Ontdek Nieuw-Zeeland met een Go Glamper

 • Reizen per ‘auto met caravan’ formule
 • Avontuurlijk en flexibel
 • Verhuurlocaties: Auckland en Christchurch
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ANZ171228
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Ontdekt Nieuw-Zeeland met een campertrailer

Met een Go Glamper Nieuw-Zeeland verkennen is een volstrekt nieuwe mogelijkheid van reizen. Onze lokale vertegenwoordiging heeft een formule ontwikkeld waarbij u met een campertrailer het Land van de Witte Wolk ontdekt. U heeft uw huisje bij u, terwijl u die kunt loskoppelen van uw auto als u de omgeving nader wilt verkennen. Deze reis per campertrailer maakt uw reis avontuurlijk en vooral flexibel. 

GO Rentals presenteert de perfecte, op maat gemaakte campertrailer voor het avontuur van uw leven in Nieuw-Zeeland! Een betaalbare accommodatie die licht, eenvoudig, leuk en vooral flexibel is. U huurt de Go Glamper in combinatie met het auto type Sport Utility 4x4 (Toyota Hillux of gelijkwaardig). 

U kunt de GO Glamper op een camping laten staan en vervolgens op pad gaan om de hoogtepunten van de omgeving te verkennen. Uw GO Glamper is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam - Nieuw-Zeeland
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Nieuw Zeeland. Het is meestal toegestaan om de vliegreis op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Tevens zijn er mogelijkheden om uw reis uit te breiden met een verblijf in de Pacific. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.
Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland
U kunt na aankomst in Nieuw-Zeeland direct na de vlucht de campertrailer ophalen (transfer naar verhuurlocatie is inbegrepen), mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaallocatie is geopend tot 14.30 uur. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de Go Glamper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. Wij kunnen op alle locaties een ruime keuze aan hotels aanbieden.  Er zijn verhuurlocaties in Auckland en Christchurch.

Het beloofde land

Dromen zijn bedrog. De harde realiteit wint het meestal van illusies. Echter er zijn uitzonderingen. Menigeen zag (en ziet) Nieuw-Zeeland, 1600 kilometer oostelijk van Australië en ruim 24 uur reizen, als het beloofde land. In de vijftiger jaren vertrokken veel Nederlanders per boot naar de andere kant van de wereld en ook nu nog beginnen jaarlijks veel emigranten een nieuw leven in ‘down under’. Ontdek dit ongelooflijk mooie land per camper zodat u in uw eigen tempo en met veel vrijheid Nieuw-Zeeland in u kunt opnemen.

Dag 4 - 22: Per Go Glamper door Nieuw-Zeeland
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze reis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per Glamper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt. 

Reisduur

Wij gaan in deze reisomschrijving uit van een gemiddelde reisduur van 21 dagen camperhuur. Maar uiteraard kunt u het aantal huurdagen (op het moment van boeking) aanpassen aan uw wensen. Wilt u meer of minder huurdagen? Dat is mogelijk. Of maakt u optimaal gebruik van de lange vliegafstand en heeft u voldoende tijd, combineer dan een camperreis door Nieuw-Zeeland met een reis door Australië.

Dag 23: Vliegreis Nieuw-Zeeland - Amsterdam

De Glamper wordt weer ingeleverd

Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de Glamper inlevert? Voor het inleveren van de Glamper dient u 1 uur uit te trekken. Hierna vindt de transfer plaats naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam.

Wilt u uw vakantie nog verlengen? Kijk dan eens naar de uitbreidingsmogelijkheden met onder andere Bali of Fiji.
Dag 24: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Ontdek Nieuw-Zeeland met een Go Glamper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 mei 2018 – 30 november 2018


Prijsindicatie
in Euro per persoon, bij 2 samenreizende personen
:

Aantal huurdagen 15 dagen 21 dagen
Reissom vanaf 2231 2511


Inbegrepen:

 • Vliegreis Amsterdam – Christchurch en Auckland - Amsterdam of v.v.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 15 of 21 dagen auto type Sport Utility 4x4 & Go Glamper huur op basis van standaard tarief.
 • Interislander ferry voor auto, glamper en 2 passagiers enkele reis.

Niet inbegrepen:

 • Eerste hotel overnachting.
 • Kampeergelden, aanvullende verzekeringen, brandstof, maaltijden en overige persoonlijke uitgaven.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

Standaard huur tarief:

 • GO basic verzekering (eigen risico NZ$ 4000,-, voor bestuurders vanaf 25 jaar, NZ$ 6000,- bestuurders 21 - 24 jaar)
 • Airport fee.
 • Ongelimiteerd aantal kilometers.
 • One way kosten.
 • 24 uurs pech hulp.
 • Transfers luchthaven - verhuurstation v.v.
 • 15% GST. (belasting)
 • Road User Charges.
 • Creditcard kosten.
 • Gebruik van een reis App met wegenkaarten en reisgids.

Optioneel bij te boeken, prijzen in Euro per dag:

Aanvullende verzekeringsopties
Go Assured (verlaagt eigen risico naar NZ$ 1000,- / NZD 1500,-) 18
Go Peace of Mind  (verlaagt eigen risico naar NZ$ 250,- / NZ$ 375,-) 23
Go All inclusive (Go Peace of mind dekking, banden en voorruit dekking, kinderzitje,
sneeuwkettingen en GPS navigatie)
27

Opmerking: Go All Inclusive kunt u alleen bij boeking bij boeken. Indien u ter plaatse Go Assured of Go peace aanschaft betaalt u een ander, hoger tarief. 

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 575,-
Uitbreidingsmogelijkheden Nieuw-Zeeland

U kunt uw reis naar Nieuw-Zeeland uitbreiden met één dag en/of meerdaagse cruises door Milford Sound en/of Doubtful Sound.
Bekijk hier de diverse cruises.

€ 54,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-