Florida arrangement: Miami Beach en cruisen naar de Bahamas

Florida arrangement: Miami Beach en cruisen naar de Bahamas


Indien u van onderstaand arrangement gebruik wenst te maken gelieve u met uw reisschema rekening te houden dat de cruise uit Miami vertrekt op iedere maandag.


Dag 15: Aankomst Miami
Na aankomst reist u op eigen gelegenheid of (optioneel) naar de Super Shuttle Airport Ground Transportation. Hier levert u uw voucher in en reist u met de shuttle transfer (seat-in-coach) naar Miami Beach. U logeert drie nachten in het Dorchester Hotel.

Dorchester Hotel***
Het Dorchester Hotel is een in Mediterraanse stijl gebouwde accommodatie gelegen in het Art Deco District door een weg gescheiden van het strand. Het hotel beschikt over een ontbijt lounge, buitenzwembad met zonneterras, een tropische tuin en een fitnesscentrum. Parkeren kost circa $28,- per dag. Alle 96 kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, internetaansluiting, televisie, klokradio, haardroger, strijkijzer, koelkastje en kluisje.

Dag 16 – 17: Miami Beach
Vóór strand, achter wildernis, boven zon en rondom het bruisende leven – dat is Miami, het knooppunt van een heel continent. Een stad waar het Engelssprekende noorden het Spaanstalige zuiden treft. Miami is een fenomeen. De meer dan honderd jaar geleden gestichte stad heeft zich enorm ontwikkeld: van vissersdorp tot internationaal financieel centrum, vluchthaven en mekka van mode en entertainment. De stad is in de loop der jaren mooi opgeknapt en veel toegankelijker geworden. Aanraders zijn een wandeling door het Art Deco Historic District van Miami Beach, sfeer proeven in Bay Side en Coconut Grove en natuurlijk de fameuze stranden bij Ocean Drive. Maak tijdens deze dagen de bekende Art Deco Walking Tour. 


Dag 18 – 21: Cruisen met Norwegian Sky
U reist op eigen gelegenheid naar de cruise terminal (taxi). Hier checkt u in voor uw 5-daagse cruise naar de Bahamas met de Norwegian Sky van de rederij Norwegian Cruise Line. Vertrek cruise vanuit Miami: iedere maandag. 

Vaarschema:

Dag Bestemming   Aankomst Vertrek
Dag 1 Miami, USA   17.00  
Dag 2 Great Stirrup Cay (NCL prive eiland), Bahamas 08.00 17.00   
Dag 3 Nassau, Bahamas 08.00 18.00   
Dag 4 Grand Bahama Island, Bahamas 08.00 17.00   
Dag 5 Miami, USA    07.00  

Dag 22: Einde cruise + vliegreis Miami – Amsterdam
U reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Miami. Hier checkt u in voor uw vluchten naar Nederland met Air Canada of United.

Dag 23: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.