Werelddeal Weken van KLM!

Werelddeal Weken van KLM!

door Teus Keus op 9 januari

 


Voor velen inmiddels een bekend begrip: de KLM Werelddeal Weken, de periode om de voordeligste KLM vliegtarieven te boeken. De KLM Werelddeal Weken gaan op 9 januari 2020 van start. Op tientallen verre bestemmingen zijn KLM vliegtickets te boeken met kortingen die kunnen oplopen tot wel € 200,- per persoon.

Op een groot aantal WRC bestemmingen in de Verenigde Staten, Canada, het Caribisch gebied en Latijns Amerika, Zuidelijk Afrika en het Verre Oosten bieden wij KLM vluchten aan die, afhankelijk van de actie voorwaarden, voor de Werelddeal Weken in aanmerking komen.

Bij WRC Reizen kunt u tot uiterlijk 4 februari 2020 een werelddeal tarief boeken. U heeft dus alle gelegenheid om samen met onze reisspecialisten een schitterende reis die geheel aan uw wensen voldoet, samen te stellen.

Laat u inspireren door ons uitgebreide reisaanbod en neem contact met ons op om uw persoonlijke reiswensen te bespreken.

De Werelddeal Weken zijn van toepassing voor reizen in 2020. Voor Verenigde Staten en Canada is vertrek in de periode 23 juni – 23 augustus 2020 en retour in de periode 6 juli – 3 september 2020 uitgesloten.