1 van 9

Camperspecials Nieuw-Zeeland

 • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa
 • De beste camperdeals
 • Elke maand nieuwe aanbiedingen
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ANZ1812061
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Maak gebruik van de beste camperaanbiedingen in Nieuw-Zeeland

Reizen per camper met korting!

Geniet van de vrijheid en het buitenleven dat inherent staat aan het reizen per camper. Nieuw-Zeeland, een van 's werelds ultieme bestemmingen voor natuurliefhebbers, is een heerlijk land om per camper te verkennen. De wegen zijn buiten de grote steden rustig, waardoor het rijden aan de linkerkant van de weg snel went. Er zijn nagenoeg overal campings te vinden. 
 
Houd er wel rekening mee dat de seizoenen in Nieuw-Zeeland tegengesteld zijn aan onze seizoenen. Wordt het hier koud en guur, dan breekt in Nieuw-Zeeland het ideale seizoen aan om te kamperen. 
 

Camperreis Nieuw-Zeeland

We werken met de grootste en meest gerenommeerde camperverhuurmaatschappij van Nieuw-Zeeland samen: THL. Onder THL vallen diverse merken, die voor elk type reiziger die Nieuw-Zeeland per camper wil verkennen, een passende camper in de vloot heeft. Variërend van luxueuze (bijna) nieuwe campers, van alle gemakken voorzien tot eenvoudige, oudere campertypes voor de budget reiziger. Zo is er voor elk budget en persoonlijke voorkeur een passend camper te vinden. 
Wij bieden de volgende merken aan: 
Merk: Product klasse: Leeftijd van de camper:
Maui Premium  0-2 jaar oud.
Britz Middenklasse 0-5 jaar oud. Zowel 2WD als 4WD campers.
Mighty Budget  maximaal 7 jaar oud.
Apollo Middenklasse  De campers zijn 0-5 jaar oud.
Cheapa Budget   De campers zijn maximaal 7 jaar oud
 
Wilt u Nieuw-Zeeland per camper verkennen met korting? Wij ontvangen van onze camperverhuur partners frequent aantrekkelijke camperhuuraanbiedingen. Zowel vroegboek aanbiedingen als lastminute aanbiedingen. 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw reis te bespreken.
En maak uw camperreis compleet met de vele uitbreidingsmogelijkheden!


Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Nieuw-Zeeland

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Nieuw-Zeeland. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten, Verre Oosten of de Verenigde Staten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Nieuw-Zeeland combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis door Nieuw-Zeeland met een reis door Australië te combineren. Combineert u een camperreis in deze beide landen, kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland.
Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland + aanvang camperreis
U kunt na aankomst in Nieuw-Zeeland direct na de vlucht de camper ophalen bij de camper verhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camper verhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16:00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. In deze reisomschrijving is een gemiddelde huurtermijn van 21 camper huurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen.

Hotelaanbod

Ons hotelaanbod is zeer ruim. Geef uw wensen door, dan nemen wij in uw persoonlijke reisofferte een passend voorstel op. 

Dag 4 - 22: Per camper door Nieuw-Zeeland
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast.
Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets.
’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Het uitgestrekte land

Nieuw-Zeeland is ca. negen keer groter dan Nederland, maar heeft nog geen 4 miljoen inwoners (wel 50 miljoen schapen). Het landschap is even mooi als afwisselend. Achter elke bocht duikt een nieuw panorama op. Besneeuwde bergtoppen waartussen gletsjers verscholen liggen, worden afgewisseld met indrukwekkende fjorden, glooiende heuvels, spectaculaire stranden, stomende geisers en een unieke flora en fauna.  De bijzondere Maori cultuur, leuke stadjes en uitstekende gastronomie maken deze bestemming compleet.

Dag 23: Vliegreis Nieuw-Zeeland – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Houdt u er rekening mee dat het inleveren ca. 1 uur in beslag neemt. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam. Wilt u uw vakantie nog verlengen? Kijk dan eens naar de uitbreidingsmogelijkheden.

Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Nieuw-Zeeland 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Het overzicht met aanbiedingen wijzigt voortdurend. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Doorlopende Apollo aanbiedingen:                                                                      

Vroegboek korting         

Ontvang 5% korting op het huurtarief , als u de camper minimaal 180 dagen voor aanvang boekt.

Geen korting op Value pack en overige aanvullende kosten.

Deze aanbieding mag gecombineerd worden met lange huurkorting.   

                                               

Lange huur korting          

Bij een huurperiode van meer dan 21 dagen: 8% korting over de flextarieven per dag.                                                                                                                          

Huurt u binnen een periode van 3 maanden, tevens een camper van Apollo of Cheapa in Australië, dan mogen de huurperiodes bij elkaar opgeteld worden om in aanmerking te komen voor lange huur korting.                                                          

Bovenstaande kortingen zijn alleen van toepassing i.c.m. reguliere huurtarieven en kunnen niet met andere kortingen gecombineerd worden.

 

Toelichting m.b.t. tijdelijke aanbiedingen:                                                         

* Indien in het aanbiedingen overzicht een kortingspercentage vermeld, dan geldt de korting alleen over de huurprijs, niet over aanvullende kosten, tenzij anders vermeld.

* De gehele huurperiode dient in de aangegeven periode te vallen, tenzij anders staat aangegeven.                                     

* Het aantal campers dat voor een aanbieding beschikbaar wordt gesteld kan gelimiteerd zijn.                                

* De aanbiedingen zijn alleen geldig voor de aangegeven verhuurlocaties en campertypes.                                       

* Op tijdelijke aanbiedingen zijn geen vroegboekkorting of lange huur korting van toepassing. 

Auckland & Christchurch
Auckland & Christchurch
Auckland & Christchurch
Auckland & Christchurch

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-
Onderbreek uw reis in Sydney

Dit arrangementen kunt u gebruiken indien u uw vliegreis in Sydney onderbreekt voor enkele dagen.
Bekijk hier het stopover arrangement in Sydney.

€ 325,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 575,-