Jaimie van Dijk

Jaimie van Dijk


Al snel kwam ik er achter dat lang leren niet aan mij was besteed, zodra ik dan ook 18 was en mijn diploma had gehaald ben ik op reis gegaan naar Australië. En in dat prachtige land heb ik een klein stukje van mijn hart verloren. Vanaf dat moment ging het snel en heb ik diverse plekken over de wereld bezocht. Iedere plek dit ik tot nu toe heb bezocht is uniek en allen hebben ze een bijzonder verhaal. ik vertel jullie er graag meer over.

 Mijn reis naar Australië is er ééntje waar ik nog veel aan terug denk. Mijn eerste reis buiten Europa en gelijk voor langere tijd. Ik ben begonnen in het bruisende Sydney, een stad die niet te vergelijken is met een ander. Het prachtige Opera House en Sydney Habour wat je kent van de diverse foto’s en video’s is in het echt nog indrukwekkender. Maar ook het Great Barrier Reef is iets wat van de bucketlist af kan, hoe gaaf is het om daar te snorkelen, dit is met recht echt een natuurwonder. Maar ook het prachtige Kangaroo Island was een bijzondere ervaring. Ik kan uren praten over dit land, dit land heeft echt alles in één.

 Maar ook mijn reis naar Las Vegas was er ééntje om nooit te vergeten. Deze stad is écht uniek. ‘Las Vegas the city that never sleeps’. Die uitspraak komt deze stad zeker na. Er is hier 24 uur per dag wel iets te beleven. De hotels, casino’s, shows, alles is hier groot. Ik verbleef hier in het prachtige grote Excalibur Hotel midden op de strip, na ruim een week kon ik hier nog steeds in verdwalen. Las Vegas is een hele belevenis opzich maar ook buiten Las Vegas valt genoeg te zien. Huur een auto en ga eens naar één van de naastgelegen natuurparken zoals de ‘Red Rock Canyon’ of ‘Valley Of Fire’. Beide parken uniek, maar net zo prachtig!

 Een bestemming dichter bij huis waar ik graag naar toe ga zijn de Canarische Eilanden. Ik heb Tenerife, Gran Canaria en Fuerteventure bezocht en alle eilanden hebben een eigen karakter en zijn uniek. Het hele jaar door is het hier goed vertoeven door het heerlijke klimaat en dat op maar 4 uurtjes vliegen van huis. Zeker een aanrader, voor een korte vakantie! Maar ook mijn bucketlist is nog lang en ik hoop in de komende jaren hier nog een aantal mooie bestemmingen van af te kunnen strepen. Er valt nog zoveel te ontdekken over de hele wereld. Reist u met mij mee?