3 van 7

Ontdek Nederland en/of Europa per camper

 • Verhuurstations: Almere en Duitsland.
 • Verhuurmaatschappij: McRent.
 • Diverse campertypes.
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ANL2011091
Prijs op aanvraag
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Jasmijn van Riemsdijk - Stagiaire
WRC Nederland specialist

Als Nederland specialist weet Jasmijn van Riemsdijk - Stagiaire alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Ontdek Nederland en/of Europa per camper


Heeft u al eens overwogen om Nederland en/of Europa per camper te ontdekken? Wellicht bent u van plan om een camper te kopen, maar wilt u eerst nog eens testen of u de juiste keuze maakt door een camper te huren?

Per camper bent u vrij uw route en reistempo te bepalen. Tijdens de reis kunt u bijna overal de camper aan de kant zetten, een verkoelend drankje uit de koelkast pakken en de omgeving op u in laten werken. Geniet van de vrijheid die het reizen per camper met zich meebrengt, het comfort van een eigen keuken en sanitair en ontdek dat u voor verrassende plekken en schitterende natuur niet ver hoeft te reizen.  

In samenwerking met McRent bieden wij u diverse type campers aan die gereed staan in Nederland (Almere-Buiten) of vlak over de grens in Duitsland (Dortmund, Düsseldorf of Keulen). McRent is het grootste camperverhuurbedrijf van Europa en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van campers. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 100 locaties waar u een camper kunt huren en de campers van McRent zijn niet ouder dan 2 jaar. Wanneer u een camper huurt bij McRent bent u verzekerd van een moderne camper van een goede kwaliteit. Met een ruim aanbod aan verschillende campertypes is er voor elke reiziger en voor elk soort reis een geschikte camper van McRent te huren. 


Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Aanvang camperreis
Vandaag haalt u uw camper op in Almere, Dortmund, Düsseldorf of Keulen. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg en ondertekening van de noodzakelijk papieren begint u aan uw camperreis. 
Per camper door Europa
De ophaal- en inleverdatum worden bij boeking vastgelegd, maar verder bent u geheel vrij om uw eigen schema te bepalen en dit tijdens uw reis nog bij te stellen! Tijdens de camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt. Vrijheid blijheid is het devies!
Inleveren camper
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurstation waar u de camper in ontvangst heeft genomen.  

Routekaart

Recensies

Ontdek Nederland en/of Europa per camper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Informatie en prijzen

Wilt u direct een idee hebben van de camperprijzen en mogelijkheden dan kunt via ons thema: REIZEN PER CAMPER de boekingsmodule hanteren, klik hier. Na het invullen van de gevraagde gegevens krijgt u een overzicht van de mogelijkheden en prijzen. Soms zijn de mogelijkheden zo uitgebreid dat u wellicht het overzicht verliest. De prijzen van de vliegreis en eventuele hotelovernachtingen zijn niet gepubliceerd. Voor een overzicht van de totale kosten en mogelijkheden zenden wij u graag een persoonlijk reisvoorstel.

Reisvoorstel

Voor een concreet reisvoorstel is het van groot belang dat u de volgende gegevens aanreikt: type camper, voorkeur voor een verhuurmaatschappij, aantal deelnemers, aantal huurdagen en hoeveel kilometers u denkt te reizen.

Rekening houdend met deze wensen stellen wij graag een vrijblijvende reisofferte samen waarin wij de volgende elementen kunnen opnemen: vliegreis, hotelovernachting(en) bij aankomst en/of vertrek, gewenste excursies en tours, stopovers, cruises en combinatiemogelijkheden met andere bestemming(en) of andere reiselementen.

Met onze meer dan 40-jarige ervaring in camperreizen hopen we samen met uw input/gegevens uw droomreis per camper, passend binnen uw budget, te verwezenlijken

Maak gebruik van het offerteformulier of stuur ons een mail reserveringen@wrc.nl of bel WRC 088-0101100.


Nu dromen, straks reizen.
Samen komen we er.