Excursies Niagara Falls

Excursies Niagara Falls


Haal nog meer uit uw reis met ons gevarieerde excursie aanbod! Zo bent u verzekerd van plek op de datum dat het in uw schema past en geniet u van de diensten van een betrouwbare aanbieder. De excursies dient u gelijktijdig met uw Canada reis vast te leggen. 

1. Niagara Falls Tour - dag tour vanuit Toronto
Ontspan aan boord van uw touringcar met airconditioning terwijl uw deskundige gids u alles vertelt over de bezienswaardigheden van Zuid-Ontario. U bezoekt eerst de Whirlpool Rapids, een gedeelte van de Niagara rivier die bekend staat om de spectaculaire stroomversnellingen. Vervolgens stapt u aan boord van de Hornblower Cruise. De boot brengt u naar de basis van Horseshoe Falls voor de ultieme ervaring! U luncht met uitzicht op de watervallen. Vervolgens bezoekt u Table Rock Complex, gelegen naast Horseshoe Falls. Hier kunt u op uw gemak genieten van de spectaculaire 4-D attractie ‘Niagara’s Fury’ of bezoek de watervallen tijdens de tour ‘Journey behind the Falls’. Vervolgens wordt u naar Niagara-on-the-Lake gebracht, een sfeervol historisch stadje. Voordat u naar uw hotel in Toronto wordt teruggebracht, brengt u nog een bezoek aan een lokale wijnboer. De Hornblower Cruise wordt in het laagseizoen vervangen door ‘Journey Behind the Falls’. 

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks
 • Duur: ongeveer 9,5 uur

Prijsindicatie per persoon op aanvraag.

 

2. Niagara Falls Adventure Pass Classic
Met de Classic Niagara Falls Adventure Pass beleeft u de ultieme Niagara Falls ervaring! Inbegrepen: eenmalige toegang tot de Hornblower Niagara Cruise, Journey Behind the Falls, Niagara's Fury 4D-attractie en de Whitewater Walk. Deze pas bevat ook een WeGo-pas (48 uur geldig) voor het lokale hop-on/ hop-off transit systeem dat de attracties en hotels in de omgeving met elkaar verbindt. Tevens ontvangt u ook kortingen in lokale winkels en bij andere attracties. 

 • Periode: begin mei - 31 oktober
 • Duur: eenmalige toegang tot genoemde attracties

Prijsindicatie per persoon: v.a. €55,-

 

3. Journey behind the Falls – A Canadian Signature Experience
Het oorverdovende lawaai doet denken aan onweer; het zicht is indrukwekkend! U neemt een kijkje onder en achter het hart van de Niagara Falls. Sta in de mist van de machtige Horseshoe Falls terwijl elke seconde meer dan 2800 kubieke meter water met een snelheid van 65 km per uur over de rand dondert! Een geweldig schouwspel dat u niet snel zal vergeten!

 • Periode: 01 mei - 31 oktober
 • Duur: ong. 1 uur

Prijsindicatie per persoon voor 2023: €20,-

 

4. Heli-Sightseeing Niagara Falls
Per helikopter volgt u de Niagara rivier over de Whirlpool Rapids en de Rainbow Bridge. De schoonheid van het Queen Victoria Park strekt zich beneden uit terwijl de helikopter langs de American Falls en de Skylon Tower vliegt. Na de Canadese Horseshoe Falls keert u terug naar het vluchtcentrum.  Via de headset komt u meer te weten over de Niagara Falls (beschikbaar in 12 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans). Weers afhankelijk.

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks
 • Duur: ong. 9 minuten

Prijsindicatie per persoon: €116,-

 

 

5. Illumination Tower Dinner Experience
Zodra de zon onder is, zijn de watervallen schitterend verlicht in vele kleuren. Een fantastisch schouwspel om te zien. Maar hoe leuk is het als u de regisseur van het lichtspel kunt zijn? Geniet om te beginnen van een 3-gangen diner in het Table Rock Restaurant. Dit restaurant heeft een panoramisch uitzicht over de Niagara Falls. Na het diner gaat u naar de historische Illumination Tower. Hier krijgt u de controle over het bedieningspaneel van de verlichting, zodat u de kleuren van de Niagara Falls te veranderen!

 • Periode: het gehele jaar vanaf 16:00 (m.u.v. Valentijnsdag, Moederdag, Kerstmis & Nieuwjaarsdag)
 • Duur: 2+ uur

Prijsindicatie per persoon voor 2023: €79,-

 

6. Whirlpool Jet Boat Tours - Wet Jet & Jet Dome
Wilt u de watervallen bekijken, maar zoekt u wat meer spanning? Ga dan aan boord van deze snelle jetboat. Een fantastische ervaring die het adrenaline niveau doet stijgen! U heeft de keuze uit 2 tours: de Wet Jet en de Jet Dome.

De spectaculaire tocht start in de benedenloop van de Niagara rivier en gaat door de Niagara kloof via de beroemde Niagara Whirlpool en de klasse 5 stroomversnelling: Devil’s Hole! Kiest u voor de Wet Jet dan bent u na afloop helemaal doorweekt. De ervaren bemanning is bijzonder professioneel, waardoor de tocht heel veilig, maar vooral ook spannend en leuk is! Wilt u liever niet nat worden, maar houdt u wel van een beetje spanning en snelheid, kies dan voor de Jet Dome tour. Deze volgt dezelfde route als de Wet Jet, maar omdat u in een overdekte boot zit, wordt u niet nat.

Let op: kinderen moeten minimaal 112 cm lang zijn voor de Wet Dome en minimaal 102 cm lang voor de Jet Dome. Zorg voor een extra set kleding als u de Wet Dome tour boekt.

 • Periode: midden mei - oktober
 • Duur: 45 - 60 minuten

Prijsindicatie per persoon voor 2023: v.a. €68,-

 

7. Wine Country Bus Tour
De Niagara regio is een pittoresk gebied waar uitstekende wijnen geproduceerd worden. Geniet tijdens de rit per bus van een mooi rit door het landschap. U bezoekt verschillende wijngaarden, leert meer over de geschiedenis van wijn en krijgt uiteraard diverse rode- en witte wijnen te proeven. U hoeft niet zelf te rijden, dus laat het u goed smaken. Tevens bezoekt u het charmante plaatsje Niagara on the Lake. Struin door de straatjes, langs mooie boetieks en gezellige terrassen. 

Naast deze wijntour zijn er nog 2 verschillende tours van 5 uur, inclusief lunch.

 • Duur: 4 uur

Prijsindicatie per persoon voor 2023: v.a. €86,-

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada

Reisaanbod

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
 • Aantrekkelijke aanbiedingen!
 • Veel keuze in campers en locaties
 • Zomervakantie specials
Bekijk