Zomervakantie 2021

Zomervakantie 2021

door Ilse Timme op 11 mei

Goed Nieuws! De zomer komt eraan! Een aantal gebieden binnen Europa krijgen een positief  “geel “advies. En het Ministerie van Buitenlandse Zaken gaat weer met reisadviezen per land werken, dus komende tijd zullen er steeds meer landen volgen. U kijkt er vast al naar uit! Wij zijn er klaar voor en het team staat vol passie & energie klaar om u op weg te helpen.

In onze 13 Wijs op Reis-garanties staat op nummer 1 dat “Voor alle nieuw geboekte reizen geldt dat u tot 30 dagen voor vertrek bij ons kosteloos de reis kunt annuleren of omboeken. U kunt dus met een gerust hart de reiskriebels toelaten en op zoek gaan naar een mooie reis tijdens de zomervakantie van 2021!

Neem eens een kijkje bij onze spetterende (auto)rondreizen door Europa. Wat dacht u van Spanje; het land van eeuwenoude kathedralen, tapas & flamenco? Of Mediterraans genieten in Portugal met een glaasje port en live fado muziek op de achtergrond? Iets verder vliegen en u bent in Griekenland, waar de mysterieuze verhalen op u wachten en de zonnige eilanden u tegemoet lachen. Gaat u voor een minder voor de hand liggende bestemming? Ontdek dan IJsland, het land van ijs & vuur. Een andere gave optie is een (auto)rondreis door Georgië via ons zuster label OutSight Travel. U waant zich van begin tot eind in een bijzonder sprookjesboek!

Als u vanuit Nederland wilt vertrekken, hebben we een paar bijzondere en ontzettend toffe keuzes voor u. Huur een camper, pak deze voor de deur in en de wereld ligt aan uw voeten. Vrij om te gaan en staan waar u maar wilt! Bent u op zoek naar meer avontuur? Dan kunt u via OutSight Travel ook een Landrover met daktent huren met een complete outdoor uitrusting inclusief toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ en hangmat. U krijgt ter inspiratie een roadbook mee, met gave & interessante tips, zodat u van de gebaande paden kunt afwijken. Hoe uniek is dat?

Een andere relaxte optie is om in Amsterdam of Rotterdam aan boord te gaan van een cruiseschip en te vertrekken naar avontuurlijke bestemmingen zoals Noorwegen, Zweden of IJsland. Laat u vertroetelen met luxe en weelde, terwijl u van de ene gave bestemming naar de andere vaart. Maudy, onze cruisespecialiste, vertelt u er graag alles over! 

Heeft u meer interesse in één van onze andere bestemmingen? Neem contact met ons op, we vertellen u met passie over onze eigen ervaringen en helpen u graag verder. 

Het blijft belangrijk om de lokale test en quarantaine regels te volgen, deze kunnen per land verschillen. Wilt u weten wat de reis-status is van een bepaald land? Kijk op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken voor het leidende reisadvies dat wordt afgegegeven door de Nederlandse overheid. Wilt u zelf in de gaten houden wat er in andere landen gebeurt?  Neem dan een kijkje op de website covidcontrols.co voor de status per land. Specifiek voor de landen binnen de EU kunt u op deze speciale 'reopen Eu' website kijken.

De ANVR heeft een document opgesteld, waarin alle vragen rondom Corona en reizen worden beantwoord. Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Vraag naar de voorwaarden bij uw verzekering indien uw reis niet kan doorgaan als gevolg van een positieve (verplichte) PCR test, vlak voor vertrek in Nederland of bij terugkeer uit het buitenland.  Deze vallen niet onder de ANVR voorwaarden of de wijs-op reis-garantie.