MSC Cruises

MSC Cruises
MSC Cruises: Een eeuwenoude relatie met de zee

Het is een voorrecht om een geschiedenis te hebben. Terwijl anderen hun afkomst creëren, heeft MSC Cruises een waargebeurd verhaal te vertellen. Het begon ruim 300 jaar geleden met de zeevarende familie Aponte uit Sorrento in Italië. Voortbouwend op de ervaring en expertise die deze familie van reders en kapiteins door de jaren heen heeft opgedaan, is MSC Cruises opgericht; nu de grootste particuliere cruiserederij ter wereld. MSC Cruises is marktleider in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika en vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee en de Caribbean. Seizoensgebonden vaart MSC Cruises ook in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, Cuba en de Franse Antillen, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, China, Abu Dhabi, Dubai & Sir Bani Yas. Met een huidige vloot van 12 schepen vervoert MSC bijna 1,8 miljoen reizigers en is vertegenwoordigd in meer dan 49 landen. De oorsprong van MSC Cruises ligt in de Middellandse Zee en zij haalt inspiratie uit haar erfgoed om een unieke beleving te creëren voor vakantiegangers over de hele wereld. Mediterrane waarden zijn bij MSC diepgeworteld: genieten van het leven, overheerlijk eten en de tijd nemen voor onszelf. MSC staat voor een oprechte, authentieke vorm van gastvrijheid, recht vanuit het hart. 

Ons thuis is uw thuis. MSC gelooft dat de wereld verkend en ontdekt moet worden en dat we met volle teugen moeten genieten van elk moment. 

De vloot bestaat uit twaalf moderne schepen: MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida,  MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera en MSC Lirica. Vanaf juni 2017 tot en met 2026 zullen er nog maar liefst 11 schepen aan de vloot worden toegevoegd.