Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
  • Afwisselende week.
  • Geniet van kust, culinair & cultuur.
  • Bijzondere accommodaties.
€ 1225,-
Bekijk
15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Noord, oost, zuid & west Sicilië.
  • Verblijf in 5 bijzondere accommodaties.
  • Afwisselende reis met cultuur, natuur en onontdekte plekjes.
€ 1725,-
Bekijk
10 dagen Autoreis + Individueel
10 dagen
  • Oost & centraal Sicilië
  • Verblijf in 3 bijzondere accommodaties
  • Historische stadjes, vulkaan Etna, stranden
€ 1325,-
Bekijk


Italië

 
Kunst, cultuur, natuur, steden, kustdorpjes en een heerlijke, diverse keuken...
 
Italië is een vakantieland dat erg geliefd is bij buitenlandse toeristen. Het wordt ook wel één openluchtmuseum genoemd. Omsloten door de Middellandse, Adriatische, Ionische en Thyrreense Zeeën heeft het een lange kustlijn met uitnodigende en toegankelijke stranden voor de strand- en zonliefhebbers. Ook voor de wandelaar, van bergbeklimmer tot recreatieve wandelaar heeft het land veel te bieden. En last but not least de archeologische vondsten waarbij Rome een pronkstuk is van de klassieke beschaving.
 

Noord Italië


In het noorden bieden wij een rondreis in de noordelijke regio Veneto. De reis combineert de steden Mira, Sona en Vittori Veneto. Het is mogelijk om deze tour te verlengen met een 8-daagse cruise door de Middellandse Zee. 

Centraal Italië


Wij bieden enkele rondreizen naar Centraal Italië . Hier ontdekt u de populaire regio's Toscane, Umbrie, Marche en de Abruzzen. Sommige reizen starten in Rome en tonen het omringende gebied. Andere reizen tonen meer kustgebied, dorpjes en binnenland. De reizen combineren cultuur, natuur, traditie en authentieke plattelandsdorpjes.
 

Zuidelijk Italië

 
Het zuiden van Italië wordt bij ons aangeboden via een aparte, lokale reisspecialist. Hier liggen o.a. de regio Calabria en Apulië, ten zuiden van de stad Napels en tegenover het eiland Sicilië. Dit gebied van het land is voor velen nog tamelijk onbekend en authentiek. U vindt hier mediterrane steden als Lamezia Terme, plattelandsdorpjes als Tropea en veel kunst en cultuur. Tevens biedt de regio goede restaurants.
 

Sicilië en Sardinië

 
Tot slot bieden wij in het zuiden van het land reizen aan naar de eilanden Sicilië en Sardinië. Beide eilanden combineren kunst/cultuur, natuur en eeuwenoude geschiedenis. Daarnaast zijn de eilanden rijk aan steden als Taormina en Palermo, kustdorpjes en een zacht, mediterraans klimaat.
 

Accommodaties

 
Tijdens de reis verblijft u in mooie agriturismos, plattelandshuizen in de vrije natuur, en sfeervolle boutique hotels. Wilt u de reizen verkorten/verlengen, of de route wijzigen, dan is dit mogelijk. Hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen.

Dorith van Wanrooij - Zuid-Italië Specialist 


''Zo bezocht ik het mooie eiland Sicilië voor een taalvakantie en op de terugweg naar Nederland - per openbaar vervoer - was ik dusdanig onder de indruk van Calabrië dat ik ben uitgestapt om het zuiden te verkennen.  Mijn voorliefde voor het mooie zuiden waaronder de regio’s Puglia, Basilicata, Calabrië, Campanië, Sicilië, Molisse, de Marken en Abruzzen heeft uiteindelijk geleid tot een uitgebreide kennis van dit authentieke stukje Italië met haar gastronomie, gebruiken en gastvrijheid. WRC Reizen heeft mij gevraagd u van dienst te zijn met reisadviezen voor dit bijzondere, onontdekte gebied van Italië.''
 
Heeft u vragen of persoonlijke wensen met betrekking tot reisroutes of onderstaande fly-drives dan kunt u zich richten tot: Dorith van Wanrooij, uw WRC reisadviseur / lokale vertegenwoordiging in het zuiden van Italië. 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Italië

De reizen binnen Italië zijn als volgt onderverdeeld:

Aanbiedingen