Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

27 dagen Autoreis + Individueel
27 dagen
  • Ideale reis als u extra comfort wenst.
  • Autoreis Christchurch naar Auckland.
  • Verblijf in mooie accommodaties inclusief ontbijt.
€ 5520,-
Bekijk
34 dagen Autoreis + Individueel
34 dagen
  • ‘No hurry’ autoreis Nieuw-Zeeland.
  • Overweldigende natuurpracht.
  • Uitbreiding met Bali of Fiji mogelijk.
€ 4485,-
Bekijk
38 dagen Autoreis + Individueel
38 dagen
  • Citytrip (3 nachten) Sydney inclusief fietstour.
  • Bestseller: Land van de lange witte wolk.
  • Toetje: 5 dagen relaxen op Bali.
€ 4890,-
Bekijk
1 2


Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland wordt door velen gezien als het mooiste land ter wereld. Een reis door Nieuw-Zeeland is als een wereldreis: glooiende heuvels waar kudden schapen vredig grazen, afgewisseld door besneeuwde bergketens. Fjorden vol kloven en spleten, modderpoelen en vulkaangebied. Regenwouden met snelstromende rivieren, maar ook zandstranden aan blauwe wateren. Bruisende of juist dromerige steden met een vriendelijke, enthousiaste bevolking. Net zo indrukwekkend als de exotische, zijn de vele vertrouwde dingen aan de andere kant van de aardbol. Zo zouden de golvende groene baaien en heuvels bezaaid met schapen, net zo goed in Schotland of Ierland kunnen liggen, de fjorden in Noorwegen en de gletsjers in de Alpen. Vreemd genoeg geldt dat ook voor mensen, dieren en zelfs planten. Waar je ook komt, er is altijd wel iemand met Nederlandse roots. 

Mede dankzij onze lokale vertegenwoordiging in Nieuw-Zeeland kunnen wij u de mooiste (kwaliteits)reizen bieden, want maatwerk is immers onze sterkste kant. Heeft u interesse in natuur of juist cultuur? Zoekt u comfortabele luxe, of wilt u de outdoor-sport activiteiten ontdekken? Maak uw wensen telefonisch of per email kenbaar of kom (na telefonische afspraak) langs op onze locatie in Hilversum, zodat we uw persoonlijke wensen bespreken en een unieke reis voor u samenstellen. Nieuw-Zeeland is voor velen een once in a lifetime bestemming en dus een extra reden om deze reis samen met u zorgvuldig te ontwikkelen.

Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Nieuw-Zeeland

De reizen binnen Nieuw-Zeeland zijn als volgt onderverdeeld: