Vier volgend jaar Kerst en oud & nieuw “Kiwi Style”

Vier volgend jaar Kerst en oud & nieuw “Kiwi Style”

door Baloe Bentley op 28 december

 

Stelt u zich eens voor, volgend jaar de feestdagen vieren in een Camper in Nieuw-Zeeland. Wakker worden midden in de natuur, gezellige kerstlichtjes ophangen in de camper, barbecueën in de zon als kerstdiner en het nieuwjaar inluiden op een schitterend strand.

Als wij aan kerst en oud & nieuw denken, denken we aan koude, donkere dagen. In Nieuw-Zeeland gaat het er heel anders aan toe. Daar staan de feestdagen volledig in het teken van zon, strand en barbecues. Kerst betekent  zomer in Nieuw-Zeeland, met lange dagen en een aangename temperatuur tussen de 20 en 25 graden. De ideale temperatuur om met een camper te reizen en de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland te ontdekken.

 

  

 

De mooiste stranden van Nieuw-Zeeland

Zomer en strand zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nieuw-Zeeland heeft meer dan 15.000 km kustlijn. U heeft dus alle keuze om een strand uit te kiezen om met uw camper te bezoeken. Om u een beetje te helpen, hebben wij een selectie voor u gemaakt. Drie stranden op het noordelijke eiland en twee stranden op het zuidelijke eiland.

Onze top 5 stranden in Nieuw-Zeeland om met de camper te bezoeken:

-          Te Kopua Beach – Raglan

-          Anaura Bay – East Cape

-          Waipū Beach — Whangārei

-          Tōtaranui Beach — Abel Tasman National Park

-          Monkey Island Beach – Orepuki

 

Draai de seizoenen om

Zoals gezegd zijn de seizoenen in Nieuw-Zeeland tegengesteld aan onze seizoenen. Op het moment dat hier de bomen gaan verkleuren en de bladeren vallen, start in Nieuw-Zeeland de lente. En duurt de zomer tot in maart. Viert u de feestdagen toch liever dichterbij huis, maar spreekt het idee van een de winter (tijdelijk) verruilen voor de zomer u wel aan, plan dan uw reis naar Nieuw-Zeeland tussen oktober en april. Voor bepaalde reisperiodes ontvangt u nu een vroegboekkorting

 

  

 

Bent u enthousiast geworden over een (camper) reis door Nieuw-Zeeland?

Of u nu kiest voor een rondreis per camper of per huurauto met verblijf in fijne accommodaties, wij helpen u graag verder. Bekijk voor meer inspiratie onze voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland op de website. Heeft u uw voorkeur bepaald? Dan kunt u vrijblijvend een offerte voor een Nieuw-Zeeland reis aanvragen. Onze reisspecialisten en Nieuw-Zeeland experts vertellen u maar al te graag meer.