Verlengingsarrangement: Cruisen naar de Bahamas met de Norwegian Cruise Line (4 of 5 dagen /3 of 4 nachten)

Verlengingsarrangement: Cruisen naar de Bahamas met de Norwegian Cruise Line (4 of 5 dagen /3 of 4 nachten)


Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line heeft het traditionele concept van cruisen veranderd. U kunt het omschrijven als een ‘resort-style cruise’ concept waar vooral een nieuwe wereld van vrijheid aan boord wordt gecreëerd. U kunt dineren wanneer, met wie en waar u zelf wenst en er is geen vereiste dresscode. Eenmaal per week is er een formeel diner voor wie het wenst. U bepaalt dus zelf of u in black-tie of avondjurk wilt gaan dineren in één van de specialiteiten restaurants of in het buffet restaurant waar u casual gekleed mag gaan.

05-daagse Caribbean & Midden-Amerika Cruise met Norwegian Sky
Vertrek uit Miami: iedere maandag.
Duur: 5 dagen / 4 nachten.
Voor afvaarten met het schip Norwegian Sky, is het Ultimate Beverage Package bij de cruiseprijs inbegrepen.

Vaarschema (onder voorbehoud):

Dag Haven
Ma Vertrek Miami
Di Freeport, Bahamas
Wo Nassau, Bahamas
Do Great Stirrup Cay
Vr Aankomst Miami


04-daagse Bahamas cruise met Norwegian Sky
Vertrek uit Miami: iedere vrijdag.
Duur: 4 dagen / 3 nachten.
Voor afvaarten met het schip Norwegian Sky, is het Ultimate Beverage Package bij de cruiseprijs inbegrepen.


Vaarschema (onder voorbehoud):

Dag Haven
Vr Vertrek Miami
Za Nassau, Bahamas
Zo Great Stirrup Cay
Ma Aankomst Miami


Aankomsthavens:


Nassau
Nassau, gelegen op New Providence Island, is veelal de aanleghaven. Bij het binnenvaren ziet u het magische resort Atlantis, en wordt het al duidelijk dat dit een echt paradijs is. Hier kunt u proeven van het unieke sfeertje dat er heerst. Eenmaal van boord wandelt u naar de sfeervolle terminal waar u wordt verwelkomd  door Caribische live muziek. Vanaf de pier kunt u richting Frederick Street wandelen waar u het vertrekpunt vindt van de lokale busjes. Ook kunt u het oude gedeelte van Nassau verkennen met paard en koets. Opmerkelijk zijn de fraaie koloniale gebouwen uit de tijd van de Engelse kolonisatie. U kunt er gezellig shoppen in de talrijke duty-free winkels.

 

Great Stirrup Cay
Great Stirrup Cay is een eiland dat deel uitmaakt van de Berry eilanden in de Bahamas. Het noordelijke deel van het eiland heeft een zandstrand omgeven door rotsen, waar gesnorkeld kan worden. Het zuidelijke deel is voorzien van een helikopter vliegveld, een grote ruimte zonder vegetatie en veel betonblokken. Dit zijn nog overblijfselen van een eerdere Amerikaanse militaire installatie. De meest voorkomende boom is de kokospalm, wat in bijna alle gerechten van het eiland verwerkt wordt. Op het eiland komen verschillende soorten hagedissen en krabben voor.