9 van 15

Camperspecials Nieuw-Zeeland

 • Recent overzicht van aanbiedingen
 • Variërende kortingen, locaties en campertypes.
 • Verhuurmaatschappijen: Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star en Cheapa.
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ANZ180404
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Reisonderbrekingen
 • Uitbreidingsmogelijkheden

Maak gebruik van de beste camperaanbiedingen in Nieuw-Zeeland

Reis  naar Down Under, letterlijk naar de andere kant van de aardbol. Het is een lange zit naar Australië en Nieuw-Zeeland. Maar laat u zich hierdoor niet afschrikken. De diversiteit, ruimte, schitterende natuur, relaxte bevolking en een ongekend aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden maken de lange reis zeer de moeite waard.  Er zijn diverse manieren om deze landen te verkennen. Een reis per camper biedt ultieme vrijheid. De wegen zijn buiten de grote steden rustig, waardoor het rijden aan de linkerkant van de weg snel went. Er zijn nagenoeg overal campings te vinden. De campings zijn netjes, de sfeer is vaak erg gemoedelijk.

De mogelijkheden om uw ideale camperreis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. Verhuurlocaties verspreid over de beide landen. Diverse verhuurmaatschappijen met elk een eigen kwaliteit en service niveau: van het nieuwste materiaal tot oudere types tegen sterk gereduceerde prijzen. En een breed aanbod aan campertypes: van compact en eenvoudig tot zeer luxueus.
Beknopte route
 • Dag 1 - 2 Vliegreis Amsterdam – Nieuw-Zeeland
 • Dag 3 Aankomst Nieuw-Zeeland + aanvang camperreis
 • Dag 4 - 22 Per camper door Nieuw-Zeeland
 • Dag 23 Vliegreis Nieuw-Zeeland – Amsterdam
 • Dag 24 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Nieuw-Zeeland

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Nieuw-Zeeland. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunt u desgewenst uw vliegreis in het Midden Oosten, Verre Oosten of de Verenigde Staten onderbreken. Tevens kunt u uw reis naar Nieuw-Zeeland combineren met een verblijf op diverse tropische eilanden, zoals bijvoorbeeld Bali of een eiland in de Pacific, zoals Fiji. Daarnaast kunt u, indien u voldoende tijd heeft optimaal gebruik maken van de lange vliegreis door een reis door Nieuw-Zeeland met een reis door Australië te combineren. Combineert u een camperreis in deze beide landen, kan dat een aantrekkelijke lange huur korting opleveren. Indien u ervoor kiest uw reis niet te onderbreken, komt u veelal op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland.
Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland + aanvang camperreis
U kunt na aankomst in Nieuw-Zeeland direct na de vlucht de camper ophalen bij de camper verhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camper verhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16:00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. In deze reisomschrijving is een gemiddelde huurtermijn van 21 camper huurdagen opgenomen. Uiteraard kunt u op het moment van boeking het aantal huurdagen aanpassen aan uw wensen.

Hotelaanbod

Ons hotelaanbod is zeer ruim. Geef uw wensen door, dan nemen wij in uw persoonlijke reisofferte een passend voorstel op. 

Dag 4 - 22: Per camper door Nieuw-Zeeland
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Het uitgestrekte land

Nieuw-Zeeland is ca. negen keer groter dan Nederland, maar heeft nog geen 4 miljoen inwoners (wel 50 miljoen schapen). Het landschap is even mooi als afwisselend. Achter elke bocht duikt een nieuw panorama op. Besneeuwde bergtoppen waartussen gletsjers verscholen liggen, worden afgewisseld met indrukwekkende fjorden, glooiende heuvels, spectaculaire stranden, stomende geisers en een unieke flora en fauna.  De bijzondere Maori cultuur, leuke stadjes en uitstekende gastronomie maken deze bestemming compleet.

Dag 23: Vliegreis Nieuw-Zeeland – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Houdt u er rekening mee dat het inleveren ca. 1 uur in beslag neemt. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam. Wilt u uw vakantie nog verlengen? Kijk dan eens naar de uitbreidingsmogelijkheden met onder andere Bali of Fiji.
Dag 24: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Nieuw-Zeeland 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 01 april 2018 - 31 maart 2019, afhankelijk van de special
In de Nieuw-Zeeland werken we samen met de volgende camper verhuurmaatschappijen:

Camperverhuurder: Merk: Product klasse: Leeftijd van de camper:
THL groep: Maui Premium product De voertuigen van Maui zijn 0-2 jaar oud.
  Britz Middenklasse De voertuigen van Britz zijn 0-5 jaar oud. Zowel 2WD als 4WD campers.
  Mighty Budget product De voertuigen van Mighty zijn maximaal 7 jaar oud.
Apollo: Apollo Middenklasse product  
  Star RV Premium product  
GO Rentals: Go Glamper Uniek product Zeer compacte caravan voor 2 personen getrokken door een 4WD SUV auto.

Deze maatschappijen brengen op wisselende momenten camper specials in de markt, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten. De voorwaarden om voor deze specials in aanmerking  te komen met betrekking tot verhuurlocaties, huurperiodes, aantal huurdagen en campertypes variëren per specials. Evenals de boekingsperiode en de hoogte van de kortingen.

Het aanbod aan specials varieert sterk. Hieronder volgt een kort overzicht van de actuele specials. Indien u ons aangeeft wat uw wensen en reismogelijkheden zijn, dan selecteren wij het meest passende aanbod voor u en maken we een compleet uitgewerkt reisvoorstel compleet met overige reisonderdelen als vluchten en hotel overnachtingen voor u op maat. Passen uw reisplannen niet binnen de voorwaarden van onderstaande specials? Indien u zeer vroegtijdig boekt, kunnen er vroegboek voordelen van toepassing zijn, of vaste maandelijkse specials.

Opmerking: indien er een kortingspercentage bij een aanbieding vermeld staat, dan geldt de korting alleen op de camperhuur dagprijs, niet op de overige onderdelen van de camperhuur.       

Overzicht aanbiedingen:

Verhuurder: THL: Maui & Britz
Aanbieding: 40% korting op de huurprijs & geen one way fee.
Boekingsperiode: 01 april - 31 mei 2018.
Huurperiode: 15 mei - 30 juni 2018.
Ophaal locatie Queenstown
Inlever locatie: Christchurch
Bijzonderheden: Type: Beach, River, Explorer, Vista & Frontier.
Code: ZQN46OUT
 
Aanbieding: 20% korting op het all inclusive pack.
Boekingsperiode: 01 april - 31 mei 2018.
Huurperiode: 15 mei - 31 augustus 2018.
Ophaal & inlever locatie Alle locaties
Bijzonderheden: Niet geldig voor ophalen in Auckland en inleveren in Christchurch.
Code: WINTER EXTRA
 
Aanbieding: 15% korting op de huurprijs.
Boekingsperiode: 01 april - 31 mei 2018.
Huurperiode: 15 mei - 31 augustus 2018.
Ophaal & inlever locatie Auckland
Bijzonderheden: Alle campertypes komen in aanmerking.
Code: AKLWINTER

 

Verhuurder: THL: Maui, Britz & Mighty
Aanbieding: 25% korting op de huurprijs & geen one way fee.
Boekingsperiode: 01 april - 31 mei 2018.
Huurperiode: 15 mei - 31 augustus 2018.
Ophaal locatie: Christchurch of Queenstown
inlever locatie: Auckland
Bijzonderheden: Enkele camper types uitgesloten.
Code: AKLWINTER

 

Verhuurder: Go Glamper
Aanbieding: Go Glamper Early Bird Special: ontvang 20% korting op de huurprijs.
Boekingsperiode: 24 april - 31 juli 2018.
Huurperiode: Camper ophalen voor 31 maart 2019.
Huurlocaties: Auckland & Christchurch
Bijzonderheden: - Alleen geldig voor de combinatie GO Glamper + 4x4 Sports utility vehicle.
Deze aanbieding mag gecombineerd worden met lange huurkorting, indien van toepassing.
Deze aanbieding mag niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.

Reisonderbrekingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 208,-

Uitbreidingsmogelijkheden

Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 188,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Maak uw reis naar Fiji compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een excursie naar Nakavu Village of een dagcruise naar Tivua Islands. Hieronder vindt u meer informatie over deze excursie. 
Bekijk onze excursiemogelijkheden op Fiji hier.

€ 99,-
Uitbreidingsmogelijkheden Nieuw-Zeeland

U kunt uw reis naar Nieuw-Zeeland uitbreiden met één dag en/of meerdaagse cruises door Milford Sound en/ of Doubtful Sound.
Bekijk hier de diverse cruises.

€ 54,-