Bijzonder overnachten in de Verenigde Staten

Bijzonder overnachten in de Verenigde Staten

door Suzanna Beekman op 28 december

Waar gaat u overnachten tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten. De keuze uit overnachtingsmogelijkheden is enorm. Om u op weg te helpen een overzicht van de mogelijkheden, aangevuld met onze favoriete bijzondere overnachtingsplekken. 

  • Hotels van grote internationale hotelketens: deze zijn bijna overal te vinden, in steden en langs doorgaande routes. Sommige hotelketens richten zich op ‘long stay’. De kamers / suites zijn voorzien van een kitchenette / keuken en een zithoek. Ideaal voor meerdere nachten verblijf.
  • B&B: persoonlijk en kleinschalig, hier is de eigenaar vaak uw gastheer / gastvrouw is
  • Boutique hotels: kleinschalige hotels, vaak met een bijzondere inrichting: veel heel strak en modern tot juist historisch.
  • Lodges: authentieke accommodaties, vaak schitterend gelegen in de natuur.
  • Strandresorts: voor een heerlijke strandvakantie, vooral in Florida.
  • Glamping: luxe kamperen op de mooiste locaties, in comfortabel ingerichte tenten.
  • Thema hotels: de beroemde hotels in Las Vegas compleet gebouwd en ingericht in een specifiek thema, maar ook bijzondere hotels in historische treinstellen.
  • Villa’s, condo’s en appartementen in vooral Florida, ideaal voor gezinnen en langer verblijf.
  • Ranches: ervaar het western leven. Verblijf op eenvoudige ranches, waar u kunt kennismaken met het Amerikaanse boerenleven tot luxe guest ranches die niet onderdoen aan een vakantie resort, maar altijd op mooie plekken.
  • Historische mansions en Antebellums: in de zuidoostelijke staten.

Wilt u uw reis extra speciaal maken, overweeg dan om op een of enkele locaties in een bijzondere accommodatie te verblijven. De accommodaties zijn allemaal uniek op hun eigen manier. Van spectaculaire uitzichten tot bijzondere plaatsen om te overnachten. Er is één ding wat ze zeker gemeen hebben: het is zeker een bezoek waard.

 

Graag delen we enkele van onze favorieten met u:

Monmouth Historic Inn & Gardens

Monmouth Historic Inn & Gardens is gebouwd in 1818 en ligt in Natchez, Mississippi. Het hotel is benoemd als Nationaal Historisch Monument en heeft maar liefst 26 hectare aan prachtige tuinen. Wanneer je het hotel binnenstapt is het net alsof je terug gaat in de tijd. De kamers hebben elk een thema waardoor ze perfect aansluiten op de stijl van het hotel. Sommige kamers liggen in het hoofdgebouw en andere in de cottages in de tuin. Het award winnende Restaurant 1818 serveert een heerlijk á-la-cartemenu. In de buurt van het hotel ligt de Mississippi-rivier waar je verschillende activiteiten kunt ondernemen of een bezoek brengt aan het historisch centrum van Natchez.

 

Calamigos Ranch

Calamigos Ranch heeft zijn naam te danken aan het eerst gesproken woord van de stichter J. Grant Gerson in 1937. Toen de heer Gerson arriveerde op deze heilige gronden, sprak hij het woord ‘Calamigos’, wat betekend ‘’Kom als een broeder, kom als een vriend’’. Tegenwoordig verwelkomt het hotel zijn gasten nog steeds met het woord. Het hotel ligt in het wijngebied van Malibu, California en biedt luxe. Hier kom je volledig tot rust. De kamers zijn gezellig, knus en duurzaam ingericht. Op 12 minuten afstand van het hotel ligt een Beach Club, alleen te gebruiken als je in het hotel verblijft, ook huisdieren zijn toegestaan in het hotel.

 

Featherbed Railroad Company

Benoemd tot een van de meest bijzondere verblijven ter wereld. Featherbed Railroad Company is een bed & breakfast waar je kunt verblijven in één van de negen spoorwegwagons. Elke wagon is ingericht volgens een thema en een aantal wagons hebben zelfs een jacuzzi. De accommodatie ligt aan de rand van Clear Lake in California en vanaf het terrein heb je dan ook een prachtig uitzicht over het meer. In de buurt van de bed & breakfast vind je meer dan 30 wijngaarden! Ook kun je eropuit om te gaan kajakken, zeilen of waterskiën.