Promo Special Nieuw-Zeeland

 • Alleen geldig indien uw gehele verblijf valt in de periode 20 maart - 30 juni 2017
 • Gratis overtocht voor auto van Zuider- naar Noordereiland
 • Inclusief hotelovernachting bij aankomst en voor vertrek
 • 25 dagen
 • Autoreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: ANZ170302
€ 1695,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Zeer voordelige fly & drive Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland per huurauto. 
Dromen zijn bedrog. De harde realiteit wint het meestal van illusies. Echter er zijn uitzonderingen. Menigeen zag (en ziet) Nieuw-Zeeland, 1600 kilometer oostelijk van Australië en ruim 24 uur reizen, als het beloofde land. In de vijftiger jaren vertrokken veel Nederlanders per boot naar de andere kant van de wereld en ook nu nog beginnen jaarlijks veel emigranten een nieuw leven in ‘down under’.

Een uitstekende manier om Nieuw-Zeeland te leren kennen is per auto. Het is een land dat acht to negen keer groter is dan Nederland, maar nog geen 4 miljoen inwoners heeft (wel 50 miljoen schapen). De mooiste plekjes zijn per auto of boot bereikbaar. Deze special is van toepassing indien uw gehele verblijf in Nieuw-Zeeland valt in de periode 20 maart 2017 – 30 juni 2017. Juist in dit naseizoen is het mogelijk om op de bonnefooi Nieuw-Zeeland te bezoeken.
Uw comfortabele auto glijdt door een prachtig landschap. De weg is rustig, nu en dan komt een tegenligger u tegemoet. Wanneer u elkaar passeert, lacht de bestuurder vriendelijk. Inmiddels bent u eraan gewend dat de tegenliggers u hier niet links, maar aan de rechterkant voorbij gaan. De weg slingert door een bosrijk gebied. Hier en daar duikt een prachtig uitzicht op tussen de bomen. Enige tijd later biedt wellicht een helder meer een nog verrassender panorama. Wellicht een reden om te stoppen en te genieten van al dit fraais. Vol enthousiasme denkt u terug aan de gletsjer die u een dag eerder heeft bedwongen en verheugt u zich op de fjorden van de Milford Sound die nog op het programma staan. Uw Nieuw-Zeeland reis is ongetwijfeld vol verrassingen, waarvan u in alle vrijheid kunt genieten. 

Staat Nieuw-Zeeland nog op je bucket list, of ben je er al eens geweest? Deze dronevideo van Wiebe de Jager neemt je mee langs de highlights van het Zuidereiland.
 

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam - Nieuw-Zeeland

Het is even een zit...

U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Christchurch. Het is meestal toegestaan om de vliegreis zonder meerkosten op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – veelal op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.
Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland
Na aankomst te Christchurch neemt u uw huurauto van Go Rentals in ontvangst en rijdt u naar uw accommodatie. U logeert in het Christchurch City Park Motel. In Christchurch kunt u cultuur opsnuiven in de diverse musea en het Arts and Crafts Christchurch Centre. In deze stad wonen ca. 325.000 mensen, dat wil zeggen ruim één derde van de bevolking van het Zuidereiland. De stad bestaat voor één derde uit bloeiende parken met slechts hier en daar een hoog gebouw in de binnenstad. De statige uitstraling van de door vrome Britse kolonisten gestichte stad is vooral te danken aan de bouwkunst van Benjamin Mountfort. Kenmerkend voor zijn stijl zijn de Canterbury Provincial Government Buildings.

Christchurch City Park Motel

Net buiten het centrum van Christchurch ligt het Christchurch City Park Motel. Het ligt op 10 minuten lopen van Mona Vale en ligt in het hart van de wijk Riccarton. Het motel heeft een 24-uurs receptie en een speeltuin. De ruime kamers beschikken over een kitchenette, een koelkast en koffie- & theefaciliteiten. Alle kamers hebben televisie, een DVD-speler en een föhn.

Dag 4 - 22: Met uw huurauto door Nieuw-Zeeland
Een zilver lint kronkelt zich door een groen heuvellandschap. Er zijn geen tegenliggers. Het enige teken van leven zijn de schapen die vredig grazen. Autorijden in Nieuw-Zeeland is een feest. Uitstekende wegen banen zich door prachtige landschappen met af en toe een medeweggebruiker waarmee u al dit moois deelt. Wat een verschil met het gestreste Nederland waar u tergend langzaam van stoplicht naar stoplicht en van file naar file verplaatst. Met uw  eigen huurauto bent u volledig flexibel. U kunt stoppen wanneer dat uitkomt en van de geplande route afwijken wanneer u wilt. Nieuw-Zeeland is groter dan het lijkt. Van het uiterste noorden naar het uiterste zuiden is verder dan van Amsterdam naar Madrid. Bovendien is het land heuvelachtig waardoor u per uur minder kilometers rijdt dan in Nederland.
Dag 23: Aankomst Auckland
Vandaag dient u aan te komen in Auckland en hebben wij uw laatste overnachting op Nieuw-Zeelandse bodem gereserveerd. Auckland behoort wat oppervlakte betreft tot de grootste steden ter wereld. Met maar 1 miljoen inwoners is de stad bijvoorbeeld twee maal groter dan Londen. De stad bestaat grotendeels uit witgeschilderde vrijstaande huizen met een flinke tuin er omheen. Queen Street met haar winkels, restaurants en uitgaanscentra is de levensader van de stad. Het straatbeeld oogt verre van hectisch. De luchtig en formeel geklede Aucklanders laten zich niet opjagen. 'Don’t worry, be happy' lijkt hun lijfspreuk. In 1997 werd de Sky City voltooid en dit heeft Auckland goed gedaan. Vanuit dit complex met winkels, restaurants, hotel, casino en een theater, rijst de hoogste toren van het zuidelijk halfrond omhoog. De Sky Tower is 318 meter hoog en daardoor enkele meters hoger dan de Sydney Tower in Australië. Dit kan gezien de rivaliteit tussen de Kiwi’s en de Aussies geen toeval zijn! U verblijft in het Auckland City Hotel in een standaard kamer.

Auckland City Hotel

Het Auckland City Hotel, gebouwd in 2008, is een aanwinst voor Auckland en een slimme keuze. Vanuit deze accommodatie heeft men toegang tot alles wat de levendige stad te bieden heeft. Het Auckland City Hotel beschikt over 315 kamers die smaakvol en comfortabel zijn ingericht.

Dag 24: Vliegreis Auckland - Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht rijdt u naar de luchthaven van Auckland. Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd checkt u in voor uw terugvluchten.
Dag 25: Amsterdam
Met een schat aan ervaring en vele onvergetelijke herinneringen rijker keert u terug op Hollandse bodem!

Routekaart

Recensies

Promo Special Nieuw-Zeeland 1695 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

19 maart 2017 - 08 juni 2017

Prijsindicatie in Euro per persoon:

Luchtvaartmaatschappij: Cathay Pacific
Vertrek uit Nederland 2 personen 4 personen
19 mrt 17 - 31 mrt 17 1850 1695
01 apr 17 - 08 jun 17 1850 1695

 

Luchtvaartmaatschappij: Singapore Airlines
Vertrek uit Nederland 2 personen 4 personen
19 mrt 17 - 31 mrt 17 1890 1734
01 apr 17 - 08 jun 17 1890 1734

Opmerking: vliegtickets dienen uiterlijk 60 dagen voor vertrek geboekt en betaald te zijn. Indien het Singapore Airlines ticket korter minder dan 60 dagen voor vertrek geboekt is, is er een toeslag van toepassing. Prijs op aanvraag.


Weekendtoeslag vlucht Singapore Airlines:
Toeslag bij vertrek of retour op vrijdag, zaterdag of zondag: € 49,- per persoon per enkele reis.


Huurvoorwaarden:

 • De hele autohuur dient te vallen in de periode: 20 maart - 30 juni 17.
 • Alleen geldig voor het ophalen van de huurauto in Christchurch en inleveren in Auckland.
 • De huurperiode kan verlengd worden, minimaal 21 huurdagen.

Toeslagen autohuur:
Voor huurdagen die in onderstaande periode vallen. Betaalt u een toeslag in Euro: 

Autotype: Compact Executive
Periode:
20 mrt 17 - 30 apr 17 5


Hotelprijzen:
Vanwege de sterk wisselende hotelprijzen, is er voor de eerste hotel overnachting in Christchurch en de laatste hotel overnachting in Auckland gemiddelde prijzen in de reissom opgenomen. In ons reisvoorstel nemen we de actuele prijs op.                


Inbegrepen:

 • Vliegreis Amsterdam – Christchurch en Auckland - Amsterdam met Cathay Pacific of Singapore Airlines.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 01 Overnachtingen in Hotel City Park te Christchurch of gelijkwaardig op basis van logies in 2 persoonskamers.
 • 01 Overnachtingen in Hotel Auckland City of gelijkwaardig op basis van logies in 2-persoonskamers.
 • 21 Dagen autohuur van Go Rentals op basis van all Inclusive tarief, ophalen op dag 3 Christchurch airport en inleveren dag 24 Auckland Airport. Type Compact (Toyota Corolla) voor 2 personen en type Executive (Toyota Aurion) voor 4 personen.
 • Interislander ferry.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele verhoging brandstoftoeslag.
 • Niet vermelde hotel overnachtingen.
 • Entreegelden, maaltijden, excursies, brandstof, eventuele parkeergelden en overige persoonlijke uitgaven.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking. 

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 150,-