Nieuwe samenwerking met Mondi Lodge op Curacao

Nieuwe samenwerking met Mondi Lodge op Curacao

door Suzanna Beekman op 1 december

Soms komen ze ‘toevallig’ op ons pad: pareltjes. Dat kunnen unieke plekken, bijzondere accommodaties of belevingen zijn die wij graag met u, onze reizigers willen delen.

Mondi Lodge op Curaçao is zo een pareltje. Mondi Lodge ligt centraal op Curacao en wordt vol passie gerund door de sympathieke familie de Haseth.  De 6 Palapa’s: houten huisjes met een palmbladeren dak liggen verspreid in een weelderige tropische tuin. Dit zorgt voor veel privacy. In de tuin bloeien kleurrijke bloemen, staan er fruitbomen waarvan het fruit zodra het rijp is, bij uw ontbijt geserveerd wordt, wonen er inheemse dieren zoals leguanen en verschillende exotische vogels. De bungalows geven een instant tropisch gevoel veroorzaakt door de sfeervolle inrichting, vrolijke kleuren en het buiten koken onder de veranda. Tegelijkertijd zijn de bungalows zeer comfortabel met uitstekende bedden en een verkoelende airconditioning op de slaapkamer.

Voor gezinnen zijn er 4 persoons huisjes. Heeft u samen iets bijzonders te vieren? Boek dan de romantische boomhut.

Elke dag wordt er met veel zorg een heerlijk vers ontbijt voor alle gasten klaargemaakt. Neem voor het ontbijt alvast een verfrissende duik in het zwembad onder het getjilp van de kolibries, een heerlijke start van de dag!

Mondi Lodge wordt gerund met een heldere visie: Duurzaam en transparant ondernemen, respect voor de natuurlijke omgeving, mens en dier staan hoog in het vaandel. Zo wordt bij voorkeur met lokale toeleveranciers gewerkt en lokale goede doelen gesteund. Bovendien wordt veel zorg besteed aan het tegen gaan van verspilling van voedsel.

Bovenal zult u tijdens uw verblijf hier genieten van een hartelijke gastvrijheid in een hele ontspannen en persoonlijke sfeer.

Wilt u het eiland verkennen? De medewerkers voorzien u graag van de leukste tips. Mondi Lodge is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Curaçao te bieden heeft.

Mondi Lodge kunnen we in elke reis naar Curaçao aanbieden. Bekijk ons Curaçao reizen aanbod en neem contact met ons op, voor een persoonlijk reisvoorstel.