Voor u een nieuw label met nóg meer prachtige bestemmingen

Voor u een nieuw label met nóg meer prachtige bestemmingen

OutSight Travel

In het jaar 2020 heeft OutSight Travel, WRC reizen overgenomen. Twee sterke bedrijven met meer dan 20 jaar kennis & expertise bundelen samen de krachten om u een buitengewoon mooie reis aan te kunnen bieden.
Wat verandert er voor u, trouwe WRC reiziger?

Vanzelfsprekend kunt u nog steeds rekenen op de uiterst goede service van onze reisspecialisten. De reisspecialisten van OutSight Travel hebben tevens een gedegen kennis van alle bestemmingen en zijn al jarenlang werkzaam in de reisbranche. Daarbij is het totale reisaanbod verdubbeld, wat in uw voordeel werkt. Als laatste zijn beide bedrijven (nog steeds) soepel in de boekingsvoorwaarden, terug te vinden in de 13 Wijs op Reis-garanties.

Onlangs is OutSight Travel een samenwerkingsverband aangegaan met Troll Travel, 35 jaar specialist in reizen naar Noord-Europa. Droomt u over een fantastische rondreis naar Noorwegen, Zweden, Finland of Denemarken? Dan bent bij ons aan het juist adres.

Wij nodigen u graag uit om het aanbod van OutSight Travel te bekijken en nog meer van de wereld te ontdekken.

Samen streven we ernaar om, samen met u, de lokale bevolking te laten profiteren van onze reizen. In het kader daarvan zijn wij partner van het Travelife programma. Een internationaal toonaangevend certificeringsprogramma voor reisorganisaties en accommodaties die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Ook zijn wij trotse partner van Trees for All, een Nederlandse organisatie welke ervaren is in om de CO2 uitstoot van onze reizen te compenseren via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Elk jaar doneren we, samen met onze reizigers, aan dit bijzondere project.