Last Minute Camper aanbieding Nieuw-Zeeland

 • Bespaar vele honderden euro’s
 • Aanbiedingen geldig voor specifieke locaties en huurperiode
 • Mogelijkheid tot reisonderbreking in Azië, Fiji en Noord-Amerika
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: AAU170912
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Camperspecial najaar 2017 naar Nieuw-Zeeland met Maui & Britz


Maak gebruik van de beste aanbiedingen van Maui & Britz

Nieuw-Zeeland is een bestemming die zich uitstekend leent om per camper te ontdekken. Per camper bent u vrij uw route en reistempo te bepalen. Zelfs in de meest afgelegen gebieden zijn kampeerplaatsen te vinden. Tijdens de soms lange ritten kunt u bijna overal de camper aan de kant zetten, een verkoelend drankje uit de koelkast pakken en de omgeving op u in laten werken. De Nieuw-Zeelanders zijn heel ‘easy going’: makkelijk en vriendelijk in omgang. Een veel gebruikte kreet is: ‘No worries mate’. Iets wat men gemakkelijk over neemt, na een aantal dagen hier rondgereisd te hebben. De ‘Kiwis’ zijn veelal ook enthousiaste kampeerders. Niet zelden nodigen ze medekampeerders uit om gezellig mee te barbecueën. Reizen per camper door Nieuw Zeeland biedt een uitgelezen gelegenheid om in alle vrijheid het land en de bewoners te leren kennen. 

In samenwerking met onze partner Maui & Britz hebben wij voor u zeer interessante camperhuuraanbiedingen geselecteerd. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig voor specifieke ophaal- en inleverlocaties, tijdens specifieke huurperiodes en soms ook alleen voor specifieke camper types. Wellicht past één van de aanbiedingen in uw reisschema, of kunt u uw reisplannen wat aanpassen zodat u gebruik kunt maken van één van de aanbiedingen. Op die manier kunt u vele honderden euro’s besparen!

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam – Nieuw-Zeeland
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Nieuw-Zeeland. Het is meestal toegestaan om de vliegreis op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Tevens zijn er mogelijkheden om uw reis uit te breiden met een verblijf in de Pacific. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.

Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland
U kunt na aankomst in Nieuw-Zeeland direct na de vlucht de camper ophalen bij de camperverhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaallocaties van de camperverhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16:00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. Wij kunnen op alle locaties een ruime keuze aan hotels aanbieden.

Verhuurlocaties Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland zijn er verhuurlocaties in de volgende steden te vinden: Auckland en Christchurch. In Nieuw-Zeeland biedt Apollo u een gratis transfer van de luchthaven naar de verhuurlocatie aan. Indien u vanaf een andere locatie naar het verhuurkantoor reist, is de transfer op eigen gelegenheid en kosten voor eigen rekening.

Dag 4 - 22: Per camper door Nieuw-Zeeland
De ophaal- en inleverlocatie en data worden bij boeking vastgelegd, maar verder bent u geheel vrij om uw eigen schema te bepalen en dit tijdens uw reis nog bij te stellen! Tijdens de camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt. Blijft u fijn een dag langer staan om toch nog die mooie wandeling te kunnen maken, een walvisexcursie te maken of die bijzondere Maori-festiviteit bij te wonen? Vrijheid blijheid is het devies!

Wij gaan in deze reisomschrijving uit van een gemiddelde reisduur van 21 dagen camperhuur. Maar uiteraard kunt u het aantal huurdagen (op het moment van boeking) aanpassen aan uw wensen, mits dit binnen de regels van de camperhuur aanbieding past.

Dag 23: Vliegreis Nieuw-Zeeland – Amsterdam
Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.
Dag 24: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Last Minute Camper aanbieding Nieuw-Zeeland 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Camperhuur periode: 01 september - 15 december 2017 


THL Nieuw-Zeeland: Britz en Maui: 

 • Maui - Luxe product: De voertuigen van Maui zijn maximaal 2,5 jaar oud.
 • Britz - Middenklasse: De voertuigen van Britz zijn 0 - 5 jaar oud.

Ontvang tot 50 % korting op de huurprijs en betaal geen achterlatingskosten.

Aanbiedingen: Merk: Ophaal locatie: Inlever locatie: Boekingsperiode: Huurperiode:
30% korting op huurtarief + geen achterlatingskosten Maui & Britz Christchurch Auckland voor 30 sep '17 09 okt - 15 dec '17
35% korting + geen achterlatingskosten en Queenstown toeslag Maui & Britz Queenstown Auckland voor 30 sep '17 01 sep - 31 okt '17
50% korting + geen achterlatingskosten en Queenstown toeslag* Britz Queenstown Auckland voor 17 sep '17 07 okt - 05 nov '17 

*Alleen camper type Hitop en Voyager.


Tarieven:
De huurprijzen zijn flexibel. De tarieven worden minimaal 1 keer per week opnieuw vastgesteld. Nadat er een tariefberekening is opgevraagd, is het tarief 96 uur geldig. Bij boeking na 96 uur, dient het tarief opnieuw te worden berekend. Het tarief is geldig voor een huurperiode van maximaal 30 dagen, bij een langere huurperiode kan vanaf dag 31 een ander huurtarief van toepassing zijn. De huurprijs wordt per kalenderdag berekend, de dag van ophalen en inleveren worden als volledige huurdagen meegerekend.

Reissom:
Wij maken graag een reisvoorstel voor u, waarin (indien van toepassing) we bovenstaande aanbieding mee nemen. Maak uw wensen kenbaar, inclusief uw wensen met betrekking tot vluchten, eventuele hotelovernachtingen en stopovermogelijkheden. Dan ontvangt u van ons de beste aanbieding.

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-