: 4 uur van 09:00 uur tot 13:00 uur.
Inclusief: een gids die met u meerijdt of een gids/chauffeur ontmoet u (gratis) bij uw accommodatie aan Mbabane-Manzini weg. Lunch.
Extra informatie: maximaal 4 deelnemers.

Prijsindicatie is op aanvraag.

Terug naar top.

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Zuid-Afrika

Reisaanbod

17 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 2850,-
Bekijk
22 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • Op privébasis naar Kruger NP & Botswana.
  • Indrukwekkende autoreis vanuit Johannesburg.
  • 7 overnachtingen Zuid-Afrika & 13 overnachtingen Botswana.
€ 3450,-
Bekijk