Maudy Zuidema - Senior Reisspecialist

Maudy Zuidema - Senior Reisspecialist


Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Maudy Zuidema; bijna 25 jaar werk ik bij WRC Reizen en nog steeds met veel plezier! Ik ben cruise-specialist en ben ‘thuis’ in Canada en Amerika.

Verder heb ik Costa Rica, verschillende eilanden in de Caribbean, Maleisië, Sri LankaIndonesië en Zuid-Afrika bezocht. ‘Down Under’ heeft een speciaal plekje in mijn hart. Sinds vier jaar werk ik vanuit huis (Den Haag) en ben ik regelmatig op ons kantoor in Maarssen aanwezig. 

Als we het hebben over een stad die mijn hart heeft veroverd is het Lucca in de regio Toscane te Italië. 
Inmiddels ben ik er diverse keren geweest, omdat we het altijd proberen in te plannen in een vakantie. De stad zit bomvol historische bezienswaardigheden, monumenten en herkenbaar uit de boeken van Dan Brown. De charme van Lucca ligt in de zuivere Italiaanse sfeer die heerst in de pittoreske straatjes van het stadje. Hier proef je de herinneringen aan de voormalige Romeinse nederzetting, maar kan je ook genieten van een espresso, vino of ‘gelato’ op één van de pleinen van de stad.

Mooie plekjes zijn er in Italië overigens in overvloed, maar mijn vakantie in Piemonte heeft mij in alle opzichten verrast. Prachtig gevarieerd landschap, van Alpen-massieven als de Monte Rosa en het Gran Paradiso, de rijstvelden van Vercelli en Novara tot de elegante heuvels met wijngaarden, hazelnootstruiken en kastelen in de Langhe en Monferrato (Unesco Werelderfgoed). Er zijn veel leuke dorpjes, zoals Asti, Alba en Acqui Terme, waar het heerlijk struinen is. Natuurlijk mogen de heerlijke wijnen van Barolo en Barbaresco niet ontbreken, maar vooral de rust en de relaxte manier van leven zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel. En voor de afwisseling een dagje naar het strand is ook geen probleem, de stranden tussen Genua en Savona liggen op rijafstand.

Maar ook Spanje is een land wat ik met veel plezier heb bezocht. Zo heb ik een reis naar Sevilla gemaakt in het najaar, een ideaal moment om deze prachtige stad te bezoeken. Niet te warm om bezienswaardigheden te bezoeken, maar warm genoeg om heerlijk een terrasje te kunnen pakken en buiten te kunnen eten ’s avonds.

Reizen maakt me blij en gelukkig. Inmiddels heb ik al zoveel mooie plekjes van de wereld gezien, maar gelukkig is de wereld groot en blijft er altijd weer wat nieuws te ontdekken! Zélf reizen is natuurlijk het allerleukste om te doen, maar net zo lief stel ik een mooie reis voor u samen. 

Graag hoor ik wat uw reiswensen zijn, dan kan ik aan de slag!

Met reislustige groet, Maudy
Maudy@wrc.nl - 088 – 0101100