De weidse schoonheid van Argentinië

De weidse schoonheid van Argentinië

door Maudy Zuidema op 10 december

Ultiem genieten van Pampa tot Patagonië.

Ontdek de weidse schoonheid van het Argentijnse landschap! Fiets door het wijngebied bij Mendoza, wandelen in Bariloche en reis per eigen huurauto door de prachtige omgeving van Salta. En natuurlijk ultiem genieten in Buenos Aires, de bruisende hoofdstad. 

Dans de tango op straat, drink de heerlijkste wijnen in een echte Bodega en leef als een gaucho op een Estancia. Van Salta in het droge Noorden naar het prachtige Zuiden van Argentinië.

Wat dacht u van de enorme Perito Moreno gletsjer, het grillige gebergte van Mount Fitz Roy en eindigen op het meest zuidelijkste puntje van de wereld: Ushuaia. Hier staan de zeeleeuwen u al op te wachten! 

Binnenkort prachtige (auto) rondreizen of een cruise verlenging in ons aanbod. Onze productmanagers zijn druk bezig om deze fantastische bestemming voor u te ontwikkelen. Onze collega’s van OutSight Travel hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kennen Argentinië op hun duimpje. 

Wilt u nu al meer weten? Bel voor een exclusief aanbod uw reisspecialist. Zij kan u alle informatie geven over deze bijzondere bestemming.