Excursies Toronto

Excursies Toronto


Haal nog meer uit uw reis met ons gevarieerde excursie aanbod! Zo bent u verzekerd van plek op de datum dat het in uw schema past en geniet u van de diensten van een betrouwbare aanbieder. De excursies dient u gelijktijdig met uw Canada reis vast te leggen. 

1. Gems of Toronto City Tour
Een luxe tour in een kleine groep, maximaal 12 personen. Vervoer per luxe bus met chauffeur en daarnaast een gecertificeerde gids (2 personen) die u zowel de hoogtepunten als de verborgen parels van Toronto laten zien. Hoogtepunten tijdens de tour zijn onder andere: het Eaton Centre, Chinatown, de Waterfront en de CN Tower. Natuurlijk heeft u genoeg tijd om mooie foto’s te maken.

 • Periode:23 juni - 17 september op donderdag en zaterdag
 • Duur: 6 uur

Prijs op aanvraag

 

2. Hop-on/Hop-off Tour
Kies zelf welke bezienswaardigheden in Toronto u wilt bezoeken met deze Hop-on/Hop-off tour. Per dubbeldekker of trolleybus ontdekt u op eigen gelegenheid deze bruisende stad. De hoogtepunten zijn: Royal Ontario Museum, Casa Loma, CN Tower, Hockey Hall of Fame, The Distillery Historic District, Toronto Harbourfront, Eaton Centre, St. Lawrence Market en het Bata Shoe Museum.

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks
 • Duur: ticket is 24 uur geldig, loop van 2 uur

Prijsindicatie per persoon voor 2023: €42,-

 

 

3. Toronto Harbour Tour
Maak de mooiste foto’s van de indrukwekkende Skyline van Toronto vanaf het water, vaar via diverse havens naar de lagunes van de Toronto Islands. Een verassend natuurgebied waar bevers, herten en een verscheidenheid aan vogels leven. Onderweg vertelt de kapitein u interessante en vermakelijke informatie over Toronto.

 • Periode: 01 mei - 31 oktober
 • Duur: 1 uur

Prijsindicatie per persoon voor 2023: €15,-

 

4. CN Tower - Lunch or dinner at 360 Restaurant
De iconische CN Tower tekent de skyline van Toronto. Een bezoek aan deze toren mag niet ontbreken. De 553 meter hoge toren is vanuit de hele stad te zien. Het uitkijk punt, op 346 meter hoogte, is in 58 seconden te bereiken via een glazen lift. Geniet van een 3-gangen lunchmenu of een 3-gangen diner in het 360 Restaurant van de CN Tower. Het restaurant maakt een complete draai in 72 minuten.

 • Periode: 02 januari – 02 november (m.u.v. Valentijnsdag, Moederdag, Kerstmis & Nieuwjaarsdag)
 • Geopend voor lunch: vanaf 11.30 uur
  Geopend voor diner: vanaf 16.30 uur

Prijsindicatie per persoon voor 2023: v.a. €108,-

 

 

5. The Essentials - Toronto Bike Tour & Hoods and Hidden Gems - Toronto Bike tour
De leukste manier om Toronto te ontdekken! De fietstours worden begeleid door enthousiaste gidsen die u over het verleden, heden en de toekomst van de stad vertellen. En bovendien hebben zij  voor u vele tips voor leuke restaurants, wat er te doen is in de stad en nog veel meer. De Essentials Bike tour start om 10.00 uur en neemt u door het centrum van Toronto mee langs straatkunst, verborgen parkjes en een foodmarkt. De Hoods & Hidden Gems tour start om 14.00 uur en verkent het gebied buiten het centrum van Toronto. U fietst door verrassende wijken als Koreatown, Little Italy en Liberty Village. Bovendien  bezoekt u Ontario Place – een voormalig pretpark, nu een park met rretro-architectuur, kleine strandjes en een fantastisch uitzicht over Downtown Toronto.

U kunt beide tours op een dag of op verschillende dagen met elkaar combineren.

 • Periode: begin april - begin november
 • Duur: 3 uur per tour

Prijsindicatie per persoon: €56,-

 

 

6. Classic Distillery District Segway Spin Tour
Na een korte oefensessie waarbij u tips krijgt over het gebruik van de segway, neemt een ervaren gids u mee door het Distillery District. Onderweg vertelt de gids de beste verhalen over de buurt. Deze tour is heel geschikt voor beginnende segway bestuurders. U zult verbaasd zijn hoe leuk en makkelijk een segway te besturen is.

 • Periode: begin mei - begin november
  Start om 11.00, 13.00 & 17.00
 • Duur: 30 minuten + training

Er is ook een tour van 50 minuten + training tijd te boeken.

Prijsindicatie per persoon in 2023: €54,-

7. Niagara Falls Tour - dag tour vanuit Toronto
Ontspan aan boord van uw touringcar met airconditioning terwijl uw deskundige gids u alles vertelt over de bezienswaardigheden van Zuid-Ontario. U bezoekt eerst de Whirlpool Rapids, een gedeelte van de Niagara rivier die bekend staat om de spectaculaire stroomversnellingen. Vervolgens stapt u aan boord van de Hornblower Cruise. De boot brengt u naar de basis van Horseshoe Falls voor de ultieme ervaring! U luncht met uitzicht op de watervallen. Vervolgens bezoekt u Table Rock Complex, gelegen naast Horseshoe Falls. Hier kunt u op uw gemak genieten van de spectaculaire 4-D attractie ‘Niagara’s Fury’ of bezoek de watervallen tijdens de tour ‘Journey behind the Falls’. Vervolgens wordt u naar Niagara-on-the-Lake gebracht, een sfeervol historisch stadje. Voordat u naar uw hotel in Toronto wordt teruggebracht, brengt u nog een bezoek aan een lokale wijnboer. De Hornblower Cruise wordt in het laagseizoen vervangen door ‘Journey Behind the Falls’. 

 • Periode: het gehele jaar, dagelijks
 • Duur: ongeveer 9,5 uur

Prijsindicatie per persoon op aanvraag.

 

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Canada

Reisaanbod

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
 • Aantrekkelijke aanbiedingen!
 • Veel keuze in campers en locaties
 • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk