1 van 13

Breng een camper weg in Nieuw-Zeeland

 • Kortingen tot 30% en geen achterlatingskosten
 • Huurperiode: 01 mei 2018 – 31 augustus 2018
 • Verhuurmaatschappijen: Maui, Britz & Mighty
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AAU180226
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Reisonderbrekingen
 • Uitbreidingsmogelijkheden

Camperaanbiedingen in Nieuw-Zeeland en geen one way fees

 
Deze 3-weekse reis toont u de steden en natuurgebieden van Nieuw-Zeeland. De reis start in Christchurch en gaat via Queenstown naar Auckland. Onderweg ontdekt u het land per camper, en ziet u kustgebied, uitgestrekt binnenland en natuur-en watergebieden. Tussen het Zuider-en Noordereiland neemt u de Interislander Ferry.
 
Dromen zijn bedrog. De harde realiteit wint het meestal van illusies. Echter er zijn uitzonderingen. Menigeen zag (en ziet) Nieuw-Zeeland, 1600 kilometer oostelijk van Australië en ruim 24 uur reizen, als het beloofde land. In de vijftiger jaren vertrokken veel Nederlanders per boot naar de andere kant van de wereld en ook nu nog beginnen jaarlijks veel emigranten een nieuw leven in ‘down under’. 
 
Een uitstekende manier om Nieuw-Zeeland te leren kennen is per camper. Het is een land dat acht to negen keer groter is dan Nederland, maar nog geen 4 miljoen inwoners heeft (wel 50 miljoen schapen).
 
De mooiste plekjes zijn per auto of boot bereikbaar. Uw comfortabele camper rijdt door een prachtig landschap. De weg is rustig, nu en dan komt een tegenligger u tegemoet. Wanneer u elkaar passeert, lacht de bestuurder vriendelijk. Inmiddels bent u eraan gewend dat de tegenliggers u hier niet links, maar aan de rechterkant voorbij gaan.
 
De weg slingert door  een bosrijk gebied. Hier en daar duikt een prachtig uitzicht op tussen de bomen. Enige tijd later biedt wellicht een helder meer een nog verrassender panorama. Wellicht een reden om te stoppen en te genieten van al dit fraais.
 
Vol enthousiasme denkt u terug aan de gletsjer die u een dag eerder heeft bedwongen en verheugt u zich op de fjorden van de Milford Sound die nog op het programma staan. Uw Nieuw-Zeeland reis is  ongetwijfeld vol verrassingen, waarvan u in alle vrijheid kunt genieten.

Lees meer

Beknopte route
 • Dag 1 - 2 Vliegreis Amsterdam – Nieuw-Zeeland
 • Dag 3 Aankomst Nieuw-Zeeland + aanvang camperreis
 • Dag 4 - 22 Per camper door Nieuw-Zeeland
 • Dag 23 Vliegreis Nieuw-Zeeland – Amsterdam
 • Dag 24 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Nieuw-Zeeland

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Nieuw-Zeeland. Het is meestal toegestaan om de vliegreis zonder meerkosten op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – veelal op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.

Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland + aanvang camperreis
U kunt na aankomst in Nieuw-Zeeland direct na de vlucht de camper ophalen bij de camper verhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camper verhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16:00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil.

Aankomst

Indien uw aankomsttijd niet valt binnen de openingstijden van het verhuurstation en/of u de voorkeur geeft om na een vermoeiende vliegreis eerst een nacht heerlijk bij te komen dan kunnen wij uiteraard een hotelovernachting voor u verzorgen (optioneel) nabij de luchthaven en begint uw camperreis op dag 4.

Reisduur

Wij gaan in deze reisomschrijving uit van een gemiddelde reisduur van 21 dagen camperhuur. Maar uiteraard kunt u het aantal huurdagen (op het moment van boeking) aanpassen aan uw wensen. Wilt u meer of minder huurdagen? Dat is mogelijk. Of maakt u optimaal gebruik van de lange vliegafstand en heeft u voldoende tijd, combineer dan een camperreis door Nieuw-Zeeland met een reis door Australië.

Dag 4 - 22: Per camper door Nieuw-Zeeland
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Het uitgestrekte land

Een zilver lint kronkelt zich door een groen heuvellandschap. Er zijn geen tegenliggers. Het enige teken van leven zijn de schapen die vredig grazen. Een camperreis in Nieuw-Zeeland is een feest. Uitstekende wegen banen zich door prachtige landschappen met af en toe een medeweggebruiker waarmee u al dit moois deelt. Wat een verschil met het gestreste Nederland waar u tergend langzaam van stoplicht naar stoplicht en van file naar file verplaatst. Nieuw-Zeeland is groter dan het lijkt. Van het uiterste noorden naar het uiterste zuiden is verder dan van Amsterdam naar Madrid. Bovendien is het land heuvelachtig waardoor u per uur minder kilometers rijdt dan in Nederland. 

Dag 23: Vliegreis Nieuw-Zeeland – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam. 

Wilt u uw vakantie nog verlengen? Kijk dan eens naar de uitbreidingsmogelijkheden met onder andere Bali of Fiji.
Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Breng een camper weg in Nieuw-Zeeland 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 01 mei - 31 augustus 2018

Boek nu een reis naar Nieuw-Zeeland en ontvang € 50,- korting per persoon.


THL campergroep Nieuw Zeeland, waaronder de merken Maui, Britz en Mighty vallen, biedt voor 2018 aantrekkelijke 'wegbreng' aanbiedingen aan.De campers dienen in een bepaalde periodes van en naar de aangegeven locaties gereden te worden. In de aanbieding zijn diverse voordelen verwerkt. In elk geval geldt voor elke aanbieding: een korting op de huurprijs en u betaalt geen achterlatingskosten (one way fee)

Merk: Product klasse:  
Maui Luxe product De voertuigen van Maui zijn 0-2 jaar oud.
Britz Middenklasse product De voertuigen van Britz zijn 0-5 jaar oud. Britz biedt het grootste aantal camper types, inclusief 4WD campers.
Mighty Budget product De voertuigen van Mighty zijn maximaal 7 jaar oud.

Meer informatie over campertypes vindt u hier

Campertarieven voor de wegbreng aanbiedingen:
De huurprijzen zijn flexibel. De tarieven worden minimaal 1 keer per week opnieuw vastgesteld. Nadat er een tariefberekening is opgevraagd, is het tarief 96 uur geldig. De huurprijs wordt per kalenderdag berekend. In het aanbiedingen overzicht staat per aanbieding een kortingspercentage vermeld. De korting wordt over de huurprijs berekend, er is geen korting op de aanvullende camperhuurkosten. De actuele huurprijs, inclusief korting wordt in de reissom op het reisvoorstel opgenomen.


Aanbiedingenoverzicht:

Aanbieding Merk Ophaal locatie: Inlever locatie: Huurperiode Boeken voor Bijzonderheden
50% korting + geen one way fee Britz Christchurch Auckland 15 mei - 30 juni 18 31 mrt 18 Alleen type Voyager
25% korting + geen one way fee Alle merken Christchurch Auckland 15 mei - 31 aug 18 31 mrt 18 Alle types m.u.v. Voyager
30% korting + geen one way fee Maui & Britz Queenstown Auckland 15 mei - 31 aug 18 31 mrt 18  
20% korting all Inclusive pakket Maui & Britz Alle locaties Alle locaties 01 mei - 30 juni 18 31 mrt 18  
25% korting + geen one way fee Maui   Christchurch Auckland 01 mrt - 31 mei 18 25 mrt 18 Alleen type Cascade

 

Huurvoorwaarden
 • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 01 maart 2018.
 • De gehele huurperiode van de camper dient binnen de aangegeven periode te vallen.
 • Er kunnen bepaalde campertypes uitgesloten zijn van de aanbieding.
 • Slechts een beperkt aantal campers beschikbaar.


Inbegrepen in de standaard huursom
:

 • Basis verzekering met eigen risico.* 
 • Lokale belasting.(GST)
 • Ongelimiteerd aantal kilometers.
 • Volledige camper uitrusting inclusief: linnengoed, dekens, kussens, kook uitrusting en algemene uitrusting.
 • In camper tablet met GPS, handleiding en reisinformatie.
 • Gratis transfer van / naar de luchthaven.

Eigen Risico Basis verzekering:

Britz* Eigen risico van NZ$ 5000 (type Hitop, Voyager), NZ$ 7500,- voor overige campers .
Maui* Eigen risico van NZ$ 7500,-
Mighty* Eigen risico van NZ$ 3500 (type Highball, Jackpot en Double Down), NZ$ 5000 (overige types).


Toeslagen
:

Road User Charge Recovery Fee (inbegrepen in inclusive pack):
Wordt bij het inleveren van de camper berekend, gebaseerd op het aantal gereden kilometers. 

Verhuurder Camper type  
Britz Hitop, Voyager, Venturer, Venturer Plus NZ$ 6,22 per 100 kilometer
  Explorer, Vista en Frontier NZ$ 6,62 per 100 kilometer
Maui Ultima, Ultima plus NZ$ 6,22 per 100 kilometer
  Cascade, Beach, River NZ$ 6,62 per 100 kilometer
Mighty Highball, Deuce, Jackpot en Double Down NZ$ 6,22 per 100 kilometer
  Double Up en Big Six NZ$ 6,62 per 100 kilometer

 

Extra bestuurders toeslag: NZ$ 1 per bestuurder per huurdag. (Maximale toeslag per huurperiode NZ$ 30,-)
Feestdagen toeslag: NZ$ 50 Indien de camper op een officiële feestdag wordt opgehaald of ingeleverd.
Data feestdagen: 14 april, 17 april, 25 april, 05 juni, 23 oktober, 26 december 2018, 01 januari, 02 januari en 06 februari 2019

Optioneel bij te boeken:

Inclusive Pack Verhuurder: Campertype: Toeslag  
  Britz Alle camper types 33 Euro, per dag
  Maui Alle camper types 41 Euro, per dag
  Mighty Types Highball, Jackpot en Double Down 29 Euro, per dag
    Overige types 36 Euro, per dag

Inbegrepen in Inclusive pack:

 • Liability Reduction option (reduceert eigen risico naar NZ$ 0,-)
 • Single Vehicle Cover.
 • WIFI inclusief 1GB data.
 • Extra bestuurder.
 • Linnen exchange service.
 • Picknick tafel en stoelen. (1 stoel per reiziger)
 • Draagbare verwarming. (indien gewenst)
 • Baby / kinderautostoel. (kan niet in alle types geplaatst worden)
 • Sneeuwkettingen (indien gewenst)           
Express Return pack Verhuurder: Campertype: Toeslag  
  Britz Type Hitop en Voyager 184 Euro, per dag
    Overige types 221 Euro, per dag
  Maui Alle camper types 221 Euro, per dag
  Mighty Types Highball, Jackpot en Double Down 184 Euro, per dag
    Overige types 221 Euro, per dag

Inbegrepen:

 • Lege gasfles inleveren.
 • Camper inleveren met lege benzine tank.
 • Road User Charge Recovery Fee.

Reisonderbrekingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 208,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 188,-
Uitbreidingsmogelijheden Fiji

Maak uw reis naar Fiji compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een excursie naar Nakavu Village of een dagcruise naar Tivua Islands. Hieronder vindt u meer informatie over deze excursie. 

Bekijk onze excursiemogelijkheden op Fiji hier
.

€ 99,-
Uitbreidingsmogelijkheden Nieuw-Zeeland

U kunt uw reis naar Nieuw-Zeeland uitbreiden met één dag en/of meerdaagse cruises door Milford Sound en/ of Doubtful Sound.
Bekijk hier de diverse cruises.

€ 54,-