Houseboats Amieira Marina

Houseboats Amieira MarinaUniek in Portugal: huur voor enkele dagen een comfortabele houseboat en kom helemaal tot rust in het landelijke, nog niet  door toeristen overspoelde deel van de Alentejo. Tussen Evora en Beja ligt het Alqueva meer, dat is ontstaan na de bouw van de 96 meter hoge Alqueva stuwdam in de Guadiana rivier. Het is een fantastisch natuurgebied, ideaal voor zowel rust zoekers als watersporters. Langs de oevers van het meer liggen diverse charmante dorpjes. ’s Nachts leent het dunbevolkte gebied zich uitstekend voor om naar de sterrenhemel te kijken.  

Amieira Marina Houseboats
Wij raden u aan om rond het middag uur in Amieira Marina te arriveren. U parkeert hier uw auto voor de komende dagen. Vanaf het terras van het restaurant in de haven waar de houseboats klaarliggen, heeft u een schitterend uitzicht over het meer. Voordat u de houseboat betrekt, krijgt u een uitgebreide instructie over de werking van de boot, veiligheid, de omgeving en uiteraard het besturen van de boot. U kunt de boot zonder vaarbewijs besturen. Vervolgens wordt het papierwerk geregeld. U dient een borg van € 650,- te voldoen, die u bij het schoon en onbeschadigd inleveren van de boot retour krijgt. Vanaf 14:00 uur (indien u voor die tijd de verplichte instructie heeft kunnen volgen) kunt u vertrekken.


Er zijn diverse type boten beschikbaar, voor 2 tot maximaal 6 personen.  Alle boten beschikken over een zithoek met een cd-speler en TV. De kitchenette is uitgerust met een oven en een koelkast. 1, 2 of 3 slaapcabines (afmeting bedden: 1.40m x 1.90m), afhankelijk van het type boot, elke cabine uitgerust met een eigen badkamer met een douche. De boten zijn tevens uitgerust met een douche op het dek en een zwemtrap. Opvallend zijn de grote raampartijen en het open karakter van de woonboot. In de huurprijs van de boten is tevens inbegrepen: brandstof, parkeerkosten voor 1 auto, 1 handdoeken pakket per persoon, gebruik van een fiets of kano. (bij boeking opgeven waar uw voorkeur naar uit gaat, onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Amieira Marina is geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Er mag alleen met de boot gevaren worden bij daglicht.

 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
 • Noord, oost, zuid & west Sicilië.
 • Verblijf in 5 bijzondere accommodaties.
 • Afwisselende reis, prettig tempo.
€ 1750,-
Bekijk
11 dagen Autoreis + Individueel
11 dagen
 • Sfeervolle & historische (kust)plaatsen.
 • Gastronomie van Zuid-Italië.
 • Wandeling met prive gids in Tropea.
€ 1450,-
Bekijk
17 dagen Rondreis + Individueel
17 dagen
 • Verblijf in comfortabele hotels.
 • De hoogtepunten van Sri Lanka.
 • Aanrader: maak een wildsafari!
€ 2610,-
Bekijk
16 dagen Vliegreis + Individueel
16 dagen
 • Unieke accommodaties met veel privacy
 • Boutique appartementen resort op Aruba
 • Kleinschalig bungalow park op Curaçao
€ 2050,-
Bekijk
1 2 3 4 5 6 ... 21