De Wondere Wereld van de World Expo Dubai

De Wondere Wereld van de World Expo Dubai

door Saskia Louwrink op 13 juli

'Connecting minds, creating the future', dat is het thema van de World Expo in Dubai van dit jaar. Er doen meer dan tweehonderd landen mee aan deze wereldtentoonstelling. Allemaal willen ze een duit in het zakje doen als het gaat om mobiliteit, kansen & duurzaamheid. Het is de eerste wereldtentoonstelling, waarvan ze de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk wil beperken. Nederland zal zich gaan profileren op het gebied van 'uniting water, energy & food'.

Voordat u naar de tentoonstelling gaat, bent u waarschijnlijk al een paar dagen in Dubai en bent u 'gewend' aan het duur, duurder, duurst-principe. Maar dan heeft u de World Expo nog niet gezien! Het is hier één groot, gaaf spektakel. De glitter en glamour komt u tegemoet en de vuurwerkshows draaien op volle toeren. Optredens van bekende artiesten, neon-bellenblaas-shows, indoor watervallen en een onderwaterwereld-beleving die u nog nooit heeft meegemaakt. Het is een show van jewelste. Pas op dat u niet wordt meegenomen door een robot of een alien, of dat een astronaut u meevraagt voor een trip naar de maan. Alles is mogelijk, u kijkt uw ogen uit!


Ook zijn er allemaal foodtrucks & speciale eettentjes, waar u heerlijk kunt genieten van de lokale en internationale specialiteiten.

Uiteraard zijn er ook veel inspirerende sprekers, kunt u meedoen aan interessante workshops en kunnen we hopelijk de handen ineen slaan voor een betere toekomst en een schoner milieu.

Lijkt het u wat om naartoe te gaan? Kijk dan snel bij de reis World Expo Dubai 2021. Wilt u meer weten? Bel dan gerust onze Dubai specialist Saskia, zij kan u alles vertellen over het indrukwekkende land! 

Dit mag u écht niet missen! 5 jaar geleden ben ik in Milaan geweest en u kijkt uw ogen uit! Alle landen presenteren zich op hun meest innovatieve manier.190 paviljoens, shows, kleuren en heerlijk werelds eten! Een bijzondere ervaring. Ook als familie met tieners een prachtig evenement in combi met Dubai. Wat u toch ook echt een keer in uw leven gezien moet hebben. Lekker combineren met Dune bashen en een stadstour en u heeft de perfect mix in 6 dagen! Once-in-a life time moment, echt waar!” groet Simone

PS: Wist u dat de Eiffeltoren is ontworpen voor de Wold Expo in 1889?